ponovo radi bambilend :)

gost 114587

Elita
Poruka
23.661
dakle, posle formiranja koalicije koja ce ciniti buducu vladu srbije, sve glasnije se prica o povratku marka milosevica u srbiju, a prvi korak ka tom putu je otvaranje bambilenda u pozarevcu koji je mali marko stekao posteno, noseci gajbice. takodje prica se o povratku bogoljuba karica, a neki sapatom pominju i darka sarica.
sta mislite o tome?

dakle, posle formiranja koalicije koja ce ciniti buducu vladu srbije, sve glasnije se prica o povratku marka milosevica u srbiju, a prvi korak ka tom putu je otvaranje bambilenda u pozarevcu koji je mali marko stekao posteno, noseci gajbice. takodje prica se o povratku bogoljuba karica, a neki sapatom pominju i darka sarica.
sta mislite o tome?

Поскупљује месо и млеко, а од јесени и струја. А ни кирија ми није мања. И не да мислим о томе...

sta mislite o tome?

Taj Bambilend izgleda tako mizerno i rudimentalno da svaki demokrata ime veće prednje dvorište od Bambilenda.

Jel Jami peva na otvaranju?

Jami u jami?

2l9ks48.jpg

BK bila najbolje televizija .
Tak o da ak o ce je biti opet ako se Karic vrne iz bratske Rusije , neka se vrne .
Shto se tiche Miloshevica Marka pa nek se vrne i on , nije ni bitno , sumnajm da to moze na ishta mnogo da utiche .

Categories of Offences : Life and health, Kidnapping, Life and health, Fraud, Fraud
Wanted by : Serbia

Homen je podsetio da se protiv njega i njegove majke Mirjane vodi istraga zbog šverca cigareta u Srbiji tokom devedesetih, koja je trenutno u prekidu, jer nije dostupan pravosudnim organima.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1060428/Marko+Milošević+nije+slobodan.html

Nebi ih poredio i poslove kojim se bave, ali Karic je stvarao poslove u Srbiji a Saric upump'o vise novca u Srbiju od svih Vlada zajedno u poslednjih 12g.

Znate kako je sagradjen Miami ? ... a Srbi misle da ce te preko p*cke na "Exitu" da se obogate. :hahaha:

sta mislite o tome?

nek se dechica igraju u kokainskim poljima

Nebi ih poredio i poslove kojim se bave, ali Karic je stvarao poslove u Srbiji a Saric upump'o vise novca u Srbiju od svih Vlada zajedno u poslednjih 12g.

Znate kako je sagradjen Miami ? ... a Srbi misle da ce te preko p*cke na "Exitu" da se obogate. :hahaha:

karic je stvarao nakon bogacenja preko zajma za preporod srbije. on je posebna prica.
saric... ako je stvarno njegov uspeh upumpavanje novca u srbiju i ako preko njegovih para treba da pravimo srpski majami ja sam prva koja ce da skoci sa najvise zgrade tog grada. ebes drzavu koja treba da drzi takve zbog novca pored onoliko njiva koje mogu da hrane pola evrope...

karic je stvarao nakon bogacenja preko zajma za preporod srbije. on je posebna prica.
saric... ako je stvarno njegov uspeh upumpavanje novca u srbiju i ako preko njegovih para treba da pravimo srpski majami ja sam prva koja ce da skoci sa najvise zgrade tog grada. ebes drzavu koja treba da drzi takve zbog novca pored onoliko njiva koje mogu da hrane pola evrope...

Ne postoji legalniji i cistiji posao od valjanja kokaina,toliko.

Yebiga, niste hteli da Saric valja vasim prijateljima&partnerima belo, zato ce oni vasoj deci da valjaju u Srbiji zuto. ;)
Na kraju nece biti zgrada, ali ima onaj most na kredu sa koga ce mnogi da se bace ne zbog morala vec zbog porodicne "tragedije" i deteta na igli.

Back