buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.576
ako hapsi vlasnike bakalnica koji prodaju vodu , nek hapsi i ova gjovna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje argumente mogu da vam daju, pa da pomislite kako su poplave u tako ravnim krajevima kao sto je Macva i Srem nesto sto nije moglo da se ukroti? Svaki put kada vidite poplavu u ravnici i kotlini, odmah da znate da su tu ljudi ti koji su zajebali stvar, jer su nesposobni.
Neka uzme pare od Kokeze, Vesica i Zvezde da plati struju. A ne on isplanirao da da milijarde Zvezdi, i jos kuka tamo... More mrsh.Ja samo da se po..rem po svima koji imaju razne prigovore na sve zivo, a dupe nisu mrdnuli do Sapca, Sremske Mitrovice ili nisu uputili nikakvu pomoc.
Siguran sam da ih na ovoj temi ima.
Kuckali su po forumu, dok je mogla i voda da im se zagadi koju piju.

- Kupovali smo struju od Republike Srpske i Crne Gore po niskoj ceni. Neki domaći trgovci su nam nudili dva ili tri puta više cene struje, kako bi zaradili na nesreći našeg naroda – kazao je Vučić.

Biljo, ne seri.
Od mrznje obnevideli. Pljuju po ljudima koji se ubijaju i dan ni noć da pomognu, spasavaju sto se spasti da.
Ne znam gde su mi braca od ujaka i striceva, oca su izvukli u poslenji cas jer se na Oridu borio kao lav da pomogne, ima upalu pluca, srecom, stanje se poboljsava. Ne kukam sto struje vise nemam nego sto imam, sto su mi stvari odnete na sprat, jer ja imam kucu jos uvek, a neki nemaju vise nista.
U Šapcu, strahota sta radi jos uvek ZUTA vlast. Ljudi su stizali sa svih strana, iz svih krajeva zemlje, kisli, cekali da ih neko uputi negde, rasporedi. Onda je Vučic smenio Krizni stab zutih, a TV-Sabac je škrto u vestima davao informacije, bilo je pesama "dumres", od "kerovi me zaboravili pa na mene laju" do...Kad nestane struje u pojedinim delovima grada, ukljucimo tranzistore na baterije, ubi muzika. Mislim da su trenutno nesto bolji, a sve iz straha za svoje guzice da prostite!!!
Bila sam tamo, nosila sendviče, kafu u nekoliko termorsa, onda je novi štab obezbedio sve. Stigli su nam Srbi iz Štrpca sa KiM, rade, bdiju.
Hvala Pinku sto danonoćno obavestava, izvestava, Sve im je oprošteno.
Svuda slike nesrece, čemera, jada, ali, niko ovde ne pominje bracu iz Republike Srpkse, ljude iz BiH, jer tamo nije na vlasti Vučic, mogu svi da se potope ne daj Boze, to je skoro nevazno. Stavise, sad vidim da se neki iz RS ovde (verovatno su ovde boravili dan i noc, čast izuzecima) i pljuvali po onima koji izgaraju, branioci "srpstva" su iz svojih udobnih i nepotopljeni soba znali sta bi trebalo, sta je trebalo, ma oni bi iz svojih soba ocas posla sredili ovu prirodnu katastrofu, štaviše, ove *kišice" ne bi ni bilo
Ukotvili se ovde, ja mislim da ce Krstarica (zbog ovog pdf) postati po zlu čuvena, ovo je nevidjeno, nigde kao ovde ljudi ne sede i pljuju, bljuju, vredjaju, vlast nazivaju pogrdni imenima za koje nikad nisam ni čula da ovde ne vidim, a ne pomazu!
Ja sam spremna za evakuaciju, ocekujemo nocas da grune, daj Boze da se ne desi, ja ne krivim nikoga, da je Tadic na vlasti ni njega ne bih krivila.
Gde su Dverjani? Nema ih, čekaju Paradu ponosa da jurnu, e, izjalovilo im se, ovi su sami otkazali tzv. Paradu.
P.s. Reg, dušo, pozlice ti od mrznje, samo te molim kao ljudsko bice jer se nadam da to jesi i da te samo mrznja tako zaslepljuje, seti se da sve lose ne desava samo drugima, ne izazviaj, ne prizivaj!!!!
Pozdrav tebi Mračak i svim ljudima dobre volje.

