Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Još ranije je intervenisao zaštitnik gradjana, Saša Janković, zbog zaštite ličnih podataka i drugih ljudskih prava.

To je samo još jedan dokaz da imamo jedan trom birokratski aparat bez valjanih procedura, metodologije ...

sale hajfista je moj drugar a i on je vec zasicen funkcijom i haosom u zemlji...nema novih lica uopste, ljudi koji su strucni, eksperti u svom poslu sa karakterom i autoritetom znanja.... sve polusvet sa konca i konopca

Jel treba da aminujem vase gluposti da vas ne bi "partijski provocirala" hebale vas partije
koje gluposti, intelektualnu analizu onoga sto se desilo po nasem misljenju na osnovu dostupnih informacija? stas ti po struci geolog ili si sa sumarskog pa si kompetentna da nas preslisavas?

aj lepo procitaj poslednje tri strane pa daj svoju verizju kao svaki kulturan i vaspitan covek pa cemo da se mozda negde i nadjemo u prici.

Ali zamisli ti premijera koji se svadja sa tim svojim nevidljivim drugarom kada pominje broj nadjenih leseva. Te utopljeni, te umrli...Ono kao, ako nekom ne nadju vodu u plucima, to je dokaz da je umro prirodnom smrcu- od stresa imao srcku, stresa koga i ne bi bilo da nisu postojale poplave. I sada treba neko sa njim da se raspravlja i objasnjava mu neke osnovne stvari kada su tako pipave stvari u pitanju... . . .

Poslednja izmena od moderatora:
crnjak..kaka bre opozicija u srbiji :lol: des ti vidla bilo koju opoziciju... ima svu vlast i ni to mu nije dovoljno, oce 101 posto... alavost pre unisti coveka no bilo sta drugo.... biblijski dokazano

cak i za alavost moars da budes intelektualni kapacitet da se sa njom nosis kako treba a on to nije..i ne samo on, vec niko od ovih danas.zato i idemo u ambis sa bilo kim ko dodje na vlast. partije su nebitne.

Zamisli, dođe gori :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ali zamisli ti premijera koji se svadja sa tim svojim nevidljivim drugarom kada pominje broj nadjenih leseva. Te utopljeni, te umrli...Ono kao, ako nekom ne nadju vodu u plucima, to je dokaz da je umro prirodnom smrcu- od stresa imao srcku, stresa koga i ne bi bilo da nisu postojale poplave. I sada treba neko sa njim da se raspravlja i objasnjava mu neke osnovne stvari kada su tako pipave stvari u pitanju... . . .

Pa ko je to onda glasao za njega i zašto :think:

Jedno je kada opozicija napada vlast, a drugo je kada je premijer dvostruka licnost, koja se u jednom minutu ponasa kao pateticna opozicija koja kritikuju drzavnu upravu, a u drugom kao veliki diktator koji naredjuje. Idealan je za neki horor film, ozbiljno se plasim za njegovo psihicko zdravlje. On u jednoj recenici ima takve amplitude u karakteru, da je to nenormalno.

Dvostruka ili trostruka licnost ne mozes ga kriviti za sva zla ovog sveta....nisu ni oni pre njega bili nista bolji...on se slika sa decicom u nevolji onaj pre njega se slikao sa kravama i sad cemo da im se rugamo

On u jednoj recenici ima takve amplitude u karakteru, da je to nenormalno.

to se zovu patosi strasti i dobro je za neku ribu koja je ladna ko spricer da je trgne iz frigidnog mentalnog dremeza... srpski narod uopste nije uspavan i mislim da taj ko mu savetuje da na taj nacin ostvaruje vezu sa njim preko medija svesno mu cini medvedju uslugu... opet kazem, iz ugla svoje profesije

sale hajfista je moj drugar a i on je vec zasicen funkcijom i haosom u zemlji...nema novih lica uopste, ljudi koji su strucni, eksperti u svom poslu sa karakterom i autoritetom znanja.... sve polusvet sa konca i konopca

On je jedan od retkih koji zna i korektno radi svoj posao. Ova intervencija je bila na mestu. Ja pratim njegove izveštaje i svaka čast. nemam zamerki.

I tako opet dolazimo do glavnog problema.

