Зависи ко и зависи како.jedan grešnik pod izvesnim okolnostima je miliji bogu od devedeset i devet pravednika
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зависи ко и зависи како.jedan grešnik pod izvesnim okolnostima je miliji bogu od devedeset i devet pravednika
Pređi kod njih i oženi eternum.Pišeš gluposti. Ljubomoran si na Jehovine svedoke i njihov trud za razliku od tvojih idola (Tasa i Đed) koji su falsifikovali Novi zavet pa tako u prevodu NZ SPC (prepravljeni Karadžićev prevod) stoji da je sv. Jovan Krstitelj jeo umesto skakavaca neko tamo žbunje.
lako je tebi koji jesi inteligencijom neopterećenPred crkvenom jeraehijom više vredi jedan grešan pop nego sto vernika pravednika.
Nek pređe ona na pravoslavlje. A ja još uz ikone držim kod kuće i statue. Morala bi da trpi i njih.Pređi kod njih i oženi eternum.
Rasterećen, ne opterećen.lako je tebi koji jesi inteligencijom neopterećen
To je jedan fini gospodin. Inače naši na istoku Slavonije umesto pop i sveštenik kažu "gospodin"
ovo je pop. jadni sivrači, bedni i bezvredni prisutni. yebo bi mu ja majku majčinu da sam bio tu
E bas zbog ovakvog stava su sve gori...И попови су људи.
Ако нешто раде шта не ваља то је њихово а не моје.
Ради ТИ добро.
Jeremija 10,21 | Jer pastiri postaše bezumni i Gospoda ne tražiše; zato ne biše srećni, i sve se stado njihovo rasprša. |
Jeremija 23,1 | Teško pastirima koji potiru i razmeću stado paše moje! govori Gospod |
Ili je obrnuto - popovi kopiraju većinu vernika. Najsmešniji primer je pop koji je sa popadijom bio na nudističkoj plaži pa neko mu povikao: "oče, oče", pa su pop i popadija morali da beže. A samo su došli radi D vitamina i da malo osunčaju guzice.E bas zbog ovakvog stava su sve gori...
Jer ovo je stav vecine.
Pa i oni trebaju da rade dobro.
Iako vecina kaze ovo isto, ali i oni onda isto tako zive kao popovi...
Kako god, vecina kopira vodje.
Jeremija 50,6 | Narod je moj stado izgubljeno; pastiri njegovi zavedoše ga, te luta po gorama, ide s brda na humove, zaboravivši stan svoj. |
Jezekilj 34,2 | Sine čovječji, prorokuj protiv pastira Izrailjevijeh, prorokuj i reci tijem pastirima: ovako veli Gospod Gospod: teško pastirima Izrailjevijem koji pasu sami sebe! Ne treba li stado da pasu pastiri? |
Jezekilj 34,7 | Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju; |
Jezekilj 34,8 | Tako ja bio živ, govori Gospod Gospod, što stado moje posta grabež, i ovce moje postaše hrana svijem zvijerima poljskim nemajući pastira, i pastiri moji ne traže stada mojega, nego pastiri pasu sami sebe, a stada mojega ne pasu; |
Jezekilj 34,9 | Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju; |
Jezekilj 34,10 | Ovako veli Gospod Gospod: evo me na te pastire, i iskaću stado svoje iz njihovijeh ruku, i neću im dati više da pasu stado, i neće više pastiri pasti sami sebe, nego ću oteti ovce svoje iz usta njihovijeh i neće im biti hrana. |
Bez Duha svetoga se vera ne moze praktiklvati...Ili je obrnuto - popovi kopiraju većinu vernika. Najsmješniji primer je pop koji je sa popadijom bio na nudističkoj plaži pa neko mu povikao: "oče, oče", pa su pop i popadija morali da beže. A samo su došli radi D vitamina i da malo osunčaju guzice.
Ne znam. Ne zanimaju me tuđi životi.Generalno se slazem sa ovom tvojom primedbom s tim sto cu se osuditi da dopunim pitanje - dali su mozda "obicni"clanovi te verske zajednice SVE BOLJI a samo popovi sve gori ?
