Popis stanovništva

Povijest

Aktivan član
Poruka
1.765
Popisi stanovništva Republike Srbije od 1991. godine pa na ovamo, sa posebnim osvrtom na one koje se nisu izjasnili, izjasnili etničkim Jugoslovenima, nisu se hteli nacionalno izjašnjavati, one koje se vode u kategoriji "ostali" i "nepoznato".

Postoji fenomen u Srbiji a to je da se sve više ljudi nacionalno ne izjašnjava, izjašnjava se kao Jugosloveni, kao "Partizan", "Crvena Zvezda" i slične gluposti, koji se nisu nacionalni izjasnili, takođe sve više osoba ima u kategoriji "Ostali" i "Nepoznato".

Pre neki dan sam kupovao kod kineza ,neku sitnicu
Ispred mene covek u svojim 70 im , telefon kreće da mu zvoni-

"Hej, Sloveni, još ste živi
Reč naših dedova,
Dok za narod srce bije
Njegovih sinova!"

Covek se automatski ispravlja u leđima , zateže ramena ,uzima polako tel ne žuri,u pogledu mu pionirsko partizanski sjaj u očima....

I moji takodje kao Srbi kakav Jugosloven to je izmisljena nacija gde i vidimo kako se sve zavrsilo.

И твоји су феномен.

У то време се само 36,30 % становништва СФРЈ тако изјашњавало од Вардара до Триглава.

Yugoslavia_census_1981.png

O čemu govorimo ?

O inatu građana ili njhovom protestu protiv vlasti preko popisa?

Протест је против самопроглашене и самовољне елитократије ..

Употребимо ли паралеу са сточарством

ванабе елитократију која је у принципу скуп краветина и балдисалих волова

који сами о себи сматрају да 10 пута више вреде ..
али 10 пута више млека не дају..
а месо им је усахло на костима..
а нису ни да ам повуку
само им језичина лапрда

Синдом је у ветерини познат, да извинете, као монархично говедо.

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam kupovao kod kineza ,neku sitnicu
Ispred mene covek u svojim 70 im , telefon kreće da mu zvoni-

"Hej, Sloveni, još ste živi
Reč naših dedova,
Dok za narod srce bije
Njegovih sinova!"

Covek se automatski ispravlja u leđima , zateže ramena ,uzima polako tel ne žuri,u pogledu mu pionirsko partizanski sjaj u očima....

... фина кратка прича .. треб'о би накњижевност да се пријавиш ....

доказано без АИ .. да некажемо без И

@Nervirator

Na popisu stanovništva 2022. godine bilo je više od 600,000 građana Republike Srbije u rubrici "Nepoznato". Što znači da se ne zna nacionalna pripadnost. Na narednom popisu brojka će se najverovatnije popeti na 800,000+

Back