Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tako Canak oslovljava neke ljude

si videla sta je uradio na sahrani kod Cosica?

videli ja ovde bio banovan pre godinu dana kad sam rekao da je satanista svi se smejali a on stalno u crnom i sprda se sa mrtvima da ne pricam kako pljuje pravoslavlje znaci ne spc, no veru.... uzas, zemlaj na sta nam lici, zivi ce mozda i mrtvima zavideti... veceras videh onu lujku priveli sto je na fejsu nesto kenjala, bogte mazo.... ko nju slusa osim istih dileja na fejsu koji vise tamo i kradu bogu dane

Poslednja izmena:
Inace, ta javna Vuciceva rasprava oko broja mrtih gde se on svadja sa nekakvim nevidljivim entitetom (kao po obicaju), je toliko gadna, da je to besmisleno i komentarisati.

Inace, ja mislim da Vucic treba ozbiljno da ide kod psihijatra. On se svaki dan pred kamerama svadja sa nekakvim nevidljivim identitetom. 'Ti koji govore...', 'Neki tamo lazu...', 'Oni tamo dizu uzbunu gde joj nije mesto...', 'Reci cu vam sada da je jedan sedeo u kancelariji dok smo mi na terenu...'. Covek je ocigledno flipnuo, jer samo bolesntan covek moze tolko da ostro govori kada prica o neodredjenim i neimenovanim ljudima i stvarima. Svadja se sa nekim izmisljenim drugarom, kako se zove ta bolest? :think:

ako se uzme da je bilo 250,000,000 kubika ispada oko 1500 u sekundi. ali ako je vise polja onda je i preko ove dve hiljade koliko procenjujes. ali cak i sa tim manjim procenama, nije moglo da se ne vidi. nikako. propust je ogroman i neko mora da odgovara za to.

Mozda dolazim do objasnjenja... neke teorije o mogucem.
Bacim pogled na sliv Kolubare...
U prepunu Kolubaru se uliva Tamnava - u trenutku jednako prepuna... a u koju se uliva Ub, prepun. I Ub i Tamnava rastu po 5 metara u kriticnom periodu.

Bice da je gornji tok Kolubare punio rudnike :roll: a da su vode Uba i Tamnave dokusurile Obrenovac. Jeste to sve stiglo koritom Kolubare, ali...

Poslednja izmena:
Inace, ta javna Vuciceva rasprava oko broja mrtih gde se on svadja sa nekakvim nevidljivim entitetom (kao po obicaju), je toliko gadna, da je to besmisleno i komentarisati.

Inace, ja mislim da Vucic treba ozbiljno da ide kod psihijatra. On se svaki dan pred kamerama svadja sa nekakvim nevidljivim identitetom. 'Ti koji govore...', 'Neki tamo lazu...', 'Oni tamo dizu uzbunu gde joj nije mesto...', 'Reci cu vam sada da je jedan sedeo u kancelariji dok smo mi na terenu...'. Covek je ocigledno flipnuo, jer samo bolesntan covek moze tolko da ostro govori kada prica o neodredjenim i neimenovanim ljudima i stvarima. Svadja se sa nekim izmisljenim drugarom, kako se zove ta bolest? :think:

Narcisoidnost...

- - - - - - - - - -

videli ja ovde bio banovan pre godinu dana kad sam rekao da je satanista svi se smejali a on stalno u crnom i sprda se sa mrtvima da ne pricam kako pljuje pravoslavlje znaci ne spc, no veru.... uzas, zemlaj na sta nam lici, zivi ce mozda i mrtvima zavideti... veceras videh onu lujku priveli sto je na fejsu nesto kenjala, bogte mazo.... ko nju slusa osim istih dileja na fejsu koji vise tamo i kradu bogu dane

Bogami...gadno vreme dolazi, tužno i teško

evo izmestili su nestale na crveni krst sajt i nece da objavljuju, tek na poziv odredjenog imena oni daju jel' nadjen ili ne.... ovaj drugi jos radi, mislim ybt, ko klinci kad dobiju kecinu pa roditelj pita jel si danas odgovarao, a mali jok nisam, a gde ti je test koji si radio, a on osto mi kod drugara u njegovoj torbi... to je taj nivo.

Pa neka su. Crveni krst je sasvim pristojno mesto - a svakako da je za tako ozbiljnu stvar pozeljno da postoji jedan jedini centralni registar. Kazu da je spisak nepronadjenih smanjen sa 29 na 23 stranice na sajtu.

