Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 64.120
Ceda moze da bude kakav hoce, ali ovde se pokazao kako treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koji je protok Save, ako je na ulazu Save u Srbiju bio visok vodostaj, on nizvodno zadržava visok vodostaj, recimo kod Šapca i Mitrovice je bio visok sada opada a nizvodno raste jer Sava teče. Sava će i dalje rasti kod Beograda u narednim danima kako bude pristizao taj visok vodostaj.Ne razumem ovaj porast Save- danas je vrh i krece opadanje vec od danas a sada imamo evakuaciju zbog Save? Tacnije u Sapcu i Mitrovici opada u BG-u ce malo rasti ovih dana. Takodje vidim da Dunav siba samo tako.
to je skolski primer cz svuda u svetu, rade po ps-u... uvek prvo spasavaju ljude a za zivotinje ako se bude imalo vremena. ako nema ni za ljude onda prvo deca pa zena i na kraju muskarci.... i to je normalno...
I kakav hag te spopao sta lupas... neka paranoja u las vegasu?
I kakav hag te spopao sta lupas... neka paranoja u las vegasu?
- - - - - - - - - -
Ova pomoc je dzabe i bespovratna. A ti opet vidim sve znas imas tajne izvore direkt iz Brisela.. a nisi se udaljio od mesta rodjenja vise od 10 km ceo zivot![]()
jos samo da se nagnemo da nam uĆeraju.![]()

Питање је да ли ће се нешто урадити како се ово више неби поновило!
Ја да сам на Вучићевом месту прво би наредио да се подигну насипи на подручјима где се десило изливанје... Значи средити обалу Дрине, Саве и осталих река које су се излиле. Ако је потребно прокаопати канале који би евентуално могли попримити воду у случају оваквих поплава.
Следећа мера би била тотално обезбеђење стратешких објеката од поплава као што су електране у Обреновцу,Костолцу и копове одакле се вади угаљ прављењем насипа и прокопавањем канала.
Само тако би се Србија на дужи рок осигурала да се овако нешто не понови. Сад је била јединствена прилика да се уочи где су слабе тачке и то искуство треб искористити пре него што људи забораве шта се десило за коју годину!
Па фала Богу, али видиш да овде неки усред ове катаклизме кукумавче за псима, а не зна се ништа ни о многим људима.
Уопште не гледам ТВ, па тако ни РТС...
Управо сам у контакту с људима на лицу места...
- - - - - - - - - -
... дакле, важи и даље: не ширите панику без везе
pitaj bilo kog amatera da li iko može da ih isključi. Cela Srbija je pokrivena amaterskim repetitorima a čak da i njih neko isključi ne može da spreči simpleks radvratili su ih danas...iskljucili su ih pa kad su ljudi popizdeli i trazili nazad, sad su ih vratili...
Imaju tamo nasipi kod Zabrežja, možda je neki od njih pukao, haotično je sve tamo, brat mi je tamo, par mojih drugara koji mu pomažu, njegova kuća je dobro prošla, ali Savu neće izdražati jer njemu preti Sava Teško je uspostaviti vezu sa njima, ako budem uspeo, reći ću vam šta se dešava.Ne znam zaista, izgleda da se nije stiglo u gradnji novog nasipa.
pa greh je ostaviti i buba maru a ne psa, ali tako je u kataklizmi... mislim kao sto rece jedan moj drugar, da ovi na vlasti nisu ni svesni jos sta se desilo.... sreca da je narod ostao isti kakav je bio, blesav i spreman svakom da pomogne po cenu da i sam izgubi glavu... i zato cemo i opstati uprkos ovom olosu koji hoce da nam medijski promeni svest i napravi zombiranim idiotima.
pitaj bilo kog amatera da li iko može da ih isključi. Cela Srbija je pokrivena amaterskim repetitorima a čak da i njih neko isključi ne može da spreči simpleks rad
Ако имаш времена, преслушај овај клип...... користан је:
[SUB][/SUB]
Инфоратници 17.05.2014. - проф.Велимир Абрамовић, ИК Пешић и синови
Imaju tamo nasipi kod Zabrežja, možda je neki od njih pukao, haotično je sve tamo, brat mi je tamo, par mojih drugara koji mu pomažu, njegova kuća je dobro prošla, ali Savu neće izdražati jer njemu preti Sava Teško je uspostaviti vezu sa njima, ako budem uspeo, reći ću vam šta se dešava.
joj bre covece , to znas ti znam i ja... jel vi citate, imali su link na sajtu poplave i iskljucili su ih tamo... sta mislis kolko obicnih ljudi ima cw....
- - - - - - - - - -
hvala mito preslusacu... kada se pvako nesto desi setim se milosevica kada nije hteo da ih slusa i mionice....
Ако имаш времена, преслушај овај клип...... користан је:
[SUB][/SUB]
[SUB] [/SUB]Инфоратници 17.05.2014. - проф.Велимир Абрамовић, ИК Пешић и синови
joj bre covece , to znas ti znam i ja... jel vi citate, imali su link na sajtu poplave i iskljucili su ih tamo... sta mislis kolko obicnih ljudi ima cw....
- - - - - - - - - -
hvala mito preslusacu... kada se ovako nesto desi setim se milosevica kada nije hteo da ih slusa i mionice....
Ne pričaj napamet kada ne znaš TAČNO o čemu je reč! I da.... zbog tog audio strimingajoj bre covece , to znas ti znam i ja... jel vi citate, imali su link na sajtu poplave i iskljucili su ih tamo... sta mislis kolko obicnih ljudi ima cw........
Ja sam juce dosla iz Francuske, tamo sam i na francuskoj i nemackoj TV neprestano gledala reportaze, citala na video tekstu
o strasnoj katastrofi u Srbiji. ( doduse i na netu, ali to sada nema veze). Nekoliko dana kasnije je Djokovic poceo da drnda
o CNN-u i BBC-u, koga briga sta Djokovic prica? Da nece mozda ovaj svet da menja svoj sistem medija jer Djokovicu nesto nije
po volji?
Veliku stvar su uradili nasi ambasadori po Evropi, ali i francuski, nemacki, italijanski, japanski u Beogradu.
Mlacenje prazne slame po nekakvim televizijama nema veze.
Djokovic je juce pprpustio veliku sansu jer je mogao sa Nadalom da se dogovori da svoje pare od tog turnira
doniraju za Srbiju i Bosnu.