ponude na forumu

Kad ti se neko dopadne onda valjda gledas i da bolje upoznas tu osobu. Naravno da moras dati "ponudu" ali mi je bezveze dati sex ponudu osobi koju nisam ni video u zivo. Tako da je bolje ponuditi prvo pice ili nesto tako ...a sex o tom potom...tj na picu o tome...jos ako i hemija postoji... :wink: (malo je nezgodna ta procedura ako neko zivi daleko) :roll:

Sex ponuda - 0
Upoznavanje ponuda - x i ja njima i one meni...nisam brojao...cak ne bi znao ni koliko sam upoznao...al u zadnje vreme me nesto smorilo sve to...svi nesto filozofiraju...neiskreni...glumci i glumice...losi...5-o dupli nickovi... :roll:

Ma i ova tema je bezvezna. :lol:

NaraYan:
divlja u srcu:
NaraYan:
divlja u srcu:
Tih sam ponuda imala bezbroj!
Ili su to bili indirektni pozivi na sex? :lol:

Pa kava je to ljubav bez sexa??? :lol: :P 8)

Platonska! 8)

Ma yebesh Platona, taj ti je bio ***** kao i svi grci tad! :lol:

Shta mislish mozesh li voleti nekoga bez da se yebesh sa njim? Stvarno voleti. :?:

Iza sedam mora i sedam gora sedeo je starac koji je ovako pričao:

Dok ne stigneš do tih sedam gora i sedam mora, i zapitaš se da li je ljubav uzimanje ili davanje.
Ako je davanje onda nije potpuno, ako je uzimanje onda nije potpuno...Sve ostalo je zamena za bol nedostignute apsolutne ljubavi...

Otkad je to u Srbiji , na pitanje, sledio pravi odgovor, uglavnom je zamajavanje i ulepšavanje...

otresita:
Koliko ste privatnih poruka sa eksplicitnom ponudom za seks dobili na ovom forumu??
Ja, za sada, cetiri.
Zaista ne znam koliko ih je bilo... U svakom slucaju, mnogo... Ne znam ni ko mi je sve ostavljao brojeve telefona... Takve stvari mi nisu ni vazne... Zasto bi i bile, kad mi nikakav problem nije da izadjem na kraj s tim...
Oni pitaju, ja odbijem i kraj price...

Gazdarica:
otresita:
Koliko ste privatnih poruka sa eksplicitnom ponudom za seks dobili na ovom forumu??
Ja, za sada, cetiri.
Zaista ne znam koliko ih je bilo... U svakom slucaju, mnogo... Ne znam ni ko mi je sve ostavljao brojeve telefona... Takve stvari mi nisu ni vazne... Zasto bi i bile, kad mi nikakav problem nije da izadjem na kraj s tim...

a sasvim "slucajno" si metnula tu provokativnu fotku u profil a? cccc :lol: eh zenski mozak... radite takve stvari, tease-ujete muskarce pa posle odbijate i glumite ribe :) interesantno, nema sta... eto zasto ja vise nista ne pokusavam ni na jednoj strani ;)
8)

Tuzni_patak:
NaraYan:
divlja u srcu:
NaraYan:
divlja u srcu:
Tih sam ponuda imala bezbroj!
Ili su to bili indirektni pozivi na sex? :lol:

Pa kava je to ljubav bez sexa??? :lol: :P 8)

Platonska! 8)

Ma yebesh Platona, taj ti je bio ***** kao i svi grci tad! :lol:

Shta mislish mozesh li voleti nekoga bez da se yebesh sa njim? Stvarno voleti. :?:

Iza sedam mora i sedam gora sedeo je starac koji je ovako pričao:

Dok ne stigneš do tih sedam gora i sedam mora, i zapitaš se da li je ljubav uzimanje ili davanje.
Ako je davanje onda nije potpuno, ako je uzimanje onda nije potpuno...Sve ostalo je zamena za bol nedostignute apsolutne ljubavi...

Otkad je to u Srbiji , na pitanje, sledio pravi odgovor, uglavnom je zamajavanje i ulepšavanje...

Priznajem, ima istine u rechima tvojim.

TheLoner:
Gazdarica:
otresita:
Ja, za sada, cetiri.

a sasvim "slucajno" si metnula tu provokativnu fotku u profil a? cccc :lol: eh zenski mozak... radite takve stvari, tease-ujete muskarce pa posle odbijate i glumite ribe :) interesantno, nema sta... eto zasto ja vise nista ne pokusavam ni na jednoj strani ;)
8)
Broj ponuda nema veze sa tim koja je fotka u mom profilu, odnosno da li je uopste ima...
I naravno da ovu fotku nisam slucajno stavila... Naprotiv...
Zabavljaju me reakcije na nju...

9 -ponuda-...sada sam se vratila pa prebrijala...(ne racunam zelju za -pocetkom p.komunikacije)...
0 -prihvaceno
:wink:
zakljucak- 1-ovde ih je ipak dosta koji bi i .......
2-ljudi te ponekad totalno pogresno shvate..(ili ne zele)....

Back