~Kiki~
BUNTOVNA S RAZLOGOM
- Poruka
- 541.315
pa i tebe cemo na remont ako hoces
Nisam valjda ja problem u BG?
ili misliš na Krstaricu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i tebe cemo na remont ako hoces
Rekonstrukciju Valjevske su radili 6 meseci.naravno..u beogradu je nekad sve savrseno funkcionisalo.. neka srede odvodnu i kisnu kanalizaciju i nece biti problema opet.
tačno do zadnjeg slovaMožete da imate najbolje održavanu kišnu kanalizaciju kad za tako kratko vreme padne toliko vode po m2
nema pomoći. Neke ulice su više ugrožene jer su na takvom položaju, zavisi od terena.
Kod mene u MG je bilo dosta vode, ali se nije dugo zadržala, zato uvek nastrada Višnjička.
Природни пад не може. Пумпе могу да помогну.tačno do zadnjeg slova
ne postoji atmosferska kanalizacija nigde na svetu koja može u tako kratkom vremenu da prihvati toliku količinu padavina !!
Javna je tajna,da se kisna kanalizacija ne cisti,jos od pre drugog svetskog rata.Ali zameniku Vesicu,to nije briga,jer uvek se kaze "nema para" zaova tema je vise za forum beograd i premestio sam je.
rodjen sam u beogradu..a nisam bas ni mlad.. ne secam se da su nekad bile ovakve poplave..a bilo je i vecih kisa...
ovo nije prvi put u zadnjih par godina da jaca kisa poplavi grad..
kao da gradske vlasi ne rade nista na sanaciji i sredjivanju kanalizacionih odvoda