- Poruka
- 89.439
Zavisi ko pravi tender.. i koliko mu fali da dovrši vikendicu..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njima i nek daju penziju a ne iz budzta silne milioneOsiguranje se uplaćuje službenicima svih verskih zajednica, kojih u Srbiji ima 17. Najviše osiguranika ima Srpska pravoslavna crkva – 1.746, Islamska zajednica – 275, Rimokatolička crkva – 65.
iz budžeta se skoro svakom daje, evo npr "estradi" hopa-cupa...Njima i nek daju penziju a ne iz budzta silne milione
Samo nek me postuje ko individuu i moje interesespc bar ostaje narodno jer ne počinje narod od tebe niti se završava tobom.
ne dira te, ne veruješ i to je to, čak ni patriotsko-nacinalno je ne posmatraš već kao lopovsku organizaciju i za ukidanje si što znači da po tome treba sve da ukinemo jer su svi onda lopoviSamo nek me postuje ko individuu i moje interese
Kako m ne dira kad i budzeta daje silne milion za SPC a mene ne pita ?ne dira te, ne veruješ i to je to, čak ni patriotsko-nacinalno je ne posmatraš već kao lopovsku organizaciju i za ukidanje si što znači da po tome treba sve da ukinemo jer su svi onda lopovi
a znaš kako kažu lopov obično misli da su svi lopovi
pa ko plaća gradske, opštinske, pokrajnske, republičke skupštine? zatim vlade gradske opštinske pokrajnske republičkeKako m ne dira kad i budzeta daje silne milion za SPC a mene ne pita ?
I moj deo kolaca je valjda ugradjen u taj budzet
Skoro procitah da im se iz budzeta godisnje daje 8 mil evraSmeta mi svaka otimacina od postenog coveka [ovo je tema o veri]
Dali ste za to da se svim popovima, monasima, monahinjama, fratrima, časnim sestrama i hodžama daje plata iz budžeta? Kakve bi to benefite donelo društvu?
Pogotovo Crkvu, sasvim sigurno je da je ne finansiraju ateisti.Буџет највише финансирају верници. Који је проценат атеиста и агностика по попису ? Ми смо земља православних, земља верника исламске вероисповести и земља протестантских верника.
Zasto ?to je Srpska crkva i treba da se finansira iz budžeta
To je onda kradja a taj sto krade je lopovZasto ?
Ko hoce da finansira crkvu nek se prijavi kao vernik i nek je finansira.
Zasto da se otima nevernicima ?