ime i prezime toga ko ti je rekao da to nije tacno i njegov telefon.
Beta. Tanjug.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ime i prezime toga ko ti je rekao da to nije tacno i njegov telefon.
И Коштуница се јавно покајао на РТС1 да је био у заблуди по питању западњака и њиховог односа према нама и то још 2005. год.Јесам.
Али, ја сам се, за разлику од већине, и јавно и приватно за то покајала, и признала своје политичке заблуде.
Дакле, за разлику од неких других, који овде и даље сипају разне квазимудрости....
Ајде да кажеш да су муљ по улицама чистили шмрковима, али нису могли да очисте фасаде, излоге, итд...
Некад мислим да је најбоље гледати своја посла, не петљати се ни у шта друго и не веровати ничему што ниси видео својим очима...

продаће га сад још јефтиније и са још ретардиранијим објашњењем зашто то раде--велика оштећења на тенту блабла.....
Beta. Tanjug.
Те поплaве су гaднa ствaр, носе куће, људе, стоку, сaјтове...

to sam i mislio.
znaci svaka vest koja se ne divi vlasti i nije iz pera sns urednika i drzavne agencije je laz?
И Коштуница се јавно покајао на РТС1 да је био у заблуди по питању западњака и њиховог односа према нама и то још 2005. год.
Ено, објавио човек и књиге о томе зашто је Србији потребна неутралност.
Ти си много дуже била у заблуди.
С друге стране, што теби да верујемо, а њему не?
Човек је вратио мандат народу 2008. год. Све време је иступао с истим ставовима. За Космет се борио лавовски. Морали су да га избаце из преговора јер је било јасно да не могу на правној основи да га ''возе'', убацише те које си ти подржавала и Космет оде бестрага.
Једино што му се реално може замерити јесте недостатак борбености и што није послушао Милоша Јовановића и његов предлог како да анимирају народ.
За Тому му не замерам јер се дотични још није продао.
Вучић је друга прича.
Ime i prezime osobe koja ti je rekla da je srbijadanas verodostojan izbor?
Pa čistili su vodu sa ulica, prali šmrkovima, šta tu ima nejasno?
Pa onda ovde verovatno nije ni bilo vode, nisam pametna
Ime i prezime osobe koja ti je rekla da je srbijadanas verodostojan izbor?
Pa čistili su vodu sa ulica, prali šmrkovima, šta tu ima nejasno?
Nego kažu mi da su se prekjuče a pogotovo juče - noću čule žabe u Obrenovcu, da je to bilo neizdrživo.
![]()
Овде као да поплаве није ни било, стакла на излозима су чак и чиста..
Која је поента овога твог поста?
Kad, kad su otisli s vlasti![]()
britance koji su nam kolikoputa u istoriji stavljali omcu oko vrata u koje se ovaj kune kako su namprijatelji taj voja je izmarsirao kad su hteli da kopaju nikl sa odgovorom sto to ne rade u velsu ako je zdravo gde ga ima vise nego ovde?
И НИЈЕ....јер то је слика после неког пљуска који се није десио... овог Маја 2014-те...![]()
А фасаде? А стакла, излози, јесу ли гланцали и излоге? Нисам паметан, једино ако се вода јако брзо повукла, али опет, морала је некуд да оде, где је толика водурина отишла?
I ja sam to nekako primetila, nema mulja poulicama, nekako bas cisto
Ne razumem koja ti je poenta?А фасаде? А стакла, излози, јесу ли гланцали и излоге? Нисам паметан, једино ако се вода јако брзо повукла, али опет, морала је некуд да оде, где је толика водурина отишла?
Није имао храбрости да преузме одговорност.
С друге стране, ни тадашња ситуација у земљи му није ишла на руку.
Још увек је тад (2008.) било много наиваца који су веровали жутима, попут Милунке.
Проблем нас Срба, поред те кукавне елите која је одмарођена, је и народ који је себе потпуно несвестан.
А елита нам се разуме у геополитику као крава у физику.
Одувек.
Зато толико и постарадавамо.
Ne razumem koja ti je poenta?
Мени можете да верујете, зато што сам ја увек све радила искрено, читавог живота, и јер сам живела од свога рада, и зато што сам, напросто, частан човек - што је лако утврдити, ко стварно жели...И Коштуница се јавно покајао на РТС1 да је био у заблуди по питању западњака и њиховог односа према нама и то још 2005. год.
Ено, објавио човек и књиге о томе зашто је Србији потребна неутралност.
Ти си много дуже била у заблуди.
С друге стране, што теби да верујемо, а њему не?
Човек је вратио мандат народу 2008. год. Све време је иступао с истим ставовима. За Космет се борио лавовски. Морали су да га избаце из преговора јер је било јасно да не могу на правној основи да га ''возе'', убацише те које си ти подржавала и Космет оде бестрага.
Једино што му се реално може замерити јесте недостатак борбености и што није послушао Милоша Јовановића и његов предлог како да анимирају народ.
За Тому му не замерам јер се дотични још није продао.
Вучић је друга прича.