Shrek
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Isključi struju da ne bi bilo većeg belaja.
Da... Najveći bedak je kad ti kuća izgori u sred poplave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isključi struju da ne bi bilo većeg belaja.
Ja sam sinoc u nemackim medijima ( a koji neprestano izvestavaju o katastrofi u Srbiji) procitala da do sinoc nije u Brisel stigao nikakav zvanican zahtev za
pomoc, verovatno je stigao u toku noci.
Strasno je i u Bosni, i tim ljudima je pomoc neophodna.
А где си ти?
А и да хоћеш да идеш, шта можеш да помогнеш, голим рукама?Raspustili vojsku i ukinuli vojni rok a ja treba sad da idem? Nek idu ****** što će šetati u nedelju.
Što reče Jovanović "rođak sa sela" Vučić od mene može da dobije samo...
E,a mene kamenovase na forumu muskarci kad rekoh da treba da se vrati redovni vojni rok.Sad cvrc,dodjose nam Rusi pre nego se skupi kod nas 500dobrovoljaca!Raspustili vojsku i ukinuli vojni rok a ja treba sad da idem? Nek idu ****** što će šetati u nedelju.
Što reče Jovanović "rođak sa sela" Vučić od mene može da dobije samo...
У 9 сати сјутра сви Београђани испред Арена, па да се иде да се одбрани Шабац!
I sva ova voda stize SAVOM U SABAC I BEOGRAD
SVI NA OBALE I DA DIZETE NASIPE!
Iscudjava se onolko sto narod nece iz svojih kuca!Pa kad se pojavio komandir policije,ljudi izidjose i dopustise Vucicu da ih spasi!

Па и није реч само о Београду, већ читавој Србији.250 km od beograda i jos vise od sapca . Ja nisam beogradjanin
Аман људи, зар ви још увек можете да слушате говоре Господара?
Па и није реч само о Београду, већ читавој Србији.
Или би се неки од вас у читавој овој несрећи радовали да се Београд потопи?
E,a mene kamenovase na forumu muskarci kad rekoh da treba da se vrati redovni vojni rok.Sad cvrc,dodjose nam Rusi pre nego se skupi kod nas 500dobrovoljaca!
I Hrvati ce nam pre pomoci nego li mi sami sebi.
Ljudi ovo je katastrofa. Ja jos ne mogu da verujem sta nas je snaslo. Ovde u Kragujevcu sad neka manja kisica. Malo se Lepenica digla ali nista strasno. Sad gledam vesti i pitam se dal sam u istoj drzavi jbt...
Док се тако будемо делили, нема нам спаса.ko se raduje bre ? Nego vas ima 2 miliona tamo u Beogradu a ne mozete da skupite 10.000 ljudi da ojacava nasipe. Podjite od sebe.
Gradovi se ociste od mulja i gotovo,po meni je veci problem unistene oranice,vocnjaci i povrtnjaci,a ostoci da i ne govorim ionako nam je stocni fond na nivou Ugande!
Vucic da aktivira vojne rezerviste i svu mehanizaciju da prave nasipe uz savu i dunav!
MOBILIZACIJA AJMO
A da mi nemamo vise vojsku pa nema ni mobilizacije
Neka maloumna budala iz DS-a zvana Tadic ukinula vojsku kazu to nam vise ne treba