kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Da bre, najbitnije u svemu ovome je kako se premijer ponasa. Valjda je bitnije sta cini?
U cemu je konkretna zamerka na ono sto cini?
Naravno da jeste bitno pored onog sto cini,a sem narikanja ne cini nista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bre, najbitnije u svemu ovome je kako se premijer ponasa. Valjda je bitnije sta cini?
Америка послала 10 хеликоптера, а ЕУ 16 и неке чамце са 130 људи, ЕУЛЕКС 1 хеликоптер. Укупно 27 ХЕЛИКОПТЕРА.
Тако су јавили на телевизији, јесте да то мало касни, али ако је овако хвала им. Свака помоћ је добродошла.
Na zalost upravu si Dalibore!Prvi covek Srbije sad trazi od naroda humanitarnu pomov u vidu mleka u prahu,lekova sredstava za higijenu!Pa sta on misli sta njegova funkcija znaci,pobogu!?Ali vazno da se zahvalio amerima za 10 helihoptera!
jeste malo neobicno da on vodi sve ali opet lepsi je prizor 100 puta videti premijera 100% predanog nego da je u fotelji samo ili da uzima odmore kad je kriza ko zapadnjaci!
Vidim pocela ti jutarnja smena jos od 8? Zar nije rekao Supermen od 7:30 da pocinjete??
Nije on spreman ni na sta! Konferencija nije mogla da se gleda od njegovog glumatanja, dramskih pauza, huhtanja i kolutanja ocima. Mislim covece, dovedi se u red! Svega je on predsednik, premijer, glavni, direktor, komandujuci itd. Stvarno?? Nebeski covek! Mozda i hoda po vodi.
sutra dolazi do beograda e sada, da li ce se i prosiriti poplava i do novog sada i do severa srbije ostajemo da se nadamo da nece
Ova nesreća velikih razmera, zahteva ozbiljnu koordinaciju i visok stepen organizovanja, on se uživeo u ulogu od spasioca beba do koordinatora na svim nivoima, to je neozbiljno i odličan primer koliko su nesposobni.
Kad su to ameri poslali 10 helikoptera?
Ova nesreća velikih razmera, zahteva ozbiljnu koordinaciju i visok stepen organizovanja, on se uživeo u ulogu od spasioca beba do koordinatora na svim nivoima, to je neozbiljno i odličan primer koliko su nesposobni.
Kad je uzeo odmor? O cemu pises? Ja bar za to ne znam.
Pa to je to, sto vi komunisti samo umete da lepite etikete da je neko stranacki kadar, a ne vidite samii sebe koliko ste smesni jer sve ispolitizujete.
I da, ne podnosite pluralizam misljenja, to je druga odlika komunista.
Jutros izjavljuje zena iz Obrenovca da je voda nenormalno brzo nadirala, iz minuta u minut i da nisu ni imali vremena da se evakuisu i da su hteli.
Bogme, `smrdi` da je Obrenovac zrtvovan. I to bez najave mestanima.
'Mi komunisti' ?? A sta si ti?? Rodjeni, vise generacijski demokrata? Demokratija ti u krvi, vidi se samo kako 'vrca' iz svake reci koju napises. 'Ajde bre vise o'ladi.
Pogledaj samo koliko sebi uskaces u rec. Jel' potrebna koordinacija ili nije? U cemu je onda kriv sto koordinise, po tebi? Sam si to napisao, vodi racuna.
Pojma nemam,kaze najmodernije evo pre 5 min na RTSu.A Rusima se ne zahvali il sam ja precula.Crnogorce je usput pomenuo ali Hrvatima se izahvaljivo onoliko!

Zato sto nema specijalizovanih strucnjaka za odredjene oblasti. A nema ih jer su pobegli iz zemlje (ko je mogao) a koji su ostali marginalizovani su i oterani na rub egzistencije. Intelektualci su postali klosari a sva odgovorna mesta su preuzeli partijski ne obrazovani ljudi koji nemaju pojma sta da rade.
Bravo! Bravo!![]()
У праву је .Uvijek se nađe krivac za svaku nesreću a patrijah krivi pedere
http://www.slobodnaevropa.org/conte...oupotreba-katastrofalne-nesreće/25387368.html
Ma poslao je one nesrećne volontere u neorganizovane vukoje.bine, mogli su ljudi izginuti nizašta! Nema Vučić ni trunke odgovornosti. Ovakva nesposobnost se retko viđa!!!
Najgore od svega jeste Vučićevo ponašanje, još nijedan lider nije išao logikom da ga narod sažaljeva, ebeš vođu koji kuka i prenemaže se.Najgore od svega jeste Vučićevo ponašanje, još nijedan lider nije išao logikom da ga narod sažaljeva, ebeš vođu koji kuka i prenemaže se.
Čoveku treba ozbiljna terapija i pomoć psihologa.U ovim situacijama je potreban čvrst stav , a ne pičkhica u menopauzi.
Varira od kukanja do urlanja. Težak idiot.Бандаш не може без подршке гејчићима, а зна се како такви заврше.Matori je prosvirao ,ne bi me čudilo da počne da veruje u gobline , vilenjake , veštice ,elfove ,džedaje ...

Zato sto nema specijalizovanih strucnjaka za odredjene oblasti. A nema ih jer su pobegli iz zemlje (ko je mogao) a koji su ostali marginalizovani su i oterani na rub egzistencije. Intelektualci su postali klosari a sva odgovorna mesta su preuzeli partijski ne obrazovani ljudi koji nemaju pojma sta da rade.
Varira od kukanja do urlanja. Težak idiot.
Menopauza, bojim se da će njegova vladavina da potraje, poplavama može da sakrije sopstvenu nesposobnost na duže vreme.Ja jos ne cuh predlog sta bi ti uradila da si na njihovom mestu? Samo kritike, nijedan ili retko koji konstruktivan predlog. To je ono sto mi se gadi ovde.
- - - - - - - - - -
!
Najgore od svega jeste Vučićevo ponašanje, još nijedan lider nije išao logikom da ga narod sažaljeva, ebeš vođu koji kuka i prenemaže se.
Čoveku treba ozbiljna terapija i pomoć psihologa.U ovim situacijama je potreban čvrst stav , a ne pičkhica u menopauzi.