Da li je VUcic podneo ostavku?
U Šapcu, strahota sta radi jos uvek ZUTA vlast. Ljudi su stizali sa svih strana, iz svih krajeva zemlje, kisli, cekali da ih neko uputi negde, rasporedi. Onda je Vučic smenio Krizni stab zutih, a TV-Sabac je škrto u vestima davao informacije, bilo je pesama "dumres", od "kerovi me zaboravili pa na mene laju" do...Kad nestane struje u pojedinim delovima grada, ukljucimo tranzistore na baterije, ubi muzika. Mislim da su trenutno nesto bolji, a sve iz straha za svoje guzice da prostite!!!
Bila sam tamo, nosila sendviče, kafu u nekoliko termorsa, onda je novi štab obezbedio sve. Stigli su nam Srbi iz Štrpca sa KiM, rade, bdiju.
Hvala Pinku sto danonoćno obavestava, izvestava, Sve im je oprošteno.
Svuda slike nesrece, čemera, jada, ali, niko ovde ne pominje bracu iz Republike Srpkse, ljude iz BiH, jer tamo nije na vlasti Vučic, mogu svi da se potope ne daj Boze, to je skoro nevazno. Stavise, sad vidim da se neki iz RS ovde (verovatno su ovde boravili dan i noc, čast izuzecima) i pljuvali po onima koji izgaraju, branioci "srpstva" su iz svojih udobnih i nepotopljeni soba znali sta bi trebalo, sta je trebalo, ma oni bi iz svojih soba ocas posla sredili ovu prirodnu katastrofu, štaviše, ove *kišice" ne bi ni bilo
Kakva bedna patetika, već smo zaključili da će SNS najviše profitirati, zar nije malo čudno da je odbrana od poplava najviše zakazala tamo gde SNS nema vlast, a zakazala je u celoj Srbiji, za tvoju informaciju centar za vandredne situacije preuzima sve resurse od lokalnih samouprava, centar za vandredne situacije je centralizovana institucija i nije pod kontrolom lokalne samouprave. Nisam ljubitelj žutih, ali ovo je preterano i samo mentalno ograničena ili neobaveštena osoba može pisati ovakve gluposti, budimo realni, leva strana Save jeste i dalje pod kontrolom DS-a, tamo nema poplava.Kakva bedna patetika, već smo zaključili da će SNS najviše profitirati, zar nije malo čudno da je odbrana od poplava najviše zakazala tamo gde SNS nema vlast, a zakazala je u celoj Srbiji, za tvoju informaciju centar za vandredne situacije preuzima sve resurse od lokalnih samouprava, centar za vandredne situacije je centralizovana institucija i nije pod kontrolom lokalne samouprave. Nisam ljubitelj žutih, ali ovo je preterano i samo mentalno ograničena ili neobaveštena osoba može pisati ovakve gluposti, budimo realni, leva strana Save jeste i dalje pod kontrolom DS-a, tamo nema poplava.
Ovaj Vucic je stvarno tezak pateticni kreten. Ja stvarno ne znam kakvi sve poltroni i takojevici rade za drzavu, pa niko ne sme da ga otera u tri lepe...
"Da bi sprečio dalju politizaciju pitanja moje odgovornosti za rad na mestu komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije, sa kojeg sam smenjen odlukom Vlade Srbije u uslovima proglašene vanredne situacije za odbranu od poplavnog talasa na Savi, podnosim ostavku na mesto gradonačelnika", naveo je Milošević.
Prema njegovim rečima, posao komandanta obavljao savesno i odgovorno i da je u tome postupao prema uputstvima republičkog rukovodioca za odbranu od poplava.
Milošević je dodao da je najvažnije da grad bude sačuvan od velike prirodne nesreće ali i da je važno da, nakon prestanka vanredne situacije, bude utvrđena i njegova i odgovornost svakog člana štaba.
Umesto Miloševića na dužnost Gradskog štaba postavljen je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.
Lepo je čovek napisao , da bi se prekinula dalja politizacija, baš me zanima da li će se istraživati odgovornost u Obrenovcu, ili u mestima gde napredni imaju vlast. A budalu koji je postavio načelinika generalštaba na mesto odbrane jednog grada treba strpati u Palmotićevu.4) izrađuje predlog Nacionalnog plana zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama Republike Srbije;
5) koordinira rad sa svim subjektima sistema zaštite i spasavanja po pitanjima organizacije, planiranja, pripreme i
sprovođenja mera i aktivnosti prevencije i smanjenja rizika, zaštite i spasavanja (organizuje telekomunikacione i
informatičke sisteme za potrebe rukovođenja i koordinaciju zaštite i spasavanja i prenos podataka i informacija i njihovu
zaštitu);
6) organizuje sistem osmatranja, obaveštavanja, ranog upozoravanja i uzbunjivanja na teritoriji Republike Srbije;
7) obezbeđuje učešće policije i drugih organizacionih jedinica Ministarstva u sprovođenju mera i izvršavanju zadataka
zaštite i spasavanja;
8) priprema i sprovodi bezbednosnu zaštitu prostora, infrastrukture i objekata od značaja za preduzimanje mera i
izvršavanje zadataka zaštite i spasavanja;
9) organizuje obučavanje i proveru operativne spremnosti štabova i službi za vanredne situacije, kao i specijalizovanih
jedinica civilne zaštite, u skladu sa programima i planovima obuke (pruža stručnu pomoć i instrukcije za rad organa
zaštite i spasavanja autonomnih pokrajina, jedinica lokalne samouprave, privrednih društava i drugih pravnih lica);
10) obrazuje, organizuje i oprema specijalizovane jedinice civilne zaštite za teritoriju Republike Srbije i upravne okruge,
Sa kim se ti svađaš nesrećo?