Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
да су потребни добровољци-да
где су они којима је то хлеб
ко уопште командује одбраном шапца?????где су планови?????.....
Није време сада за преслишавање о недостатку планова.

Него, сви они који реално би могли да оду у Шабац, невезани неким другим, такође реалним обавезама, зашто не би отишли?

да су потребни добровољци-да
где су они којима је то хлеб
ко уопште командује одбраном шапца?????где су планови?????.....

Zašto država ne mobiliše ljude što su vojsku služili civilno?
Sa druge strane Šabac nije mali grad,da petina njih izadje to je 10 hiljada ljudi.
Gde su ti ljudi,ko komanduje tom odbranom?

Sa druge strane Šabac nije mali grad,da petina njih izadje to je 10 hiljada ljudi.

A,Srbi vole vise da brane tudje kuce,ko u Hrvatskoj i Bosni,a vlasnici kuce sa kintom prebegli u Srbiju.
Molite boga da Vucic ne iskoristi zakonsko pravo vanredne situacije pa da skupi muskarce"dobrovoljce"ko sto ih je Sloba skupljao!

Tako je, valjda i i oni treba da potegnu za svoju zemlju. Mi koji smo bili vojnici treba večito da menjamo njihova dupeta, mani me tih gluposti. Ako će uvek isti da lečkaju onda lepo da se odvojimo u dve države pa neka brinu o svojim dupetima, bar da znam za koga i šta rizikujem glavu....

Kliziste se aktiviralo u Cerskoj kod Vlasenice u Republici Srpskoj i srusilo dzamiju u potpunosti i zatrpalo tri kuce sa zivim ljudima u njima. Navodno su troje ljudi pod rusevinama a jedna zena je nastradala. Ne navodi se nacionalnost i imena nastradalih

140516087.2_mn.jpg

140516087.1_mn.jpg

i za vreme tita srbi nisu bili bezbedni ici kroz cersku a u zadnjem ratu su iz cerske mnogo zla naneli srbima. nadam se da ce se ljudi spasiti

Tako je, valjda i i oni treba da potegnu za svoju zemlju. Mi koji smo bili vojnici treba večito da menjamo njihova dupeta, mani me tih gluposti. Ako će uvek isti da lečkaju onda lepo da se odvojimo u dve države pa neka brinu o svojim dupetima, bar da znam za koga i šta rizikujem glavu....

Pa da, uvek imaš budale koje vole da naređuju drugima, a da svoje zadnjice drže u foteljama i onda na kraju počnu da se prosera*aju kako su se pomučili da spasu, niko ne zna kako im je bilo teško bla bla.

Није време сада за преслишавање о недостатку планова.

Него, сви они који реално би могли да оду у Шабац, невезани неким другим, такође реалним обавезама, зашто не би отишли?

значи седнеш у превоз и одеш у шабац:eek::sad2:
-коме тамо да се обратиш
-да ли има храна за добровољце
-да ли има чизме

Kako je saopšteno iz Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine", osim na reci Savi, vanredna odbrana sprovodi se i na Markovačkom potoku, odnosno na brani „Veliko središte“ kod Vršca.

U saopštenju se navodi da je reka Sava u odnosu na jučerašnji dan na pojedinim deonicama (na vodomeru Jamena) porasla za 1,7 metara.

"Na Savi kod Šapca danas je izmeren vodostaj od 540 centimetara, što je samo pola metra niže od istorijskog maksimuma iz 1981. godine, kada je Sava kod toga grada dostigla vodostaj od 590 centimetara", kaže se u pomenutom saopštenju.

Kako se navodi, Republički hidrometeorološki zavod progonozira da će vodostaj Save kod Šapca sutra biti 620, a da će u noći između ponedeljka i utorka dostići i do nezabeleženih 680 centimetara.

Iz "Voda Vojvodine" kažu da od Dunava i Tise, bar trenutno nema opasnosti, a da na fruškorskim potocima danas ima manje problema nego juče, te da na području Vojvodine za sada nema opasnosti od izlivanja velikih reka.

Kako ovaj Vučić potcenjuje ljude, kakav je to demagog - jednom rečju dno. Koliko je meni poznato za Šabac se znalo još juče, znalo se da Sava opasno preti, tamo su se ljudi angažovali, koliko sam čuo miniraće neke nasipe da bi pustili vodu i usmerili je tamo gde bi izazvala manje štete, ljudi postavljaju džakove, dakle organizacija postoji i on je našao da serenda kako oni trebaju da se organizuju, onako potcenjivački.

Čitam da je i u S. Mitrovici, kritično, Sava opasno raste, i tamo ljudi postavljaju džakove, neko je napomenuo to Vučiću, a on - mislićemo o tome kasnije :fdlan:

значи седнеш у превоз и одеш у шабац:eek::sad2:
-коме тамо да се обратиш
-да ли има храна за добровољце
-да ли има чизме

Ма све је ОРГАНИЗОВАНО - ВЕЧЕРАС ИСПРЕД САВА ЦЕНТРА У 21:00 тј. МАЛО РАНИЈЕ - И СУТРА УЈУТРО ИСПРЕД "АРЕНЕ" НЕШТО ПРЕ 09:00 ЧАСОВА ----- ЧЕКАЈУ АУТОБУСИ ...... све је организовано........

Back