Duh Sveti traži saradnju, a to je život po Božijim zapovestima. Izgleda da je tako kako kažeš, lagani posao tj. prihodi i počasti su postali smisao popovskog poziva.Bez Duha svetoga se vera ne moze praktiklvati...
MIslim da je za vecinu pastira to samo posao i nista vise.
Iskaću, njihovijeh, tijem, nijesu... Daj neki savremeniji prevod.
Jeremija 50,6 Narod je moj stado izgubljeno; pastiri njegovi zavedoše ga, te luta po gorama, ide s brda na humove, zaboravivši stan svoj. Jezekilj 34,2 Sine čovječji, prorokuj protiv pastira Izrailjevijeh, prorokuj i reci tijem pastirima: ovako veli Gospod Gospod: teško pastirima Izrailjevijem koji pasu sami sebe! Ne treba li stado da pasu pastiri? Jezekilj 34,7 Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju; Jezekilj 34,8 Tako ja bio živ, govori Gospod Gospod, što stado moje posta grabež, i ovce moje postaše hrana svijem zvijerima poljskim nemajući pastira, i pastiri moji ne traže stada mojega, nego pastiri pasu sami sebe, a stada mojega ne pasu; Jezekilj 34,9 Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju; Jezekilj 34,10 Ovako veli Gospod Gospod: evo me na te pastire, i iskaću stado svoje iz njihovijeh ruku, i neću im dati više da pasu stado, i neće više pastiri pasti sami sebe, nego ću oteti ovce svoje iz usta njihovijeh i neće im biti hrana.
Мој став је да ради добро, да стреми добру, и поп и непоп.E bas zbog ovakvog stava su sve gori...
Jer ovo je stav vecine.
Pa i oni trebaju da rade dobro.
Iako vecina kaze ovo isto, ali i oni onda isto tako zive kao popovi...
Kako god, vecina kopira vodje.
Jeremija 10,21 Jer pastiri postaše bezumni i Gospoda ne tražiše; zato ne biše srećni, i sve se stado njihovo rasprša.
Jeremija 23,1 Teško pastirima koji potiru i razmeću stado paše moje! govori Gospod
Наравна ствар.ta tvoja "nauka" prihvata ono što je rečeno i ne sumnja ništa. a osnova nauke je sumnja. aj zdravo
Samo tako, tako, tako....Popovi, samo vi grešite, ali crkvu nećete isterati iz mene!
Ako narod gleda na to kao ti, onda njihovom kvaremju nema kraja.Мој став је да ради добро, да стреми добру, и поп и непоп.
Ја не могу друге људе присилити (па тако ни попове). Ако црква то не кажњава онда је општа трулеж. Опет, ја ту ништа не могу.
А попови јесу људи. Људи су јако, јако кварна роба.
Ne. Ja ću i dalje da idem u crkvu i dajem priloge da umilostivim Boga.Samo tako, tako, tako....
Propast je zagarantovana.
Ако од мене тражиш такву борбу, онда мртве главе би пале а то не ваља.Ako narod gleda na to kao ti, onda njihovom kvaremju nema kraja.
Sve dok ne shvatote da ste vi crkva i pokazete im da tako ne moze, ne icekujte nista bolje vec samo lose.
Bog se ne umiloscava niti ga mozes podkupiti.Ne. Ja ću i dalje da idem u crkvu i dajem priloge da umilostivim Boga.
Ne mrtve glave vec narod mora da se pobuni.Ако од мене тражиш такву борбу, онда мртве главе би пале а то не ваља.
Не, ја не могу нити желим народ спасити од себе.
Мада слажем се са тобом, све стоји што кажеш.
Опет, не разумијемо се (и слажемо углавном).Ne mrtve glave vec narod mora da se pobuni.
Ako ne, propast pastira je zagarantovana.
Na kraju ce zavrsiti pod papskom cizmom gsaant.
A i vi sa njima.
Jer se tako treba.
Ko zeli propast crkve treba da vas bodri u tim stavovima koje imate.