Popio tri flaše vodke, skočio sa 5. sprata, ustao, popeo se ponovo na 5. sprat i skočio ponovo

Sensei

Master
Moderator
Poruka
54.968
Nakon opijanja, Aleksej Roskov, 22, iskočio je kroz prozor svoje kuhinje.

Nekako je preživeo pad od 15 metara i teturajući se popeo se nazad u stan gde ga je žena prekorala da je idiot.

Roskov je potom ponovo pokušao da se ubije. „Kada sam čuo svoju ženu kako viče na mene“, rekao je, „mislio sam da je najbolje da ponovo izađem iz sobe – kroz prozor.

Nakon što su mu lekari zalečili modrice, Roskov je objavio da je odlučio da prestane da pije.

EhT_wJlWsAA_3JC.jpg

Moraću da započnem WTF seriju...

Nemoguce jer bi umro od trovanja alkoholom. Uporebi mozak ako ti sljaka. Od prve flase da je popio pola bio bi u komi.
Jedan moj drugar koji voli vodku i navikao je na nju kad je bio kod mene zapio se posle nekoliko casa i on to pije pomesano sa orange juice i gomilom leda znaci nije cista vodka i kad je krenuo u WC pao je na pod moj problem je bio da ne mogu da ga podignem jer on je visok 190 sm i ima 120 kg. Nemoj da padas na takve gluposti

Ako znas engelski procitaj ovo
https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/alcohol-poisoning/symptoms-causes/syc-20354386

možda su bile od pola litra. Koliko čujem to za Ruse i nije neka količina
Нема везе да ли је Рус или Немац организам је организам. 😆 Само крени да кажеш да Рус има од Бога дато дупло већу јетру. 😅 Овај форум је јединствен.

Нема везе да ли је Рус или Немац организам је организам. 😆 Само крени да кажеш да Рус има од Бога дато дупло већу јетру. 😅 Овај форум је јединствен.
ne znaš ti Ruse.

Nakon opijanja, Aleksej Roskov, 22, iskočio je kroz prozor svoje kuhinje.

Nekako je preživeo pad od 15 metara i teturajući se popeo se nazad u stan gde ga je žena prekorala da je idiot.

Roskov je potom ponovo pokušao da se ubije. „Kada sam čuo svoju ženu kako viče na mene“, rekao je, „mislio sam da je najbolje da ponovo izađem iz sobe – kroz prozor.

Nakon što su mu lekari zalečili modrice, Roskov je objavio da je odlučio da prestane da pije.

Pogledajte prilog 1349231

Moraću da započnem WTF seriju...
Ohhhh those Russians. :D

Nemoguce jer bi umro od trovanja alkoholom.
Ne bi. Pa naši alkosi "stuku" pola vlaše vinjaka od litar ujutru, u krizi, samo da prestanu da se tresu.

Bila je neka dokumentarna emisija o ljudima koji rade i zarađuju 5 američkih dolara mesečno, i istraživanja su ih dovela do Rusije.
Intervjuisali su 28-godišnjeg radnika koji godinama nije pojeo ništa osim mlevenog paradajza i vodke. Doduše, čuo sam da je nedavno posle toga umro.
Uporebi mozak ako ti sljaka. Od prve flase da je popio pola bio bi u komi.
Jedan moj drugar koji voli vodku i navikao je na nju kad je bio kod mene zapio se posle nekoliko casa i on to pije pomesano sa orange juice i gomilom leda znaci nije cista vodka i kad je krenuo u WC pao je na pod moj problem je bio da ne mogu da ga podignem jer on je visok 190 sm i ima 120 kg. Nemoj da padas na takve gluposti

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/alcohol-poisoning/symptoms-causes/syc-20354386

Nemoguce jer bi umro od trovanja alkoholom. Uporebi mozak ako ti sljaka. Od prve flase da je popio pola bio bi u komi.

Ne bas, ja sam kao klinac popio 0.3l rakije....
Tvoja drugar onda lose podnosi alkobol....

Back