Da li se isplati popravljati grafičku kartu koja baca linije? Konkretno, imam r7 370, koja je počela da baca linije pre 2 godine i od tada mi skuplja prašinu u ladici.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ako dobro skuplja prašinu možeš da je koristiš umesto usisivačaDa li se isplati popravljati grafičku kartu koja baca linije? Konkretno, imam r7 370, koja je počela da baca linije pre 2 godine i od tada mi skuplja prašinu u ladici.
Matoro je to, ali ako hoćeš možeš da probaš sam ili sa nekim drugarom. Evo video kakoDa li se isplati popravljati grafičku kartu koja baca linije? Konkretno, imam r7 370, koja je počela da baca linije pre 2 godine i od tada mi skuplja prašinu u ladici.
Hahahahhaako dobro skuplja prašinu možeš da je koristiš umesto usisivača![]()
Bolje je da dam u servis nego sam da majstorišemMatoro je to, ali ako hoćeš možeš da probaš sam ili sa nekim drugarom. Evo video kako
Dve vertikalne linije u boji po sred ekrana.Šta znači "baca linije"? Imaš neku sliku?
Možda je isplativije da je ispečemDa je vrednija grafika, popravka bi se isplatila, ovako se ne isplati, jer ispravnu 370-ku možeš da kupiš za 30-40-50 evra. (a popravka bi lako bila u tom rangu cena)
Pečenje u rerni je jedna od opcijapre 2 god se mozda isplatilo popravljati tu graficku
sada sumnjam
Kakvo pečenje u rerni, tako nešto ima veće šanse još više da je umrtviš, da ne pričam o plastici koja se nalazi na grafi, kako će da zasmrdi i da se deformiše, u svakom slučaju moraćeš da poskidaš svu plastiku pre rerne. Pogledaj video što sam postavio, nadji nekog drugara i pokušajte zajedno, veće su šanse za popravku od rerne. Ako nećeš, izdvoj jedno 40-50 eura i nabavi neku polovnu na oglasima u tom cenovnom rangu.Pečenje u rerni je jedna od opcija![]()
Znam, pečenje uopšte nije pametno. Najverovatnije će da leti u kantu.Kakvo pečenje u rerni, tako nešto ima veće šanse još više da je umrtviš, da ne pričam o plastici koja se nalazi na grafi, kako će da zasmrdi i da se deformiše, u svakom slučaju moraćeš da poskidaš svu plastiku pre rerne. Pogledaj video što sam postavio, nadji nekog drugara i pokušajte zajedno, veće su šanse za popravku od rerne. Ako nećeš, izdvoj jedno 40-50 eura i nabavi neku polovnu na oglasima u tom cenovnom rangu.
Ostavi je ako budes proveravao neki drugi komp,zbog grafike.Cisto da znas da li je sve ostalo u redu.Znam, pečenje uopšte nije pametno. Najverovatnije će da leti u kantu.
Eto zašto nikada neću kupiti grafu sa oglasa.Drugar i ja smo ispekli u rerni grafu na 250° i proradila je pre toga je overklokovo do ludila. Odma je prodo![]()
Razmisljao sam da mi bude u rezervnom računaru.Ostavi je ako budes proveravao neki drugi komp,zbog grafike.Cisto da znas da li je sve ostalo u redu.