Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 12.469
Kod nas će sad na jesen popis. Vrlo vjerojatno da ćemo imati ispod 4 milijuna.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguce ali bice manje jer nikada nije realno stanje. Prijave se i oni koji su privremeno preko, bice i migranata...Minimum minimuma je pola milijuna manje. A vrlo vjerojatno oko 700 tisuća manje. Samo u prošloj godini u Srbiji je umrlo 56000 više ljudi nego što je rođeno. Prije se taj broj kretao oko 35 tisuća godišnje (čini mi se). A gdje su oni koji su se odselili?
to kod vas u mahali zagrebZapravo su krivi nesposobni političari, jer su oni sami sebi najbitniji. Mislim sposobni su oni za sebe, briga ih je samo za sebe. Lakše je trkeljati o ustašama, partizanima i četnicima nego napraviti da je medijalna plaća iznad 1000€.
Ako si mislio ispasti pametan, nisi uspio, zapravo suprotno!to kod vas u mahali zagreb
Zapravo su krivi nesposobni političari, jer su oni sami sebi najbitniji. Mislim sposobni su oni za sebe, briga ih je samo za sebe. Lakše je trkeljati o ustašama, partizanima i četnicima nego napraviti da je medijalna plaća iznad 1000€.
zapravo me boli uvo sta misle ustase i ostali siptarski vazaliAko si mislio ispasti pametan, nisi uspio, zapravo suprotno!
Nije verovatno vec sigurno 1/1. Hrvatska moze povuci jos oko 200.000 Hrvata iz Bosne i tako malo zakrpiti rupe
Manje stanovnika, za nekih 400 do 500 hiljada u odnosu na 2011 godinu.
Manje za milion
Моје мишљење је да ће поис становништва 2021 године показати да је Република Србија изгубила 700 хиљада људи, од тог износа 400 хиљада по основу морталитета а 300 хиљада по основу исељавања, те ће се у укупном броју пасти на 6 милиона и 480 хиљада становника.Manje za milion
2019.Nije verovatno vec sigurno 1/1. Hrvatska moze povuci jos oko 200.000 Hrvata iz Bosne i tako malo zakrpiti rupe
2019.
HRV 4076000
SRB 6945000
2020.
HRV 4053000
SRB 6889000
Tu još treba pribrojiti i one koji su odselili...
Zasto si ljubomoran na druge?U Srbiju se jedino ne vracaju iz rusije, jer ima posla, ali ce i oni brzo nazad....
Popis ce pokazati samo da treba ukinuti dvojne pasose da se srbija resi svojih nelojalnih gradjana, siptarske, ustaske i cetnicke izborne grane
Za 2019. su podaci DZS Hrvatske i Srbije. Za 2020. sam izračunao po onome što su rekli za te godine, HRV 23 tisuće manje, SRB 56 tisuća manje. To je po prirodnom prirastu.Nešto tu ne štima? Gubitak za godinu 45 hiljada a po popisu 2011 godine? Nekih 7 miliona i 100 hiljada? Ako je 45 hiljada godišnje?
je l tebi neko objasnio cemu sluzi frula? Treba malo da vezbas....Zasto si ljubomoran na druge?
OKLE SI TI JARO?!
Okle si ti JARO migrante? Gde zivis?!je l tebi neko objasnio cemu sluzi frula? Treba malo da vezbas....
Za 2019. su podaci DZS Hrvatske i Srbije. Za 2020. sam izračunao po onome što su rekli za te godine, HRV 23 tisuće manje, SRB 56 tisuća manje. To je po prirodnom prirastu.
ja cuo da amerikanci zive i na hawajima...pa im popis stalno manjka....Моје мишљење је да ће поис становништва 2021 године показати да је Република Србија изгубила 700 хиљада људи, од тог износа 400 хиљада по основу морталитета а 300 хиљада по основу исељавања, те ће се у укупном броју пасти на 6 милиона и 480 хиљада становника.