Попис становништва Републике Србије 2022. године, шта ће показати?!!

Шта ће показати попис становништва Републике Србије 2022. године?

• 400 хиљада људи мање.

glasova: 7 10,1%
  • 500 хиљада људи мање.

glasova: 11 15,9%
  • 600 хиљада људи мање.

glasova: 8 11,6%
  • 700 хиљада људи мање.

• Исти број становника.

glasova: 0 0,0%
  • 800 хиљада људи мање.

glasova: 4 5,8%
  • 1 милион људи мање.

glasova: 11 15,9%
  • Повећање броја становника.

• 300 хиљада људи мање.

glasova: 9 13,0%
  • 200 хиљада људи мање.

glasova: 5 7,2%

• Ukupno glasova
    69
Да ми доведемо једно 100 000 црнкиња из Родезије, да направимо једно милион Србоцрнаца, па да се после курчимо по свету.
Очигледно је да се шалиш, али "увоз" је неопходан. Снага Србије је увек била село, а њега више скоро да нема. Све девојке побегоше у град. Средњи слој је одувек био најфлексибилнији и тешко га је задржати, без обзира на огромну штету која настаје улагањем у њихово образовање и њиховог лаког одласка у иностранство. Треба "увозити" из Украјине, Белорусије, Русије, православног дела Албаније, православног дела Сирије итд. жене које су навикле да раде на селу, а овде ће се осећати као у рају у односу на земље из којих су дошле. Маторих и млађих момака на селу још има, али и тога ће брзо да нестане. Пожуримо и попунимо потпуно испражњена села. Данас више не постоје "интелектуалци" из Великог рата. Све су то другосрбијаници и далеко им лепа кућа. Направиће се нова национална елита.

po podacima koje je izneo Saša Radulović u Srbiji na biračkom spisku ima 6.5 miliona ljudi a 5 miliona ličnih karata. Jasno je da veliki broj ljudi koji su se iselili u inostranstvo i tamo dobili državljanstvo nije uzeo srpske lične karte. Postoji i veliki broj iseljenih koji još nisu stekli državljanstvo država u kojima žive pa još imaju srpska dokumenta. I ti ljudi su uglavnom izgubljeni za Srbiju iako će i u novom popisu figurisati u broju stanovnika. Srbija se prazni, a jedini odgovor naše države na to je naseljavanje migranata. Ako to učine za petnaest do dvadeset godina izgubićemo državu to jest postaćemo manjina u sopstvenoj državi.

po podacima koje je izneo Saša Radulović u Srbiji na biračkom spisku ima 6.5 miliona ljudi a 5 miliona ličnih karata. Jasno je da veliki broj ljudi koji su se iselili u inostranstvo i tamo dobili državljanstvo nije uzeo srpske lične karte. Postoji i veliki broj iseljenih koji još nisu stekli državljanstvo država u kojima žive pa još imaju srpska dokumenta. I ti ljudi su uglavnom izgubljeni za Srbiju iako će i u novom popisu figurisati u broju stanovnika. Srbija se prazni, a jedini odgovor naše države na to je naseljavanje migranata. Ako to učine za petnaest do dvadeset godina izgubićemo državu to jest postaćemo manjina u sopstvenoj državi.

Petnaest do dvadeset godina je i suviše kratak period ali ako se nastavi trend u narednih stotinu godina, biće nažalost to što pišete.

Ja pak poznajem ljude što nemaju ličnu kartu.Čak ni pasoš nemaju.Da bi imao neko ličnu kartu treba da se pojavi u miliciji.

Добро, то су они што су збрислаи са тобом од МИЛИЦИЈЕ седамдесетих у Швајц...
Данас постоји ПОЛИЦИЈА и агенције за податке...ЦИПС је скраћеница у БиХ, на примјер...
Осим тога, Саша Радуловић нема појма ни о чему...
не мораш да имаш ЛК неке државе да би имао бирачко право...све пише у закону...

Добро, то су они што су збрислаи са тобом од МИЛИЦИЈЕ седамдесетих у Швајц...
Данас постоји ПОЛИЦИЈА и агенције за податке...ЦИПС је скраћеница у БиХ, на примјер...
Осим тога, Саша Радуловић нема појма ни о чему...
не мораш да имаш ЛК неке државе да би имао бирачко право...све пише у закону...

Davno sam znao da si pametan ko muško jagnje od 3 godine.

