Pop Up Blocker

Zagor BG

Zainteresovan član
Poruka
464
Igram šah preko neta ali imam problema jer mi komp javlja da posedujem ili imam aktiviran Pop Up Blocker. Šta je to i kako da ga, ako je koristan, aktiviram i deaktiviram? Objašnjenje bi trebalo da bude step by step pošto mi kompovi nisu jača strana. Pozdrav svima!
 
Pop up blocker je program koji ti sprijecava iskakanje potencionalno bespotrebnih prozora, iliti reklamnih banera, e sada kako da ga iskljucis zavisi od programa, pogledaj u sistem treju imas li neki pop up block program (pored sata)
 
Da nadogradim odgovor..

Ne znamo koji browser koristis, mada nisi ni rekao da li je program za sah, igras online ili ne..

Aje je online onda je moguce da ti neki od browsera blokira pop-up prozore, mada skoro svi browseri imaju ugradjen pop-up bloker pa cak i IE ako imas instaliran SP2.

U svakom od njih imas podesavanja za pop-up pa ako se ne snalazis javi sa kojim browserom izlazis na net da ti neko kaze kako da iskljucis tu opciju..

Sem , naravno ako ne koristis neki sasvim nezavisan pop-up bloker..
 
Imaš i extenziju za Mozillu Firefox koja se zove Adblock. Samo ideš desni klik na željeni popup prozor i u meniju izabereš Adblock (ili već šta stoji slično) ili u toolbar-u Firefox-a klikneš na Adblock i prekopiraš adresu u polje New filter i zatim OK. I taj prozor više ti neće smetati. Tako možeš da blokiraš koji hoćeš deo stranice (slike, banere, i dr.).
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=10&application=firefox
A evo i nekog Adblock Plus:
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1865&application=firefox
 

Back
Top