Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Америка послала 10 хеликоптера, а ЕУ 16 и неке чамце са 130 људи, ЕУЛЕКС 1 хеликоптер. Укупно 27 ХЕЛИКОПТЕРА.

Тако су јавили на телевизији, јесте да то мало касни, али ако је овако хвала им. Свака помоћ је добродошла.

Slažem se. Ali, bitno je i ko ti dođe na vreme?

jeste malo neobicno da on vodi sve ali opet lepsi je prizor 100 puta videti premijera 100% predanog nego da je u fotelji samo ili da uzima odmore kad je kriza ko zapadnjaci!

Kad je uzeo odmor? O cemu pises? Ja bar za to ne znam.

Vidim pocela ti jutarnja smena jos od 8? Zar nije rekao Supermen od 7:30 da pocinjete??

Nije on spreman ni na sta! Konferencija nije mogla da se gleda od njegovog glumatanja, dramskih pauza, huhtanja i kolutanja ocima. Mislim covece, dovedi se u red! Svega je on predsednik, premijer, glavni, direktor, komandujuci itd. Stvarno?? Nebeski covek! Mozda i hoda po vodi.

Pa to je to, sto vi komunisti samo umete da lepite etikete da je neko stranacki kadar, a ne vidite samii sebe koliko ste smesni jer sve ispolitizujete.

I da, ne podnosite pluralizam misljenja, to je druga odlika komunista.

Ova nesreća velikih razmera, zahteva ozbiljnu koordinaciju i visok stepen organizovanja, on se uživeo u ulogu od spasioca beba do koordinatora na svim nivoima, to je neozbiljno i odličan primer koliko su nesposobni.

Pogledaj samo koliko sebi uskaces u rec. Jel' potrebna koordinacija ili nije? U cemu je onda kriv sto koordinise, po tebi? Sam si to napisao, vodi racuna.

Zadatak premijera u ovakvim okolnostima je i da izadje na teren (pa ako se oseca sposobnim i pomogne) i da koordinise akcije iz svoje "fotelje". I sta tu nije jasno, i sta on drugo moze da radi, s obzirom na okolnosti?

Ova nesreća velikih razmera, zahteva ozbiljnu koordinaciju i visok stepen organizovanja, on se uživeo u ulogu od spasioca beba do koordinatora na svim nivoima, to je neozbiljno i odličan primer koliko su nesposobni.

Ma poslao je one nesrećne volontere u neorganizovane vukoje.bine, mogli su ljudi izginuti nizašta! Nema Vučić ni trunke odgovornosti. Ovakva nesposobnost se retko viđa!!!

Kad je uzeo odmor? O cemu pises? Ja bar za to ne znam.

Pa to je to, sto vi komunisti samo umete da lepite etikete da je neko stranacki kadar, a ne vidite samii sebe koliko ste smesni jer sve ispolitizujete.

I da, ne podnosite pluralizam misljenja, to je druga odlika komunista.

'Mi komunisti' ?? A sta si ti?? Rodjeni, vise generacijski demokrata? Demokratija ti u krvi, vidi se samo kako 'vrca' iz svake reci koju napises. 'Ajde bre vise o'ladi.

Jutros izjavljuje zena iz Obrenovca da je voda nenormalno brzo nadirala, iz minuta u minut i da nisu ni imali vremena da se evakuisu i da su hteli.

Bogme, `smrdi` da je Obrenovac zrtvovan. I to bez najave mestanima.

Брате, ноћас/јутрос ми је дошао познаник /ех синовљев газда /, остале су му потопљене 2 куће /стара и нова/, ауто и...али је
срећан да је спасио породицу и 2 пса и >30 сати чекао чамац да их спаси, али је захвалан на живој глави, пошто помиње да је
вода надошла у рекордном времену, тако да сматра да се жртве цене на стотину људи. Он, чија је кућа у центру, се вратио
колима од моста /цка 1км или 10мин / да је вода толико набујала, да је само жену, децу попео на спрат и док се вратио по псе
вода је била преко струка, да би убрзо стигла да потопи приземље и до крова старе куће......можете замислити како су прошли
стари људи у приземним кућама . Дао сам му, оно што сам могао / ауто и нешто гардеробе / најосновније, али ме је поред
свега, што му је све пропало, одушевио његов /за мене младалачки / дух и коментар да је срећан што му је породица и он у
свему томе "добро прошла"...

