Ponovo slučaj Kovačević

munjoliki

Domaćin
Poruka
4.324
Priznao napad na Štajnhauera
1. oktobar 2009. | 19:13 | Izvor: FoNet
Bingamton -- Državljanin BiH Sanel Softić, priznao je da je sa Miladinom Kovačevićem pretukao američkog studenta Brajana Štajnhauera.

On je priznao krivicu za taj napad i januaru će mu biti izrečena kazna od dve godine zatvora, javlja danas AP. Kovačević, Softić i državljanin BiH Edin Džubur su optuženi da su u maju prošle godine u baru u mestu Bingamton pretukli dvadesettrogidšnjeg Štajnhauera, koji je nekoliko meseci proveo u komi.

Kovačević je pobegao iz SAD u Srbiju, pošto je konzulat Srbije u Njujorku platio kauciju od 100 000 dolara, i u Srbiji će mu biti suđeno za napad na Štajnhauera.
 
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus/clanak/091001012

Sanel Softić priznao udaranje Amerikanca
Velika tuča u baru pored univerziteta u Binghamtonu, koja se dogodila u maju prošle godine, nakon koje je za brutalno premlaćivanje glavnim osumnjičenim proglašen srbijanski student i košarkaš Miladin Kovačević, dobila je sasvim drugu dimenziju. Sanel Softić (22) jedan od tri mladića za koje se sumnjalo da su učestvovali u tuči, priznao je na sudu u utorak da je i on udario žrtvu, američkog kolegu Bryana Steinhauera.

Sanel Softić, jedan od optuženih
Softić, porijeklom iz BiH, ima američko državljanstvo i živi u Binghamtonu. Prije 4. maja 2008. radio je u njujorškoj policiji i trebao biti unaprijeđen. Za tuču u kojoj je učestvovao u januaru će biti osuđen na dvije godine zatvora, pišu lokalni mediji..............
 
Kako su ga naterali da optuži sam sebe,kad je bila priča da je za prebijanje kriv onaj debeli bambus?

Не би ме чудило да су наши и Амери заједнички изрежирали целу причу око Ковачевића - а КО ЗНА где су отишле оне паре??? :eek:

Можда су наши дали милион долара Америма да ови, као, награде "хватање" Ратка Младића, јер видим да се наши спремају да га ухапсе. У том случају би се опет те паре вратиле али не у буџет Србије, одакле су отишле, већ неком "анонимном" појединцу који "пронађе" Младића... :think:

Искрено, стварно ме не би зачудило да се стварно и догоди овако нешто. Иако човек не може да замисли баш све што се њима мота по главама, од хохштаплера и хуља може да се очекује баш све.
 

Back
Top