ponude na forumu

dilber:
ee? tako jednostavno? ti koliko si puta kresno ribu sa neta?

Nisam ni jednu ali ti mogu dati recept kako da maznes nesto.
Kao prvo, odaberi neku glupacu i prisljamci joj se.Stalno budi uz nju kada postuje, i aplaudiraj joj.Posebno je pogodno kada sam ja sa njom u svadji, onda OBAVEZNO stani na njenu stranu i mene napushavaj. Tada ce verovatno da trzne jer vidi da ima zastitnika u coporu. Ovde se skupljaju uglavnom zene kojima nedostaje paznja. Uglavnom nemaju decka ili su u losim brakovima, debelo rasusene od loseg sexa.Probaj zatim da im posaljes poruku na privat, ali onako ,neobavezno u stilu:'al si zaebala efendiju, svaka ti cast...'.Onda kad ona odgovori, razvij neku konverzaciju i obavezno joj uvali neki kompliment u stilu kako inteligencija i visprenost vrca iz njenih postova. Ako vidis da je spucala par hiljada postova ovde, vrlo je verovatno da ce biti nesto. Onda joj daj svoj mail, kao da lakse komunicirate i probaj da izboksujes fotku. U sustini, fotka kao fotka i nije bitna, bitno je da osetis kako dise. U sustini, svaka zena koja nepoznatom salje svoju fotku na mail, je poluidiot ili fufa, tako da ako ti to prodje-usao si u zelenu zonu. Onda ide jos malo ulizivanja po forumu, cepljenja i na kraju je pozivas da se vidite negde.Kao vi ste drugari, ono do yaya.E kad se vidite, stvar ide mnogo lakse. Praksa muskog dela foruma je pokazala da 90% njih koji su se videli sa forumasicom, istu su i ******. Onih deset posto koji nisu su imali nesrecu da nalete na odron nevidjenih razmera, jer nisu trazili da im najpre posalje fotku.
Gomila forumasa ima fotke forumasica a posebno interesantne fotke kruze mailovima gde se jedna slikala u kadi. Samo ne znam koja je, nece da mi kazu jer nisam popularan ovde.
Eto, to bi bilo to.

e a pazi ovu foru...shta ako ja npr mislim da si ti obichan isfrustrirani dechak...i ti sad tu neshto trabunjash nekom sa foruma kako je sve protiv tebe kako ovo kako ono...i ja te napljujem...jel se i ja kvalifiqjem u kategoriju koja traga za sexom?...da nisam provalio na onoj temi o sexu u kolima kakav si...pomalo bi me i zabrinulo to shto pishesh...ovako uvideh da si ono shto jesi...i hvala ti na tome

Back