- Poruka
- 10.208
Naravno da imam Bibliju i čitam za sada najbolji srpski prevod a to je Novi svet.Pa ok tvoj izbor.
Ako te zanima istina imas Bibliju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da imam Bibliju i čitam za sada najbolji srpski prevod a to je Novi svet.Pa ok tvoj izbor.
Ako te zanima istina imas Bibliju.
oksi-moronVero-nauka.
svaki prevod je manje ili više podvala. čitaj na grčkom ili ne čitaj ništaNaravno da imam Bibliju i čitam za sada najbolji srpski prevod a to je Novi svet.
Jel.ovaj odgivorPitanje je zasto kao takva opstaje
ja znam odgovor
Nije.Jel.ovaj odgivor
Verovatno se tu slazemo
. А и ја теби кажем: ти си Петар, и на овом камену сазидаћу цркву своју, и врата паклена неће је надвладати
Nije tacno.svaki prevod je manje ili više podvala. čitaj na grčkom ili ne čitaj ništa
Novi svet je za sada najbolji srpski prevod, naročito Starog zaveta. Novi zavet ima par prevodilačkih rešenja sa kojima se ne bih složio, ali je u globalu ok.Nije tacno.
Savremeni prevodi su najbolji
"Ja nemam problem sa Bogom nego njegovom expoziturom na zemlji"Stalno se po medijima može čuti za kojekakve skandale sa popovima i ostalim verskim liderima. Oni su sve gori, ali ja opet ne posustajem da idem u crkvu. Dosta ljudi odlazi od vere i crkve zbog sve gorih popova. Šta mislite zašto su popovi sve gori? Da li je to predznak poslednjih vremena?
Ne huli na Pismo.Naravno da imam Bibliju i čitam za sada najbolji srpski prevod a to je Novi svet.
Nisam ja pravoslavac zbog popova i radi popova već jer vjerujem da je pravoslavlje istina.Stalno se po medijima može čuti za kojekakve skandale sa popovima i ostalim verskim liderima. Oni su sve gori, ali ja opet ne posustajem da idem u crkvu. Dosta ljudi odlazi od vere i crkve zbog sve gorih popova. Šta mislite zašto su popovi sve gori? Da li je to predznak poslednjih vremena?
neNije tacno.
Savremeni prevodi su najbolji
ta tvoja "nauka" prihvata ono što je rečeno i ne sumnja ništa. a osnova nauke je sumnja. aj zdravoBecause, ... science.
daj neke dokaze da je istina. a da, pošto veruješ dokazi nisu potrebni. druže, istina je savest. ako to imaš a tražiš istinu, onda kao da je nemaš. ali kapiram da ti negde u sebi imaš savest ali je zatrpavaš nečim suvišnimjer vjerujem da je pravoslavlje istina
Kakvi bi te dokazi zadovoljili?daj neke dokaze da je istina. a da, pošto veruješ dokazi nisu potrebni. druže istina je savest. ako to imaš a tražiš istinu, onda kao da je nemaš. ali kapiram da ti negde u sebi imaš savest ali je zatrpavaš nečim suvišnim
Схватићеш кад прелисташ Нови Завет.jel ne može vernik da se moli sam u svojoj kući nego mora u crkvu?
pa meni ne trebaju dokazi. a vidim ni tebi. sneg pada ali svaka pahuljica je tačno tamo gde treba da budeKakvi bi te dokazi zadovoljili?
Ti hulis na Pismo a ne on.Ne huli na Pismo.
tako važno štivo da listam, pa nije to kupus pobogu!Схватићеш кад прелисташ Нови Завет.
Pišeš gluposti. Ljubomoran si na Jehovine svedoke i njihov trud za razliku od tvojih idola (Tasa i Đed) koji su falsifikovali Novi zavet pa tako u prevodu NZ SPC (prepravljeni Karadžićev prevod) stoji da je sv. Jovan Krstitelj jeo umesto skakavaca neko tamo žbunje.Ne huli na Pismo.
Па онда што не читаш ?tako važno štivo da listam, pa nije to kupus pobogu!
umem mnogo kvalitetnije da gubim vremeПа онда што не читаш ?
Закључци су ти лоши кад не познајеш хришћанство.umem mnogo kvalitetnije da gubim vreme
jedan grešnik pod izvesnim okolnostima je miliji bogu od devedeset i devet pravednikaЗакључци су ти лоши кад не познајеш хришћанство.