Сведоци смо катастрофе која је задесила нашу земљу. Имам скоро 43 године и заиста тешко да могу да се сетим већег срања које смо доживели. Надам се да се све полако доводи у ред и да ћемо кренути да се вадимо из гов... знате већ чега.
Елем, ово су неки моји, лични утисци поводом целе ове ситуације.
- Прилично сам задовољан реакцијом државе ( ни мртав не бих дао глас напредњацима, социјалистима, радикалима, демократама....) . Мислим да је држава и политички врх реаговао како треба. ценим да су максимално брзо "мобилисали све ресурсе" и алармирали и домаћу и светску јавност . Помоћ из целог света је готово моментално почела да стиже...чак и из земаља које баш и "не миришемо". Сваима велико хвала. Такође хвала и нашим спасиоцима, војницима (додуше једну ствар не могу да схватим - Србија има око 30 оперативних војних хеликоптера а ангажовала је само 8 за помоћ - Шта је са осталих 22 ???), горској служби спасавања... Заиста су сви дали све од себе. Свака част. Мислим да је држава успешно одиграла своју улогу али да је после свега обавеза да уради све да се сличне ствари не би дешавале у будућности.
- ТВ ПИНК (не могу да поверујем да ћу ово превалити преко усана) је задала ДОМАЋИ ЗАДАТАК свим медијима у земљи својим (баталимо лову коју има Митровић) непрекидним извештавањем о ситуацији!!! Комерцијална телевизија која се одрекла лове од које живи!!! РТС , Б92, Прва...... требали би нешто да науче од ПИНК-а. Свака част за ТВ ПИНК!
- Лопови и профитери. ШЉАМ какав сам мислио да не постоји! У тоталној катастрофи они лапају, краду, отимају, зеленаше дижу цене......... Опростите али заиста мислим да смртну казну није требало укидати.
- Навијачи. Годинама, углавном без правих, ваљаних разлога разапињани и медијски линчовани за све и свашта су ПРВИ од свих стигли у Шабац, Црне Баре, Купиново, Прогаре (оно чега нема по медијима).... да помогну, да раде и радили су заиста на начин достојан поштовања. Тражили да буду распоређени на најкритичније тачке и нису тражили ни флашицу воде јер су са собом све понели да никоме не би били на терету. заиста су херојску радили.
- ЛГБТ популација - солидарно отказали своју параду и недељу поноса. Скупљали помоћ. Хвала им.
-Председник Србије Томислав Николић - Где тај лик?
- И последње али НАЈВАЖНИЈЕ - Омладина и грађани Србије. Искрено нисам веровао да ће бити толике солидарности, елана, воље, солидарности......... разумевања. Десетине хиљада добровољаца спремних да раде СВЕ што је потребно. Млади људи којима ништа није тешко...Хвала им. када сам виде те "омладинце" пао ми је камен са срца. За Србију има шансе и перспективе.
Хвала свима и извињавам се ако сам некога прескочио!