Deder, smisli još neki opšti bedak.
Kompenzuj tu bedu iz stvarnog života

Kakvo je tvoje "stavarno stanje"? Kolika ti je plata što si administrator ili moderator na forumu? Gde radiš? Koliko zarađuješ? Evo ja sam u neka doba zarađivao više hiljada evra mesečno po osnovu plata, zatim i drugi prihodi. Koje je tvoje obrazovanje "osim što sudiš i vladaš na forumu"? Jesi li nekada bio "stvarna vlast u stvarnom životu" ili neka funkcija, makar predsednik mesne zajednice? Jesi li još šta stekao od obrazovanja i funkcija u stvarnom životu, mimo internet foruma? Evo ja sam konkretno završio doktorski studij.

Poslednja izmena:
Пријава одласка у иностранство

уторак, 21 јануар 2014 14:15

Ел. пошта Штампа

indexКада је потребно пријавити "одлазак у иностранство" и да ли је потребно пријавити "повратак из иностранства" и који је поступак ?
Сходно одредби члана 19. Закона о пребивалишту и боравишту грађана (СЛ. Гласник РС , бр.87/11), грађани који одлазе у иностранство са намереом да непрекидно бораве у иностранству дуже од 90 дана дужни су да пре одласка надлежном органу пријаве привремени боравак у иностранству, као и да пријаве повратак у земљу у року од осам дана до дана повратка у место пребивалишта.
Грађани су дужни да пријаве привремени боравак у иностранству, као и повратак у земљу и за малолетна лица уколико она путују са њима.
Подносиоцу пријаве привременог боравка у иностранству и повратка из иностранства издаје се одговарајућа потврда.
Уз пријаву привременог боравка у иностранству и повратка из иностранства, подносилац пријаве на увид ставља важећу личну карту и путну исправу, и прилаже доказ о уплаћеној накнади на име републичке административне таксе.

Текст преузет са званичне интернет странице Министарства унутрашњих послова Републике Србије

Kada se primeni ovaj zakon onda se može reći da je prijavljivanje pravo.

Пријава одласка у иностранство

уторак, 21 јануар 2014 14:15

Ел. пошта Штампа

indexКада је потребно пријавити "одлазак у иностранство" и да ли је потребно пријавити "повратак из иностранства" и који је поступак ?
Сходно одредби члана 19. Закона о пребивалишту и боравишту грађана (СЛ. Гласник РС , бр.87/11), грађани који одлазе у иностранство са намереом да непрекидно бораве у иностранству дуже од 90 дана дужни су да пре одласка надлежном органу пријаве привремени боравак у иностранству, као и да пријаве повратак у земљу у року од осам дана до дана повратка у место пребивалишта.
Грађани су дужни да пријаве привремени боравак у иностранству, као и повратак у земљу и за малолетна лица уколико она путују са њима.
Подносиоцу пријаве привременог боравка у иностранству и повратка из иностранства издаје се одговарајућа потврда.
Уз пријаву привременог боравка у иностранству и повратка из иностранства, подносилац пријаве на увид ставља важећу личну карту и путну исправу, и прилаже доказ о уплаћеној накнади на име републичке административне таксе.

Текст преузет са званичне интернет странице Министарства унутрашњих послова Републике Србије

Kada se primeni ovaj zakon onda se može reći da je prijavljivanje pravo.

Mnogo je ljudi do 90 dana u inostranstvu, pa ne prijavljuju ništa.

Kakvo je tvoje "stavarno stanje"? Kolika ti je plata što si administrator ili moderator na forumu? Gde radiš? Koliko zarađuješ? Evo ja sam u neka doba zarađivao više hiljada evra mesečno po osnovu plata, zatim i drugi prihodi.
Uopšte me ne zanima ta priča, nego mi ozbiljno bode oči tvoja aktivnost ovde
Konstantna negativnost i potenciranje defetizma i/ili flejm/hejta, krokodilske suze, potenciranje izlizanih stereotipa, botovanje osobe koja nema veze sa Srbijom, opterećenost forumom a posebno otvaranjem tema prethodno opisane sadržine...

58xz.gif

Uopšte me ne zanima ta priča, nego mi ozbiljno bode oči tvoja aktivnost ovde
Konstantna negativnost i potenciranje defetizma i/ili flejm/hejta, krokodilske suze, potenciranje izlizanih stereotipa, botovanje osobe koja nema veze sa Srbijom, opterećenost forumom a posebno otvaranjem tema prethodno opisane sadržine...

58xz.gif

Onda O.K. Ti radi svoj posao, ja ću svoj. Banuj ili isključi me sa foruma "trajno" i "reši problem".

Back