Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Raspustili vojsku i ukinuli vojni rok a ja treba sad da idem? Nek idu ****** što će šetati u nedelju.
Što reče Jovanović "rođak sa sela" Vučić od mene može da dobije samo...
Upravo tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raspustili vojsku i ukinuli vojni rok a ja treba sad da idem? Nek idu ****** što će šetati u nedelju.
Što reče Jovanović "rođak sa sela" Vučić od mene može da dobije samo...
Није време сада за преслишавање о недостатку планова.да су потребни добровољци-да
где су они којима је то хлеб
ко уопште командује одбраном шапца?????где су планови?????.....
Ma salju sada pomoc, na putu je slna mehanizacija iz Nemacke, vidim da je i Bugraska poslala silnu pomoc, ali je glavna pomoc potrebna kasnije, a sastoji se od
bespovranih kredita.
да су потребни добровољци-да
где су они којима је то хлеб
ко уопште командује одбраном шапца?????где су планови?????.....
Ma salju sada pomoc, na putu je slna mehanizacija iz Nemacke, vidim da je i Bugraska poslala silnu pomoc, ali je glavna pomoc potrebna kasnije, a sastoji se od
bespovranih kredita.

Zašto država ne mobiliše ljude što su vojsku služili civilno?
Sa druge strane Šabac nije mali grad,da petina njih izadje to je 10 hiljada ljudi.
Gde su ti ljudi,ko komanduje tom odbranom?
Sa druge strane Šabac nije mali grad,da petina njih izadje to je 10 hiljada ljudi.
Vučić je na ivici da proglasi mere kao u ratnom stanju. Mislim da će posegnuti za prisilnom mobilizacijom ako odziv dobrovoljaca ne bude zadovoljavajući.
Vučić je na ivici da proglasi mere kao u ratnom stanju. Mislim da će posegnuti za prisilnom mobilizacijom ako odziv dobrovoljaca ne bude zadovoljavajući.
Kliziste se aktiviralo u Cerskoj kod Vlasenice u Republici Srpskoj i srusilo dzamiju u potpunosti i zatrpalo tri kuce sa zivim ljudima u njima. Navodno su troje ljudi pod rusevinama a jedna zena je nastradala. Ne navodi se nacionalnost i imena nastradalih
![]()
![]()
Tako je, valjda i i oni treba da potegnu za svoju zemlju. Mi koji smo bili vojnici treba večito da menjamo njihova dupeta, mani me tih gluposti. Ako će uvek isti da lečkaju onda lepo da se odvojimo u dve države pa neka brinu o svojim dupetima, bar da znam za koga i šta rizikujem glavu....
нека мобилише чланове своје странке... биће их више него довољно
Није време сада за преслишавање о недостатку планова.
Него, сви они који реално би могли да оду у Шабац, невезани неким другим, такође реалним обавезама, зашто не би отишли?

bespovranih kredita.

значи седнеш у превоз и одеш у шабац
-коме тамо да се обратиш
-да ли има храна за добровољце
-да ли има чизме