Cuckovic svakako treba da odgovara i nadam se da ce da odgovara. Ali!

Da li iko razuman sme da pomisli da Cuckovic sme da oglasi uzbunu bez odobrenja Velikog strumpfa? Da li je Cuckovic razmisljao o tome? Sta ako oglasim uzbunu, a ne bude nista, onda ce mi Vucic yebati mamicu sto sam dizao paniku i evakuisao ceo grad ni za sta? Mozda je bolje da sacekam da mi Vucic kaze da li da evakuisem grad.

I tu je direktna odgovornost opet na premijeru iz sledeceg razloga koji isplivava sad na povrsinu. Nista u Srbiji ne sme da se desi i uradi bez njegove naredbe. Sam je stvorio takvu klimu da se svi plase da deluju samostalno, da sami donose odluke na nizim nivoima, jer ``kako li ce to tumaciti Vucic?`` To se dogadja kada se u zemlji za svaku sitnicu pita samo jedan covek.

Sef kriznog Staba u Obrenovcu ne moze ni da prdne bez sefa kriznog Staba u Bg-u, koji opet ne sme ni da prdne bez sefa republickog Kriznog Staba. To je kao vojska, hijerarhija se tacno zna. Sve je jasno. Komandna odgovornost je najbolja moguca stvar ikada izmisljena u pravu, ma koliko je pajseri pljuvali kao nesto sto je u suprotnosti sa duhom prava.

Dvostruka ili trostruka licnost ne mozes ga kriviti za sva zla ovog sveta....nisu ni oni pre njega bili nista bolji...on se slika sa decicom u nevolji onaj pre njega se slikao sa kravama i sad cemo da im se rugamo

opet...ko ga bre krivi kad covek sam sebe svesno denuncira postupcima koji mu uopste ne trebaju.... sta ce mu medijska pompa kad ima svu vlast i moze da vlada dekretima kao svaki veliki drzavnik?

ako je nje zeljan sto nije otiso u pevace ili zabavljace...on je politicar i mora da bude nivo, pa makar i u demagogiji a videli smo taj nivo kako izgleda... ybt privode onu lujku sto je kenjala na fejsu :lol: pa koji je to nivo stranke, jel ste vi svesni pogubnosti tih glupih autogolova?

to se zovu patosi strasti i dobro je za neku ribu koja je ladna ko spricer da je trgne iz frigidnog mentalnog dremeza... srpski narod uopste nije uspavan i mislim da taj ko mu savetuje da na taj nacin ostvaruje vezu sa njim preko medija svesno mu cini medvedju uslugu... opet kazem, iz ugla svoje profesije

Shvatam ja kako te promene raspolozenja mogu da budu dobre za muvanje zena, tipa, tako pokazujes koliko si strastven; ali ovaj bre ludak se tako ponasa na mestu premijera drzave. Muva narod kao sto muva zensku.

opet...ko ga bre krivi kad covek sam sebe svesno denuncira postupcima koji mu uopste ne trebaju.... sta ce mu medijska pompa kad ima svu vlast i moze da vlada dekretima kao svaki veliki drzavnik?

ako je nje zeljan sto nije otiso u pevace ili zabavljace...on je politicar i mora da bude nivo, pa makar i u demagogiji a videli smo taj nivo kako izgleda... ybt privode onu lujku sto je kenjala na fejsu :lol: pa koji je to nivo stranke, jel ste vi svesni pogubnosti tih glupih autogolova?

Ti ces da ga naucis kako da se vlada a malo, malo pa te banuju na krstarici...nije on mutav uopste

Poslednja izmena:
Sef kriznog Staba u Obrenovcu ne moze ni da prdne bez sefa kriznog Staba u Bg-u, koji opet ne sme ni da prdne bez sefa republickog Kriznog Staba. To je kao vojska, hijerarhija se tacno zna. Sve je jasno. Komandna odgovornost je najbolja moguca stvar ikada izmisljena u pravu, ma koliko je pajseri pljuvali kao nesto sto je u suprotnosti sa duhom prava.

tacno i ja intimno verujem da sva naredjenja su potical samo i iskljucivo od njega... sad nek vadi sam kestenje iz vatrejer tu vatru su sami raspalili svojim totalno pogresnim medijskim postupcima.

