крсташ
Poznat
- Poruka
- 7.363
Нека поклони део тог богатства, преко цифре од које новац више није битан, ако заиста сматра да је то тако.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека поклони део тог богатства, преко цифре од које новац више није битан, ако заиста сматра да је то тако.
Elon je citirao Indigo Montoju kada ga je novinar pitao o nekim kompanijama koje su pretile da će povući reklamiranje sa tvitera
ako ne podrži kandidata USA demokratske stranke.
Svaka mu čast , jedan od retkih koji nije podlegao ucenama i pretnjama Demsa.
A i može mu se jer ima milijarde dolaresa,
ali imaju i neki drugi usa milijarderi pa su legli na rudu.
ma, to su sad neke stvari u koje ne ulazim, poenta je da ima nešto strastveno što ih vuče, a što nije sam novac, već nešto drugoНека поклони део тог богатства, преко цифре од које новац више није битан, ако заиста сматра да је то тако.
Та се правила не односе на елиту.Нека поклони део тог богатства, преко цифре од које новац више није битан, ако заиста сматра да је то тако.
Ali, cinjenica je da oni svoju strast ne mogu ostvariti bez necije podrske tj. odobrenja, ili'ti aminovanja, ako izuzmemo materijalnu komponentu, na koju nisu imuni.ma, to su sad neke stvari u koje ne ulazim, poenta je da ima nešto strastveno što ih vuče, a što nije sam novac, već nešto drugo
Ali, cinjenica je da oni svoju strast ne mogu ostvariti bez necije podrske tj. odobrenja, ili'ti aminovanja, ako izuzmemo materijalnu komponentu, na koju nisu imuni.
Oni koji su im omogucili, dopunio sam poruku.Ko treba da aminuje?
Svaki čovek je priča za sebe... to što je neko bogat samo znači da ume sa novcem (ili da je imao bogatog ćaću, poput Trampa), a umeće s novcem je isto kao što neko ume da kuva, a neko ume da igra fudbal.Dakle, kakve osobine treba da ima osoba koja je došla do puno novca? Kakva filozofija stoji iza toga?
Da, imaju cilj, da izigravaju male bogove.
Nemoguće da iko ko ima ogroman novac i moć je to ostvario radom nego zato što mu je sistem akumulacije i obrta kapitala to omogućio.
Ali eto, ostane ta neutažena potreba da im se divi, da se potvrdi njihova posebnost, bravo bravo mali genije, Mašče, ti si naš idol
Mask je veliki licemer pa nije ni čudo što ljudi reaguju na njega.Vidim da se tema, koja je namerno otvorena na Filozofiji, svela na razmatranje lika i dela gosp.Maska, ali to je spam na temu.
Dakle, kakve osobine treba da ima osoba koja je došla do puno novca? Kakva filozofija stoji iza toga?
Recimo, gledala sam neki snimak gde je neko ispitao koje mobilne telefone koriste najbogatiji ljudi, ovi poznatiji, i došli su do zaključka da koriste Samsung galaksi, neke druge obične telefone koje koristimo i mi itd...
A nije tema otvorena ni na Teorijama zavere. Polazim od toga uspešni ljudi možda imaju nešto zašto su uspešni. Da li je ova Maskova osobina da se ne da kupiti mogla da dovede do tako puno novca? Da li je išao bezkompromisno za svojim vizijama? Ima li to uticaja? Da li je zaista bila u pitanju ljubav za novcem ili nešto drugo ?
Ne mora da zna da przi jaja, neko drugi ce to da uradi za njega. Ti da si sposoban kao on ne bi ni bio na forumu.I ja sam sposobniji od njega za ono sta me zanima,za zilion stvari je nesposoban koje su drugima bitne,samo je sirotinjski fazon da mu zavide i da mu je oprosteno ako ne zna jaja disprzi
Onda mu se serem u zivot opusteno,ja uzivam na forumu sve najbolje mi je doneo u zivotuNe mora da zna da przi jaja, neko drugi ce to da uradi za njega. Ti da si sposoban kao on ne bi ni bio na forumu.
Одело чини човека али не чини карактер.Ponudi mi novac, ponudi mi moć - ne zanima me !
Istrgnuto svakako iz konteksta, ali stvarno moćni i bogati ljudi imaju jak cilj koji je mnogo veći od samo imati novac za zabavu
Evo šta Mask kaže
Kakav utisak ovo ostavlja,? Moćan?
Da li se novac lepi za snagu? Za moćan karakter?
И тебе вуче страст и немаш паре.ma, to su sad neke stvari u koje ne ulazim, poenta je da ima nešto strastveno što ih vuče, a što nije sam novac, već nešto drugo
Формирање светске владе, например. И то, наравно, од стране наводних филантропа ( Карнегијева задужбина за мир, Фондација Форд, Фондација Рокфелер и тако даље. )poenta je da ima nešto strastveno što ih vuče, a što nije sam novac, već nešto drugo