Ovako!Situacija glasi:decko ima devojku,on nju obozava,on se njoj svidja,puno,ali njoj se svidja jos neko!Pitane:da li ona treba svom decku to da prizna ili lepo da nastave sa vezom kao da se nista ne desava?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posh:Ovako!Situacija glasi:decko ima devojku,on nju obozava,on se njoj svidja,puno,ali njoj se svidja jos neko!Pitane:da li ona treba svom decku to da prizna ili lepo da nastave sa vezom kao da se nista ne desava?????
Posh:Ovako!Situacija glasi:decko ima devojku,on nju obozava,on se njoj svidja,puno,ali njoj se svidja jos neko!Pitane:da li ona treba svom decku to da prizna ili lepo da nastave sa vezom kao da se nista ne desava?????
laura87:Posh:Ovako!Situacija glasi:decko ima devojku,on nju obozava,on se njoj svidja,puno,ali njoj se svidja jos neko!Pitane:da li ona treba svom decku to da prizna ili lepo da nastave sa vezom kao da se nista ne desava?????
Pitanje je samo koji joj se vise svidja od te dvojice...i eto odgovora. :wink:
I meni se isto to desilo-i odlucila sam da raskinem sa deckom koji me je obozavao,zato sto mi je ovaj drugi pomutio razum i nisam se pokajala zbog toga...
milicaanchy:Neka ona prvo vidi shta ZAISTA oseca prema tom drugom dechku,pa tek onda,ako osecja "neshto vishe" moze da raskine sa dechkom...
kako hocje...ja ne bih zrtvovala vezu zbog necheg za shta ne znam koliko je prolazno
Neka hvala... Rizikovala sam ja jednom i nikad viselaura87:A zar je moguce da niko ne voli rizik?
Nema tu leba...nek ih ostavi oboicu i nek nadje nekog treceg...Posh:Ovako!Situacija glasi:decko ima devojku,on nju obozava,on se njoj svidja,puno,ali njoj se svidja jos neko!Pitane:da li ona treba svom decku to da prizna ili lepo da nastave sa vezom kao da se nista ne desava?????
Pa dobro!Koliko trazis!?Ovo mi je veoma vazno!spud:pametno...=)
za tebe gratis prvi put,drugi put 100 dinara + porez... 8)Posh:Pa dobro!Koliko trazis!?Ovo mi je veoma vazno!spud:pametno...=)
ebiga nisam umeo s norveskog da prevedem MVA sto u stvari znaci to PDV.Kad_LupimLupim:Ne, ne, ne... decko nisi u fazonu. 100 din + PDV (Porez na Dodatu Vrednost, o je sad hit!) :wink:
spud:Bravo chefe!!!
A i sto bih se neko ovde zasekirao za tvoj problem?
Ako nisi sposobna sama da ga resis idi bRe kod psihijatra!!!
s@mo gledate ko ce da Vam ga stavi....
...mater.(morao sam da zavrsim zapocetu recenicu druga LupimLupim)Kad_LupimLupim:Jes' a pitanje zrelo u boz'ju...