VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Све вучићеве драмске паузе.
momenat kad sns srbija pocinje da vlazi. posle ovoga svrsavaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све вучићеве драмске паузе.
![]()
Je l' može neko da mi ovo pojasni?
Komentarisanje rada moderatora i administratora nije dozvoljeno na forumu i to dobro znate.
Biće popriličan broj kandidata, cenim. S Krste mogu da nabrojim bar 5, onako iz cuga.![]()
Ко учи знаће, ко краде имаће, ко ради за џабе тај је будала која ће сутра да цркне од глади..
130 srpskih vojnika da se vrati u kovčezima ???? 130 domaćih radnika je to zaslužilo ?
Yebote, kakvi ste vi to ljudi ??? Pa nisu otišli da brane ameriku ni englesku ni nemačku. Otišli da zarade koju devizu i da hrane svoje porodice i čeljad.
I šta fali da maldi i stari idu na radne akcije ? Biće dobrovoljne. Ja bih prvi otišao. I otići ću ako ih bude.
Poplava im je "legla" da opravdaju ono što su najavili još pre mesec dana, prodaju pomenutih preduzeća, "legla" im je smislu da će lakše javnosti servirati priču kako smo siromašni, dužni, zadesila nas nesreća i moramo da prodamo.
преводу, поплаве се настоје искористити за нову пљачку Србије. Индустрија несреће. Потенцијални купци не часе ни часа, па су преко својих представника у за јавност нејасној Европској банци за обнову и развој већ поручили заинтересованост за куповину Телекома, Аеродрома Београд и Дунав осигурања. Дунав осигурање је веома важно јер ће ту тек бити много пара пошто ће Србија на свом европском путу морати да следи европску праксу да се осигурава све и свашта и да без осигурања није могућа ни куповина на пијаци.
O ovome ja govorim sve vreme, samo sto sam sigurna da se nisu mogli skrojiti svi ti planovi i napraviti sva ta organizacija za 5 dana, nego je to bilo potrebno malo duze planirati, otuda i sumnja da je ovo zaista samo prirodna nesreca.
I šta fali da maldi i stari idu na radne akcije ? Biće dobrovoljne. Ja bih prvi otišao. I otići ću ako ih bude.
Sto na radnu akciju, idi u Libanon da zaradis koju devizu, i da branis,...............koga ono?
Jednog trenutka ste nacionalisti,drugog komunisti.Cccc.
Interesantno je da modeli daju nestabilnosti u Vojvodini i u okolini Beograda tokom cijele noći i sutra ujutru. Ipak, sada su sve oči uprte u sutra popodne. Odavno se nije toliko toga podudarilo za vrlo jaka nevremena. Vrlo vjerovatno je da će u popodnevnim satima proći linija nestabilnosti koja bi u sebi mogla da sadrži i superćelije, shelf oblake i sl. Izdali smo crveno upozorenje za sutra za veći dio zemlje:
Nestabilnosti nas očekuju i narednih dana (vrlo vjerovatno do petka), ali uglavnom u vidu lokalnih kratkotrajnih pljuskova. Temperatura od srijede u blagom, a od petka u značajnijem padu.
Борачки стаж ? Много то подсећа на Титославију.Svakom ko ode na radnu akciju treba upisati radni staž i platiti doprinose. Treba da se razlikuju od lezilebovića koji pametuju po forumima. Posle treba doneti zakon da imaju prioritet pri zapošljavanju.
Razlikuje se to od onoga što smo imali, ovo crveno upozorenje se odnosi na vremenske nepogode u smislu, grada, olujnog vetra, obilnog kratkotrajnog pljuska gde za kratko vreme u roku od pola sata, sat, padne velika količina kiše.za sutra u bgd najavljeno prosecno 25mm padavina. onih dana je u bgd padalo 80-120 a u nekim centralnim i zapadnim delovima srbije i preko 200mm. koliko je to ako daju crveno upozorenje?
Šta ti nisam verovao? U jednom od postova sam ti baš napisao ono što će se dešavati.
A nisi mi ni ovo verovao
цитат:
... .још је Тесла открио да муње, односно електромагнетно пражњење изазива падање кише. А киша је данима падала без њих . Зашто? Па, када вештачки додајете електромагнетско поље неопходно за кондензацију паре, онда нема пражњења, дакле нема м уња ...
- То нису биле капи, већ млазеви – јасно концентрисани тачно над српском територијом. Од када је киша етнички опредељена? Ту прецизност је могуће наштеловати са две фреквенце. Треће, три дана пре падања кише циклон је кружио. То је у ствари било сакупљање влаге неопходне за падање кише. Када је сакупљено довољно, циклон се нацентрирао тачно над Србијом. Потом је додата електромагнетна фреквенција за кондензацију влаге и почео је да пада тај млаз кише.
Посебно је интересантно да је тај циклон трајао над регијом три дана, али јеимао и осцилације.
- Када нестане довољно влаге, и када почне падавина да слаби, онда циклон почне да се премешта према Карпатима. Пружи се ка тамо, покупи влагу, и поново се врати и изручи кишу на исту територију. То се догодило три, четири пута током падавина. Четврто, код наглог искључивања грејања јоносфере, односно ХАРП-а, рупа која је направљена враћа се врло брзо ка земљи. У том процесу се формирају нискофреквентни јоносферски таласи који се називају тектонски, јер улазе у резонанцу тектонским плочама, и у току од три дана након искључивања ХАРП-а мора да се деси земљотрес ту или у непосредној близини. Већ другог дана је био земљотрес у Албанији, а затим и у Републици Српској.
Прича о ХАРП антенама пунила је српске медије, али нико није успео да их нађе. Код грађана је очигледно оставила утисак, па је од избијања поплава за мање од два дана петицију за уклањање тих антена из Србије потписало више од 12.000 грађана. Међутим, ........ оне уопште нису код нас.
![]()

Šta ti nisam verovao? U jednom od postova sam ti baš napisao ono što će se dešavati.