Ponovo se skinule -mama i ćerka samo u čipki

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
419.600
Hajdi Klum (52) i njena naslednica Leni Klum (21) ponovo su pozirale za kampanju čuvenog Intimissimi ,
italijanskog brenda donjeg veša a nova saradnja desila se gotovo godinu dana nakon prethodne.

Ovog puta, mama i ćerka poziraju u neodoljivom donjem vešu koji nas podseća da je proleće pred vratima,
pa u skladu sa tim Hajdi i Leni nose čipkasti grudnjak i čipkaste gaćice.
217939_profimedia-1080073210_iff.jpg

Hajdi Klum (52) i njena naslednica Leni Klum (21) ponovo su pozirale za kampanju čuvenog Intimissimi ,
italijanskog brenda donjeg veša a nova saradnja desila se gotovo godinu dana nakon prethodne.

Ovog puta, mama i ćerka poziraju u neodoljivom donjem vešu koji nas podseća da je proleće pred vratima,
Pogledajte prilog 1867627
Šta je sa bakom,pitam za druga😅🤣😅🤣😅

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 1867627
Bolja mama

Ima 52 ili 53.
Na ovoj slici što sam ja postavila izgleda mi starije. Linija odlična. Ali, koža odaje…
Lepa je svejedno, čak je i kontekstu godina izgleda i više nego solidno
Šta reći onda za današnje klinke koje izgledaju po 10-20 god starije :lol:
Meni bore ne utiču na procenu nečije lepote, čak mi je mnogo lepše kad vidim da neko dostojanstveno stari. Zategnutost lica i nedostatak bora ne podrazumeva lepotu a često ni mladolik izgled

Lepa je svejedno, čak je i kontekstu godina izgleda i više nego solidno
Šta reći onda za današnje klinke koje izgledaju po 10-20 god starije :lol:
Meni bore ne utiču na procenu nečije lepote, čak mi je mnogo lepše kad vidim da neko dostojanstveno stari. Zategnutost lica i nedostatak bora ne podrazumeva lepotu a često ni mladolik izgled
Nigde nisam napisala da ne izgleda lepo.
Ali jesam da ne razumem fotošop.
Koliko bi samo bilo prirodnije da je reklama u skladu sa stvarnim izgledom.

Izborana koža nije ružna koža, svi starimo.
Akcenat mi je bio na fotošop.

Back