Ne krivim ga, poceo sam da se plasim. Ne bih sa takvom osobom smeo da spavam u istoj sobi. Da smo ja i Vucic recimo neki evakuisani u prihvatalistu, ja bih molio ove iz Crvenog Krsta da me izmeste iz hale gde on spava, spavacu i na trotoaru ispred, samo ne u istoj prostoriji sa Vucicem!

Ti ces da ga naucis kako da se vlada a malo, malo pa te banuju na krstarici

tis glupa ko noc i ja te zalim zbog toga... ja se sam banujem kad ja to zazelim i to znaju svi, a banujem se kad mi dosade diskusije sa ispraznim ljudima bez trunke razuma i kreativnosti u umu, jer je to jedina odlika duhovnog sto moze iz ovih gowana da nas i srbiju izvuce, nikako pare ili nesto trece... znaci esencija mudrosti a ne esencija politicke klimoglavosti koja nas svakim danom u ovo blato i uvaljava....

Shvatam ja kako te promene raspolozenja mogu da budu dobre za muvanje zena, tipa, tako pokazujes koliko si strastven; ali ovaj bre ludak se tako ponasa na mestu premijera drzave. Muva narod kao sto muva zensku.

Ma, dajte vas dvojica, napravite eksperiment pa muvajte neku devojku/ženu tim shizoidnim stilom. Z apočetak joj recite "ako me pitaš to i to" i time sami sebi postavite pitanje i date joj odgovor koji nju ne interesuje prelaziće ulicu kada vas vidi sledeći put.

Danas ili juče je prozvao jednu nevidljivu da šeta cipele i tašne po nekom ministarstvu. Kaže da će biti srećan kad otpusti 10% takvih.

tis glupa ko noc i ja te zalim zbog toga... ja se sam banujem kad ja to zazelim i to znaju svi, a banujem se kad mi dosade diskusije sa ispraznim ljudima bez trunke razuma i kreativnosti u umu, jer je to jedina odlika duhovnog sto moze iz ovih gowana da nas i srbiju izvuce, nikako pare ili nesto trece... znaci esencija mudrosti a ne esencija politicke klimoglavosti koja nas svakim danom u ovo blato i uvaljava....

pa sto onda trosis vreme na takve i raspravljas se...tebe bi vucic zednog preko vode preveo i zato ga mrzis

Pa sad ne znam ali moram da vam kazem, Gradonacelnik je izabrano lice,Takav je akon u Srbiji, Grafonacelnika biraju odbornici iza kojih stoje gradjani, E sad zasto se guze da budu i glavni u kriznim stabovima ,druga je prica.

Gradonacelnik ne samo sto treba da bude glavni u kriznom stabu, on bi, da smo mi normalni, morao da bude glavni i za masu drugih stvari u gradu, kao sto su policija i skole. To sto nacelnike policije po gradovima namesta direktor policije i ministar unutrasnjih poslova umesto gradonacelnika je pokazatelj da smo mi retard drustvo. Naravno, nasi gradonacelnici su jad jadova, pa je i opasnnost davati im toliku odgovornost, ali to je zato sto ti konkretni gradonacelnici i nisu gradonacelnici, vec sramota za instituciju gradonacelnika.

Naravno, onaj SNS idiot Gasic, kome je IQ negde oko 34, to nista ne razume, i veceras u Upitniku lupetao sve suprotno od toga.

Ma, dajte vas dvojica, napravite eksperiment pa muvajte neku devojku/ženu tim shizoidnim stilom. Z apočetak joj recite "ako me pitaš to i to" i time sami sebi postavite pitanje i date joj odgovor koji nju ne interesuje prelaziće ulicu kada vas vidi sledeći put.

Danas ili juče je prozvao jednu nevidljivu da šeta cipele i tašne po nekom ministarstvu. Kaže da će biti srećan kad otpusti 10% takvih.

Uuu, da, ono je bio biser...nikoga neće spasiti visoke potpetice i bla, bla...

- - - - - - - - - -

pa sto onda trosis vreme na takve i raspravljas se...tebe bi vucic zednog preko vode preveo i zato ga mrzis

Ne pominji vodu, nije patriotski, živa bila

Back