Сајенс
Veoma poznat
- Poruka
- 12.749
Ој - хааа... Стиже нам лепи плави Дунав са његовим триковима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нашег Бору је запосео ђаво!!!
Егзорцизмом га морамо ослободити од сотоне!!!
![]()
Српска Православна Црква помаже пострадали народ
http://www.spc.rs/sr/srpska_pravoslavna_crkva_pomazhe_postradali_narod
jes prikladno je vreme za zaebanciju...samo stavi jos smajlije koji se valjaju.
kolko novca imaju mogu da izgrade tri beograda
ja saljem dete napolje po zavrsetku skolske godine iz ove zemlje... definitivno sam juce odlucio.
a vi sedite i okrecite prase i igrajte se mentalnih igrica sa ljudima koji sa svojim znanjem ni tri ovce ne umeju da sacuvaju.
a kaka nam je pamet za mesec dana ce svi sve zaboraviti i kad sledeci put za godinu dana bude kisa padala mesec dana svi cemo biti u kafani i pevati halidove pesme dok nas poplavni talas sve ne pocisti.
ko ne zna kako su jermeni nestali neka prostudira.
Да, баш. У ово време народне несреће неки људи се зезају и зајебавају. Нажалост...
Ne za godinu, nego za dva dana. Vidi prognozu.
Lepo je onaj vidovnjak nam poručio, da bežimo što dalje od reka.
na politicki pdf se vracam tek kad bude proglasen makar jedan krivac za ovo sto se desilo...do tad sam na filozofiji.
pozdrav.
Da li je Vucic podneo ostavku vise?
Gde bas sad da nam ovo dogodi kad treba da proda EPS ??
Priroda je cudo .... Ne moze se oblacima manipulisati !!
Cudo iznad Socija !
Ovo je karta meteorološkog modela GFS o količini padavina u narednih sedam dana. Ako se ovo ostvari, odosmo u kur...
![]()
Ne mora da znači da će biti tako, moguće da će se to umanjiti a moguće i da će baš tako i biti.
Ко ће да нас обнавља ако падне оставка?

BEOGRAD - Direktor "Beograd voda" Miloš Milovanović izjavio je danas da je u ovom trenutku nivo vode na Dunavu na koti oko 630 centimetara, odnosno 20 centimetara niži od kote koja bi značila proglašenje vanredne odbrane od poplava.Ој - хааа... Стиже нам лепи плави Дунав са његовим триковима
Ovo je karta meteorološkog modela GFS o količini padavina u narednih sedam dana. Ako se ovo ostvari, odosmo u kur...
![]()
Ne mora da znači da će biti tako, moguće da će se to umanjiti a moguće i da će baš tako i biti.

ako ovo bude Zaječar će ponovo da nahebe...a bogme i svi oko J. MoraveLele, po ovome ce i Dunav i Morava da nas shebu. A gle 121 tu kod Juzne i Velike Morave, ima gvna da nam isplivaju iz kanalizacije ovde...![]()
meni i ona kiša probila na tavan i procurila na par mesta