Zato sto nema specijalizovanih strucnjaka za odredjene oblasti. A nema ih jer su pobegli iz zemlje (ko je mogao) a koji su ostali marginalizovani su i oterani na rub egzistencije. Intelektualci su postali klosari a sva odgovorna mesta su preuzeli partijski ne obrazovani ljudi koji nemaju pojma sta da rade.

Pogledaj samo koliko sebi uskaces u rec. Jel' potrebna koordinacija ili nije? U cemu je onda kriv sto koordinise, po tebi? Sam si to napisao, vodi racuna.

Šta je radio on i ministri u poslednja dva dana, vozikali se u čamcima sa novinarima i glumili ludilo, pokazali su svoju sposobnost gde je spontana organizacija običnih ljudi sa daleko manje sredstava napravilo bolje rezultate od onih koji čiji je to posao trebao da bude, primer neoreganizovane propasti jeste da je Obrenovac više stradao od Kolubare nego od Save.
Na kraju da li se može više očekivati od vk keramičara i ljudi koji su svoj radi vek proveli demajući u skupštinskim klupama.

Pojma nemam,kaze najmodernije evo pre 5 min na RTSu.A Rusima se ne zahvali il sam ja precula.Crnogorce je usput pomenuo ali Hrvatima se izahvaljivo onoliko!

Izvini draga ,o Rusima iso specijalni prilog malo pre ovoga,krem dela krem iz te branse ljudi su Rusi! Najveci profesionalci trenutno na terenu:hvala:
Oni koji ce im zaista zahvalit ce biti ljudi sa kojima su imali kontakta na terenu ,samo polako ,za Rusku brzu intervenciju ces tek citat i dizat ce jos zastava po blokovima.Navikni se na to!!!

Zato sto nema specijalizovanih strucnjaka za odredjene oblasti. A nema ih jer su pobegli iz zemlje (ko je mogao) a koji su ostali marginalizovani su i oterani na rub egzistencije. Intelektualci su postali klosari a sva odgovorna mesta su preuzeli partijski ne obrazovani ljudi koji nemaju pojma sta da rade.

Ja jos ne cuh predlog sta bi ti uradila da si na njihovom mestu? Samo kritike, nijedan ili retko koji konstruktivan predlog. To je ono sto mi se gadi ovde.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
У праву је .
Што гејеви нису оформили иницијативу за помоћ као део друштва кад се већ гузе по парадама?
Него траже кинту, а када је друштво у кризи окрећу главу и праве се луди ко и сви либераљисти.

Ma poslao je one nesrećne volontere u neorganizovane vukoje.bine, mogli su ljudi izginuti nizašta! Nema Vučić ni trunke odgovornosti. Ovakva nesposobnost se retko viđa!!!

:lol: Najgore od svega jeste Vučićevo ponašanje, još nijedan lider nije išao logikom da ga narod sažaljeva, ebeš vođu koji kuka i prenemaže se.
Čoveku treba ozbiljna terapija i pomoć psihologa.U ovim situacijama je potreban čvrst stav , a ne pičkhica u menopauzi.

Stručnjaka i dalje ima, samo ne mogu da dođu do izražaja zahvaljujući partijskim hijenama, ovu zemlju konstantno unazađuje poltronstvo, negativna selekcija, ali na prvom mestu glupost i prosečnog glasača.

- - - - - - - - - -

:lol: Varira od kukanja do urlanja. Težak idiot.

:lol: Menopauza, bojim se da će njegova vladavina da potraje, poplavama može da sakrije sopstvenu nesposobnost na duže vreme.

Ja jos ne cuh predlog sta bi ti uradila da si na njihovom mestu? Samo kritike, nijedan ili retko koji konstruktivan predlog. To je ono sto mi se gadi ovde.

- - - - - - - - - -

!

Nemam konstruktivan predlog jer nisam strucnjak ali kako rekose strucnjaci nije problem u sadasnjoj situaciji nego u tome da je neko sebi strpao u dzep pare od kojih je trebalo izgraditi brane. I ne samo to, urbanisticki planovi gradova su pravljeni bez konsultovanja struke jer su se gradovi sirili bez plana a da bi opet neko sebi strpao pare u dzep.

Poslednja izmena od moderatora:

Back