Mozda dolazim do objasnjenja... neke teorije o mogucem.
Bacim pogled na sliv Kolubare...
U prepunu Kolubaru se uliva Tamnava - u trenutku jednako prepuna... a u koju se uliva Ub, prepun.

Bice da je gornji tok Kolubare punio rudnike :roll: a da su vode Uba i Tamnave dokusurile Obrenovac. Jeste to sve stiglo koritom Kolubare, ali...

aj sad uzmi neki mrezni paln pa u njega ubaci podzemne vode.... a znas gde ce sve ovo da otekne pametan si covek vidim... to niko ne moze da izracuna ni sa bilo kojim koeficijentom... eno jedan upo autom u rupu danas u bg koja se otvorila :lol:

- - - - - - - - - -

Pa neka su. Crveni krst je sasvim pristojno mesto - a svakako da je za tako ozbiljnu stvar pozeljno da postoji jedan jedini centralni registar. Kazu da je spisak nepronadjenih smanjen sa 29 na 23 stranice na sajtu.

nadajmo se da nije za toliko popunjen onaj drugi...

aj sad uzmi neki mrezni paln pa u njega ubaci podzemne vode.... a znas gde ce sve ovo da otekne pametan si covek vidim... to niko ne moze da izracuna ni sa bilo kojim koeficijentom... eno jedan upo autom u rupu danas u bg koja se otvorila :lol:
Ma pusti... povredjen vozac auta...
Kad sam video mirijevske kaskade, potoke i vodopade... Natrapao sam negde na kartu klizista u Beogradu (samo Bg to ima, niko vise u Srbiji)... Maltene je sve kliziste osim poteza Dorcol - Vracar.

Evo je
23515_9_origh.jpg

edit no2
http://www.beograd.rs/download.php/documents/V deo.pdf
strana 17

Poslednja izmena:

...pa sta inace radi svaka opozicija u Srbiji nego napada vlast i kad treba i kad ne treba....jeste patetican ali kupi poene, pametniji je od njih

Kad sam video mirijevske kaskade, potoke i vodopade... Natrapao sam negde na kartu klizista u Beogradu (samo Bg to ima, niko vise u Srbiji)... Maltene je sve kliziste osim poteza Dorcol - Vracar.

imam stare planove tj karte u hd iz muzeja grada dok sam radio neke filmove za njih... od kraja proslog veka pa do danas.... kako divno izgleda bg na njima, a kad bi ga gledo sto kazes kroz google street najezio bi se...

...pa sta inace radi svaka opozicija u Srbiji nego napada vlast i kad treba i kad ne treba....jeste patetican ali kupi poene, pametniji je od njih

On je jedini. Ne može da se poredi, sve da ovi valjaju.

- - - - - - - - - -

Evo je
klizista.jpg

Au! Dobra ti je ova informacija. Užasna, ali šta da se radi neka misli Mali.

crnjak..kaka bre opozicija u srbiji :lol: des ti vidla bilo koju opoziciju... ima svu vlast i ni to mu nije dovoljno, oce 101 posto... alavost pre unisti coveka no bilo sta drugo.... biblijski dokazano

cak i za alavost moars da budes intelektualni kapacitet da se sa njom nosis kako treba a on to nije..i ne samo on, vec niko od ovih danas.zato i idemo u ambis sa bilo kim ko dodje na vlast. partije su nebitne.

Jedno je kada opozicija napada vlast, a drugo je kada je premijer dvostruka licnost, koja se u jednom minutu ponasa kao pateticna opozicija koja kritikuju drzavnu upravu, a u drugom kao veliki diktator koji naredjuje. Idealan je za neki horor film, ozbiljno se plasim za njegovo psihicko zdravlje. On u jednoj recenici ima takve amplitude u karakteru, da je to nenormalno.

Citat Original postavio mar­l­on Pogledaj poruku
evo izmestili su nestale na crveni krst sajt i nece da objavljuju, tek na poziv odredjenog imena oni daju jel' nadjen ili ne.... ovaj drugi jos radi, mislim ybt, ko klinci kad dobiju kecinu pa roditelj pita jel si danas odgovarao, a mali jok nisam, a gde ti je test koji si radio, a on osto mi kod drugara u njegovoj torbi... to je taj nivo.

Još ranije je intervenisao zaštitnik gradjana, Saša Janković, zbog zaštite ličnih podataka i drugih ljudskih prava.

To je samo još jedan dokaz da imamo jedan trom birokratski aparat bez valjanih procedura, metodologije ...

Back