Popovi loši, ali ja opet verujem u Boga

И попови су људи.
Ако нешто раде шта не ваља то је њихово а не моје.

Ради ТИ добро.
E bas zbog ovakvog stava su sve gori...
Jer ovo je stav vecine.
Pa i oni trebaju da rade dobro.
Iako vecina kaze ovo isto, ali i oni onda isto tako zive kao popovi...
Kako god, vecina kopira vodje.

Jeremija 10,21Jer pastiri postaše bezumni i Gospoda ne tražiše; zato ne biše srećni, i sve se stado njihovo rasprša.
Jeremija 23,1Teško pastirima koji potiru i razmeću stado paše moje! govori Gospod

Jer ovo je stav vecine.
Ili je obrnuto - popovi kopiraju većinu vernika. Najsmešniji primer je pop koji je sa popadijom bio na nudističkoj plaži pa neko mu povikao: "oče, oče", pa su pop i popadija morali da beže. A samo su došli radi D vitamina i da malo osunčaju guzice.

Poslednja izmena:
Jeremija 50,6Narod je moj stado izgubljeno; pastiri njegovi zavedoše ga, te luta po gorama, ide s brda na humove, zaboravivši stan svoj.
Jezekilj 34,2Sine čovječji, prorokuj protiv pastira Izrailjevijeh, prorokuj i reci tijem pastirima: ovako veli Gospod Gospod: teško pastirima Izrailjevijem koji pasu sami sebe! Ne treba li stado da pasu pastiri?
Jezekilj 34,7Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju;
Jezekilj 34,8Tako ja bio živ, govori Gospod Gospod, što stado moje posta grabež, i ovce moje postaše hrana svijem zvijerima poljskim nemajući pastira, i pastiri moji ne traže stada mojega, nego pastiri pasu sami sebe, a stada mojega ne pasu;
Jezekilj 34,9Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju;
Jezekilj 34,10Ovako veli Gospod Gospod: evo me na te pastire, i iskaću stado svoje iz njihovijeh ruku, i neću im dati više da pasu stado, i neće više pastiri pasti sami sebe, nego ću oteti ovce svoje iz usta njihovijeh i neće im biti hrana.

Ili je obrnuto - popovi kopiraju većinu vernika. Najsmješniji primer je pop koji je sa popadijom bio na nudističkoj plaži pa neko mu povikao: "oče, oče", pa su pop i popadija morali da beže. A samo su došli radi D vitamina i da malo osunčaju guzice.
Bez Duha svetoga se vera ne moze praktiklvati...
MIslim da je za vecinu pastira to samo posao i nista vise.

Jeremija 50,6Narod je moj stado izgubljeno; pastiri njegovi zavedoše ga, te luta po gorama, ide s brda na humove, zaboravivši stan svoj.
Jezekilj 34,2Sine čovječji, prorokuj protiv pastira Izrailjevijeh, prorokuj i reci tijem pastirima: ovako veli Gospod Gospod: teško pastirima Izrailjevijem koji pasu sami sebe! Ne treba li stado da pasu pastiri?
Jezekilj 34,7Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju;
Jezekilj 34,8Tako ja bio živ, govori Gospod Gospod, što stado moje posta grabež, i ovce moje postaše hrana svijem zvijerima poljskim nemajući pastira, i pastiri moji ne traže stada mojega, nego pastiri pasu sami sebe, a stada mojega ne pasu;
Jezekilj 34,9Zato, pastiri, čujte riječ Gospodnju;
Jezekilj 34,10Ovako veli Gospod Gospod: evo me na te pastire, i iskaću stado svoje iz njihovijeh ruku, i neću im dati više da pasu stado, i neće više pastiri pasti sami sebe, nego ću oteti ovce svoje iz usta njihovijeh i neće im biti hrana.
Iskaću, njihovijeh, tijem, nijesu... Daj neki savremeniji prevod.

Jer ovo je stav vecine.

Jeremija 10,21Jer pastiri postaše bezumni i Gospoda ne tražiše; zato ne biše srećni, i sve se stado njihovo rasprša.
Jeremija 23,1Teško pastirima koji potiru i razmeću stado paše moje! govori Gospod
Мој став је да ради добро, да стреми добру, и поп и непоп.
Ја не могу друге људе присилити (па тако ни попове). Ако црква то не кажњава онда је општа трулеж. Опет, ја ту ништа не могу.
А попови јесу људи. Људи су јако, јако кварна роба.

Мој став је да ради добро, да стреми добру, и поп и непоп.
Ја не могу друге људе присилити (па тако ни попове). Ако црква то не кажњава онда је општа трулеж. Опет, ја ту ништа не могу.
А попови јесу људи. Људи су јако, јако кварна роба.
Ako narod gleda na to kao ti, onda njihovom kvaremju nema kraja.
Sve dok ne shvatote da ste vi crkva i pokazete im da tako ne moze, ne icekujte nista bolje vec samo lose.

Ako narod gleda na to kao ti, onda njihovom kvaremju nema kraja.
Sve dok ne shvatote da ste vi crkva i pokazete im da tako ne moze, ne icekujte nista bolje vec samo lose.
Ако од мене тражиш такву борбу, онда мртве главе би пале а то не ваља.
Не, ја не могу нити желим народ спасити од себе.

Мада слажем се са тобом, све стоји што кажеш.

Ако од мене тражиш такву борбу, онда мртве главе би пале а то не ваља.
Не, ја не могу нити желим народ спасити од себе.

Мада слажем се са тобом, све стоји што кажеш.
Ne mrtve glave vec narod mora da se pobuni.
Ako ne, propast pastira je zagarantovana.
Na kraju ce zavrsiti pod papskom cizmom gsaant.
A i vi sa njima.
Jer se tako treba.😆
Ko zeli propast crkve treba da vas bodri u tim stavovima koje imate.

Ne mrtve glave vec narod mora da se pobuni.
Ako ne, propast pastira je zagarantovana.
Na kraju ce zavrsiti pod papskom cizmom gsaant.
A i vi sa njima.
Jer se tako treba.😆
Ko zeli propast crkve treba da vas bodri u tim stavovima koje imate.
Опет, не разумијемо се (и слажемо углавном).
Народ никад ништа неће ријешити, народ је крдо, маса. Свуда, а поготово код нас јер и оно што је "прије било" нема више.

Back