Popis u Hrvatskoj : Srbima u upitniku postavljena zamka !!!

..nije cudno jedino sto takva govna od clanaka kao sto je ovaj a i drugi,dolaze iz RS,velikog "prijatelja"Hrvata Dodika....inace ako ostane samo Pravoslavac u upitniku,to odmah znaci da je netko Srbin???..ili moze bit Rus,Ukrajinac,Grk...sta onda sa tim ljudima?...u koji se on polozaj stavlja?...sta Hrvati trebaju popunit kod povratka u RS-u????...da se potpisu na led i cekaju proljece...

Не знам што ти дозвољавају да ође стално износиш неке глупости.

Мени је разумљиво да сте накарадна нација па у склду с тим дјелују и ваша средства информисања и сав ваш друштвени живот, међутим не видим сврху да те глупости из ваше кухиње морамо и ође демантовати.

Православна црква није организована као католичка и не носи јединствен назив, већ је православна црква, народна црква и у свом називу носи народни назив.

Тако постоји Српска Православна Црква, Руска Православна Црква, Грчка Православна Црква итд.

Мени је разумљиво да сте накарадна нација па у склду с тим дјелују и ваша средства информисања и сав ваш друштвени живот, међутим не видим сврху да те глупости из ваше кухиње морамо и ође демантовати.

Православна црква није организована као католичка и не носи јединствен назив, већ је православна црква, народна црква и у свом називу носи народни назив.

Тако постоји Српска Православна Црква, Руска Православна Црква, Грчка Православна Црква итд.

pa u tome i je kvaka,to ti je ucka i natenane objasnio.pravoslavna u Hrvatskoj nije automatski i jednako,srbin.nego,more biti i ukrajinac,rus,makedonac,crnogorac,ovaj-onaj.kuzis ivane..

..neznam zasto bi taj post za tebe bila glupost..u cemu sam falio?..ti mi odgovori!!!...zar nije isto da u upitniku pise Pravoslavac ili Pravoslavna crkva???...isto tako,ako si pobornik te crkve onda te kao vjerniku treba biti sram da hrvatsku naciju zoves nakaradnom,vrijedjas sve hrvate koje stavljas pod isti sesir sa pobornicima ustastva...uzalud ti sto si mozda ucen covjek,kad iz tvojih usta stalno izlazi divljastvo,sirova podpazusna balkanska nekultura nalik Krajiskom vrabcu.alias Apatrid....umjesto da to o crkvi na kulturni nacin objasnis(ja to prvi put cujem da narodna crkva u svom nazivu nosi narodni naziv) ti se koristis uvodnim vrijedjajucim monologom ...ovdje smo da diskutujemo i da na neki nacin odrzavamo kulturni dijalog,inace ovaj forum nema smisla...i jos jedno..da nema nas nekolicina Hrvata vama bi ovdje bilo dosadno....vase teme bi se pretvorile u caskanje tri babe...

Kovna poput toga Budimira, su i ucinila sve da se Srbi poslje protjerivanja vracaju u nacisticku hrvatsku!
Svima mora biti jasno da ce ti Srbi vremenom postati katolici veci od pape TACKA!

..i neka se vrate ljudi na svoja ognjista..naravno oni koji nisu balvanarili,huskali i potpirivali vatru rata,kao i oni koji nisu okaljali ruke krvlju...srbinu koji mi je drpio inox ogradu sa vikendice ja oprastam lopovluk,makar ga se i rodjeni otac odrekao..

Back