VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Nikad življe...sad će Bojan dr Pajtić da se kandiduje...
tako Canak oslovljava neke ljude
si videla sta je uradio na sahrani kod Cosica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad življe...sad će Bojan dr Pajtić da se kandiduje...
Ti misliš da smo mi blesavi!?
Koštunica...Ljig, Belanovica, itd.

ako se uzme da je bilo 250,000,000 kubika ispada oko 1500 u sekundi. ali ako je vise polja onda je i preko ove dve hiljade koliko procenjujes. ali cak i sa tim manjim procenama, nije moglo da se ne vidi. nikako. propust je ogroman i neko mora da odgovara za to.
Inace, ta javna Vuciceva rasprava oko broja mrtih gde se on svadja sa nekakvim nevidljivim entitetom (kao po obicaju), je toliko gadna, da je to besmisleno i komentarisati.
Inace, ja mislim da Vucic treba ozbiljno da ide kod psihijatra. On se svaki dan pred kamerama svadja sa nekakvim nevidljivim identitetom. 'Ti koji govore...', 'Neki tamo lazu...', 'Oni tamo dizu uzbunu gde joj nije mesto...', 'Reci cu vam sada da je jedan sedeo u kancelariji dok smo mi na terenu...'. Covek je ocigledno flipnuo, jer samo bolesntan covek moze tolko da ostro govori kada prica o neodredjenim i neimenovanim ljudima i stvarima. Svadja se sa nekim izmisljenim drugarom, kako se zove ta bolest?![]()
videli ja ovde bio banovan pre godinu dana kad sam rekao da je satanista svi se smejali a on stalno u crnom i sprda se sa mrtvima da ne pricam kako pljuje pravoslavlje znaci ne spc, no veru.... uzas, zemlaj na sta nam lici, zivi ce mozda i mrtvima zavideti... veceras videh onu lujku priveli sto je na fejsu nesto kenjala, bogte mazo.... ko nju slusa osim istih dileja na fejsu koji vise tamo i kradu bogu dane
evo izmestili su nestale na crveni krst sajt i nece da objavljuju, tek na poziv odredjenog imena oni daju jel' nadjen ili ne.... ovaj drugi jos radi, mislim ybt, ko klinci kad dobiju kecinu pa roditelj pita jel si danas odgovarao, a mali jok nisam, a gde ti je test koji si radio, a on osto mi kod drugara u njegovoj torbi... to je taj nivo.
Mozda dolazim do objasnjenja... neke teorije o mogucem.
Bacim pogled na sliv Kolubare...
U prepunu Kolubaru se uliva Tamnava - u trenutku jednako prepuna... a u koju se uliva Ub, prepun.
Bice da je gornji tok Kolubare punio rudnikea da su vode Uba i Tamnave dokusurile Obrenovac. Jeste to sve stiglo koritom Kolubare, ali...

Pa neka su. Crveni krst je sasvim pristojno mesto - a svakako da je za tako ozbiljnu stvar pozeljno da postoji jedan jedini centralni registar. Kazu da je spisak nepronadjenih smanjen sa 29 na 23 stranice na sajtu.
...nisi bila tu ni kad su tvrdili da je gradonacelnik bg pozivao ljude da ne napustaju kuce da bi se podavili...steta
Ma pusti... povredjen vozac auta...aj sad uzmi neki mrezni paln pa u njega ubaci podzemne vode.... a znas gde ce sve ovo da otekne pametan si covek vidim... to niko ne moze da izracuna ni sa bilo kojim koeficijentom... eno jedan upo autom u rupu danas u bg koja se otvorila![]()
Inace, ta javna Vuciceva rasprava oko broja mrtih gde se on svadja sa nekakvim nevidljivim entitetom (kao po obicaju), je toliko gadna, da je to besmisleno i komentarisati.
Inace, ja mislim da Vucic treba ozbiljno da ide kod psihijatra. On se svaki dan pred kamerama svadja sa nekakvim nevidljivim identitetom. 'Ti koji govore...', 'Neki tamo lazu...', 'Oni tamo dizu uzbunu gde joj nije mesto...', 'Reci cu vam sada da je jedan sedeo u kancelariji dok smo mi na terenu...'. Covek je ocigledno flipnuo, jer samo bolesntan covek moze tolko da ostro govori kada prica o neodredjenim i neimenovanim ljudima i stvarima. Svadja se sa nekim izmisljenim drugarom, kako se zove ta bolest?![]()
...nisi bila tu ni kad su tvrdili da je gradonacelnik bg pozivao ljude da ne napustaju kuce da bi se podavili...steta
Ma pusti... povredjen vozac auta...
Kad sam video mirijevske kaskade, potoke i vodopade... Natrapao sam negde na kartu klizista u Beogradu (samo Bg to ima, niko vise u Srbiji)... Maltene je sve kliziste osim poteza Dorcol - Vracar.
...pa sta inace radi svaka opozicija u Srbiji nego napada vlast i kad treba i kad ne treba....jeste patetican ali kupi poene, pametniji je od njih
Ma pusti... povredjen vozac auta...
Kad sam video mirijevske kaskade, potoke i vodopade... Natrapao sam negde na kartu klizista u Beogradu (samo Bg to ima, niko vise u Srbiji)... Maltene je sve kliziste osim poteza Dorcol - Vracar.
Evo je
![]()
...pa sta inace radi svaka opozicija u Srbiji nego napada vlast i kad treba i kad ne treba....jeste patetican ali kupi poene, pametniji je od njih
des ti vidla bilo koju opoziciju... ima svu vlast i ni to mu nije dovoljno, oce 101 posto... alavost pre unisti coveka no bilo sta drugo.... biblijski dokazano...pa sta inace radi svaka opozicija u Srbiji nego napada vlast i kad treba i kad ne treba....jeste patetican ali kupi poene, pametniji je od njih
koji ti problem imas leba ti?
jer ne mozes ko covek da razgovaras no da spamujes i partijski provociras?
Citat Original postavio marlon Pogledaj poruku
evo izmestili su nestale na crveni krst sajt i nece da objavljuju, tek na poziv odredjenog imena oni daju jel' nadjen ili ne.... ovaj drugi jos radi, mislim ybt, ko klinci kad dobiju kecinu pa roditelj pita jel si danas odgovarao, a mali jok nisam, a gde ti je test koji si radio, a on osto mi kod drugara u njegovoj torbi... to je taj nivo.
neka misli Mali.

Jel treba da aminujem vase gluposti da vas ne bi "partijski provocirala" hebale vas partije
za tren sam pomislio da smo na ljis pa sam shvatio nedoslednost napisane misli![]()