Ponovo vlast maltretira postene gradjane

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Evo ponovo vlast maltretira postene gradjane slika govori sve. Deka u narodnoj nosnji svira frulu a to vlast izgleda ne voli Srpstvo:

374242481_7339067412786693_2302527564013203491_n.jpg

Evo ponovo vlast maltretira postene gradjane slika govori sve. Deka u narodnoj nosnji svira frulu a to vlast izgleda ne voli Srpstvo:

А он решио баш у Кнез Михаиловој да свирка?

Случајно?

Није. Тамо остварује најбољи профит. Највише новца би зарадио баш у Кнез Михаиловој. А има и добру фрулу и набавио је добру народну ношњу, како би привукао што више донација за своје свирање од случајних пролазника (вероватно више пикира туристе).

Проблем је што постоје правила за свирање по јавним површинама. Не знам тачно како је у Кнез Михаиловој, али, рецимо, код тебе и мене у Нишу, јавиш се општини Медијана, попуниш неки захтев, одредиш где ћеш да стојиш и свираш, и уплатиш таксу од 100 динара за један дан музицирања.

Овај би да зарађује на народној површини, а да ништа не приложи за ту површину, већ само да дође, одсвира, покупи лову и заврши посао.

А он решио баш у Кнез Михаиловој да свирка?

Случајно?

Није. Тамо остварује најбољи профит. Највише новца би зарадио баш у Кнез Михаиловој. А има и добру фрулу и набавио је добру народну ношњу, како би привукао што више донација за своје свирање од случајних пролазника (вероватно више пикира туристе).

Проблем је што постоје правила за свирање по јавним површинама. Не знам тачно како је у Кнез Михаиловој, али, рецимо, код тебе и мене у Нишу, јавиш се општини Медијана, попуниш неки захтев, одредиш где ћеш да стојиш и свираш, и уплатиш таксу од 100 динара за један дан музицирања.

Овај би да зарађује на народној површини, а да ништа не приложи за ту површину, већ само да дође, одсвира, покупи лову и заврши посао.
Tu ima najvise ovaca

Не може свако како му се дигне да оде у Кнез и да свира или пева.
Тад би настао хаос. Улица би била пребукирана за шетању.

Даље. Нешто сам пословно био у једној од зграда у Кнезу.

Да ли си свестан колику буку ти "уметници" праве?
Блокира се нормалан рад фирме. Не смеју прозоре да отварају због музике/буке која долази и ремети радну атмосферу и концентрацију.

И да, јесу ти бахати који мисле да могу само да стану и да свирају и заболе их који проблем праве људима који раде около велики проблем.

Надам се да је јасно да не може да се дозволи да свако музицира игра и пева у Кнезу, већ морају да постоје нека правила о томе ко може а ко не може да изводи уметничке перформансе.
zasto ne bi mogao, ako ima publiku?

A ove dve ribetine su svaki vikend polu-gole na spavovima 1000%, mogle su jednostavno da ga puste,mene su do sad 20 puta pustili u voznji i ako sam imao vise od 5 popijenih piva,al sto bi se reklo lepa rec gvozdena vrata otvara,al u ovom slucaju umesto lepih reci ovaj cica je imao lepo odelo,tako da ne vidim zasto im je smetao...Da je bio neko mladji i da im je ponudio novac ili broj telefona za desavanja kasnije,lagano bih ga pustile....

Poslednja izmena od moderatora:

Back