- Poruka
- 1.530
A sta to fali Crnkinjicama? Poslasticarnica.Onda da traže Ruskinje, Ukrajinke, Kineskinje a neki su spremni i Crnkinje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta to fali Crnkinjicama? Poslasticarnica.Onda da traže Ruskinje, Ukrajinke, Kineskinje a neki su spremni i Crnkinje.
Muslimani u BiH su na popisu 2013 popisali komplet dijasporu
Svi su varali na popisu stanovništva. Znam mnogo ljudi koji žive više godina u Srbiji, poreklom su iz Bosne a popisani tamo.
Do 2021. ima jos da zdimi ihahaj...
2013 godine u nasoj kuci u Surcinu zivelo je 10toro ljudi, Popisano je samo 2je moja majka i ja, Drugi deo porodice je popisan u Zemunu. Ovo 8ro nepopisanih su 4 iz BIH okolina Vlasenice ,stanari i 4 stanara sa neregulisanim statusom,Majka iz Rusija muz is Srbije deca ovde rodjena,U medjuvremenu su se rastali i ona je sa jos jednim kasnije rodjenim sinom otisla u Rusiju , Ovi iz Bih sada drze restoran u Ledinama i uzeli su nase drzavljanstvo. U okolinu se doselilo par ljudi iz Hrvatske. Moja procena je da ce biti manje ljudi na popisu ali ne dramaticno, Jos uvek imamo rezervoar u BIH i ostalim bivsim republikama SFRJ.
2013 godine u nasoj kuci u Surcinu zivelo je 10toro ljudi, Popisano je samo 2je moja majka i ja, Drugi deo porodice je popisan u Zemunu. Ovo 8ro nepopisanih su 4 iz BIH okolina Vlasenice ,stanari i 4 stanara sa neregulisanim statusom,Majka iz Rusija muz is Srbije deca ovde rodjena,U medjuvremenu su se rastali i ona je sa jos jednim kasnije rodjenim sinom otisla u Rusiju , Ovi iz Bih sada drze restoran u Ledinama i uzeli su nase drzavljanstvo. U okolinu se doselilo par ljudi iz Hrvatske. Moja procena je da ce biti manje ljudi na popisu ali ne dramaticno, Jos uvek imamo rezervoar u BIH i ostalim bivsim republikama SFRJ.
Procene su da van Srbije zivi do 5 miliona Srba. Bebi bum generacija iz 60 tih polako stize za penziju.Moja procena je da ce se u penziji vratiti u Srbiju .Znate da Srbija nije propala jer dobija oko 3 milijarde evra godisnje od nasih gastarbajtera, Nisu to milioneri vec radnicka klasa koja sa svojim deviznim penzijama ovde moze da zivi odlicno.Neki ce se vratiti.I "rezeorvar" se prazni, po popisu stanovništva 2013 u Republici Srpskoj 970 hiljada Srba u Federaciji BiH 50 hiljada Srba, u Crnoj Gori nekih 160 hiljada Srba.
Procene su da van Srbije zivi do 5 miliona Srba. Bebi bum generacija iz 60 tih polako stize za penziju.Moja procena je da ce se u penziji vratiti u Srbiju .Znate da Srbija nije propala jer dobija oko 3 milijarde evra godisnje od nasih gastarbajtera, Nisu to milioneri vec radnicka klasa koja sa svojim deviznim penzijama ovde moze da zivi odlicno.Neki ce se vratiti.
Procene su da van Srbije zivi do 5 miliona Srba. Bebi bum generacija iz 60 tih polako stize za penziju.Moja procena je da ce se u penziji vratiti u Srbiju .Znate da Srbija nije propala jer dobija oko 3 milijarde evra godisnje od nasih gastarbajtera, Nisu to milioneri vec radnicka klasa koja sa svojim deviznim penzijama ovde moze da zivi odlicno.Neki ce se vratiti.
Moj drug Sinisa iz Malmea ce verovatno ovih godina dobiti onu folks penziju. Kaparisao je plac u Surduku na Dunavu,Doci ce sa svojom zenom Gretom Svedjankom. Pitao me je da li moze ovde da se zivi sa 2000 evra,njih 2 je i da placaju racune i da se hrane, Rekao sam mu ziveces odlicno sa 2000 evra, vozices auto a imaces i motorni camac,Sinisa nije starac 56 godiste.Vraćaju se starci "da umru u svojoj zemlji", nažalost, sve samo starci "s jednom nogom u grobu".
Moj drug Sinisa iz Malmea ce verovatno ovih godina dobiti onu folks penziju. Kaparisao je plac u Surduku na Dunavu,Doci ce sa svojom zenom Gretom Svedjankom. Pitao me je da li moze ovde da se zivi sa 2000 evra,njih 2 je i da placaju racune i da se hrane, Rekao sam mu ziveces odlicno sa 2000 evra, vozices auto a imaces i motorni camac,Sinisa nije starac 56 godiste.
Odprilike problem nasih na zapadu su dosta visoke stanarine. Dok su mladji i rade dvoje nije problem da se to placa, Medjutim nekretnine su preskupe cesto i preko 500 000dolara npr u Vankuveru to oni za zivota ne mogu da zarade i prinudjeni su i u penziji ili da placaju skupe rente ili da se sele. Zato mislim da ce se vratiti kada odu u penziju,koja je svake godine sve dalja.Lepa priča, zaista mi je drago zbog toga.
Odprilike problem nasih na zapadu su dosta visoke stanarine. Dok su mladji i rade dvoje nije problem da se to placa, Medjutim nekretnine su preskupe cesto i preko 500 000dolara npr u Vankuveru to oni za zivota ne mogu da zarade i prinudjeni su i u penziji ili da placaju skupe rente ili da se sele. Zato mislim da ce se vratiti kada odu u penziju,koja je svake godine sve dalja.
Odprilike problem nasih na zapadu su dosta visoke stanarine. Dok su mladji i rade dvoje nije problem da se to placa, Medjutim nekretnine su preskupe cesto i preko 500 000dolara npr u Vankuveru to oni za zivota ne mogu da zarade i prinudjeni su i u penziji ili da placaju skupe rente ili da se sele. Zato mislim da ce se vratiti kada odu u penziju,koja je svake godine sve dalja.
Ove sadašnje migracije na Zapad imaju i svoju korist, 3 milijarde evra u doznakama familiji za šta se zna a od toga što se ne zna još toliko. Uostalom kada se zaradi novac ljudi će se i vraćati, ne svi ali biće povrataka.
Moj drug Sinisa iz Malmea ce verovatno ovih godina dobiti onu folks penziju. Kaparisao je plac u Surduku na Dunavu,Doci ce sa svojom zenom Gretom Svedjankom. Pitao me je da li moze ovde da se zivi sa 2000 evra,njih 2 je i da placaju racune i da se hrane, Rekao sam mu ziveces odlicno sa 2000 evra, vozices auto a imaces i motorni camac,Sinisa nije starac 56 godiste.
Лијепо народ каже пази шта желиш себи или другоме, јер можда ти се и оствари.Verovatno čeka da obuče "čamovo odelo".
Лијепо народ каже пази шта желиш себи или другоме, јер можда ти се и оствари.