gost 281026
Aktivan član
- Poruka
- 1.990
Mogu li se podstanarima popisivati stvari po kuci od strane tzv. izvrsitelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako im kažeš šta su tvoje stvari naravno ali ako im kažeš ove stvari su gazdune od stana onda ne mogu ništa da ti popišu pošto nemaš ništa.
ahahah pa naravno da ne kad mogu kazu da nista nije njiovo
Ako nista drugo, mogu od komsije da pokupe stvari pa neka on dokazuje posle.Naravno da mogu, pa da posle ti dokazujes da je tvoje.
Samo ako te nadju na licu mesta, medju tim stvarima.
Sto bi ti verovali da nije tvoje?
Ako nista drugo, mogu od komsije da pokupe stvari pa neka on dokazuje posle.
Sve se to verovali ili ne DOGADJA.
Ne mora da bude prijavljen na adresi.
Nadju ga na nekoj adresi gde boravi, popisu stvari u tom stanu jer su u DRZAVINI duznika.
Postoji rok za zalbu, medjutim ako se duznik napravi lud(sto je cest slucaj),pa to ne kaze praovm vlasniku stvari, popisane stvari su predmet izvrsenja.
Kada se dogodi izvrsenje, jedino sto pravom vlasniku ostaje je da tuzi.........Duznika, poverioca, izvrsitelja, drzavu.......
Ajde, dosta si lupao. Ako duznika zateknu negde u gostima, onda gostoprimaocu zaplenjuju stvari. Jel tako?
Ajde, dosta si lupao. Ako duznika zateknu negde u gostima, onda gostoprimaocu zaplenjuju stvari. Jel tako?
Takodje VAZNO.......Kada izvrsilac popisuje stvari on tada ne dolazi na IZVRSENJE, nego samo popisuje stvari, i time ostavlja ROK za prigovor na popis(postoji zakonski rok).
Tako da to sto ti pricas nema veze sa zivotom.
izvršitelj
U pravu si.......Lapsus.
E taj predmet je od 2010. u Strazburu.....Ocekujem ove godine resenje.
Bas mi toliko novaca fali![]()
da častiš forum kad uradiš ...
e shta se radi kad treba da se pleni imovina a neko nema u robi vrednost, kako ide sa stanom, uzimanjem stana?
Ako im kažeš šta su tvoje stvari naravno ali ako im kažeš ove stvari su gazdune od stana onda ne mogu ništa da ti popišu pošto nemaš ništa.
Pa evo ovako........
Ja sam kupio masinu vrednu 20 000 maraka.
Platio sam je preko racuna firme, i POSTOJI TRAG novca da je placena sa racuna moje firme(masina je industrijska, serijski proizvedena sa svojim brojem koji je naveden u ugovoru o kupovini koji sam ja zakljucio pre nego sam je kupio)..
Masina se po ugovoru o reparaciji nalazila kod izvesnog gospodina(imao je magacin , a blizu je bio majstor koji je trebao da je reparira).
Postojao je ugovor o skladistenju masine, sa sumom koju ja placam za to.
To su cinjenice.
SIN od gospodina kod kojeg je bila moja masina je bio duznik, i izvrsilac je popisao moju masinu kao predmet izvrsenja, na osnovu DRZAVINE).
Sinu nije palo na pamet da to kaze ni ocu ni meni, i meni je masina oduzeta.
Kako je istekao rok za prigovor na popis izrsitelja, ja sam morao da tuzim, duznika, njegovog oca, izvrsitelja i drzavu Srbiju, da mi vrate masinu.
Na sudu sam isto to upitao sudiju(tacnije ovako: Zamislite da se vama sudija pokvari auto i da ga vi parkirate u tudjem dvoristu dok se ne snadjete da ga odslepate.U medjuvremenu dodje izvrsilac i uzme vam auto jer u dvoristu gde ste ga ostavili zivi neciji duznik).
Verovao ili ne, sudija(danas je PREDSEDNIK opstinskog suda) je moju tuzbu ODBIO, i ja sma ladno ostao bez masine, i BEZ pravne mogucnosti da se zalim bilo kome jer je i u drugostepenom postupku moja zalba odbijena.
TO SU CINJENICE o izvrsenju, iz MOG LICNOG ISKUSTVA.
Pa sad ti vidi ko lupeta.
Od kada je sveta uvek najviše najebu oni što nemaju ništa.
Tako će biti i ubuduće.
Na snazi je pravilo - što veća pljačka, to manja kazna !
Srbija je zemlja lopova i kriminalaca,a sa sudijama banditima nije ni čudo zašto je tako...