Ponovo potrebna pomoc!

Snezana67

Primećen član
Poruka
504
Posto sam uz vasu pomoc uspela da podesim glavne stvari i da provalim kako da snimam muziku i video zapise na hard, sad imam jos 2 nova problema:

1. Uspela sam da snimam muziku sa FM kartice direktno u MP3 formatu na hard. Ali kad preko NEra to hocu da nasnimim na CD, stane samo 15-tak pesama. U cemu je fora? Da li postoje neki posebni diskovi na koje bih mogla da narezem vise sati muzike (mora da postoje, jer svi kupljeni MP3 koje imam su mnogo duzi od 80 min koliko meni dozvoljava da snimim) :?:

A drugi problem je ovaj:
2. Uspela sam da povezem video i komp, sve cita, imam i sliku i ton. Sad, postoji opcija snimanja na hard, posto gledam preko Quick TV-a. Pitanje je: koji format da odaberem za snimanje na hard da bih to posle mogla da snimim na DVD? I da li treba posebno da podesavam opcije: capture size, Biot rate, Frame rate na Quick TV-u? :confused:

A performanse rezaca su: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B

Hvla svima! :p :razz: :-P

Dacu ti odgovor na prvo pitanje..

Kazes da imas na HDD-u snimljene pjesme u MP3 formatu i kao takve zelis da ih imas i na CD-u..

Pa pokrenes NERO i nemoj da biras opciju AUDIO CD vec opciju DATA CD, pa ces moci da snimis (narezes,sprzis) te MP3 pjesme na CD....

Eto to je mislim sva mudrost.. Vjerovatno si birala opciju Audio CD cime si svoje mp3 pjesmice prevlacenjem u prozor za rezanje automatski konvertovala u CDA format i tako je moglo da stane koliko je stalo...

To bi bilo to.. Poz.

Ovu iz mog gornjeg pitanja:

A drugi problem je ovaj:
2. Uspela sam da povezem video i komp, sve cita, imam i sliku i ton. Sad, postoji opcija snimanja na hard, posto gledam preko Quick TV-a. Pitanje je: koji format da odaberem za snimanje na hard da bih to posle mogla da snimim na DVD? I da li treba posebno da podesavam opcije: capture size, Biot rate, Frame rate na Quick TV-u?

A performanse rezaca su: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B

pa ako moze mpeg2 ako ne, avi.rezolucija dvd 720 576 pal 25 fps.
720 480 ntsc 23,97 i 29,97 fps.
bitrate moras izracunati sa bitrate calc.
ali sve to nema bas neke veze sa materijalom koji ti snimas jer se to sve odradjuje tek posto
snimljeni materijal zavrsi na hard discu, ti probaj da podesis ovako tu tvoju karticu pa vidi. Ja materijalskidam sa satelita koji je u startu 720 576 pal 25 fps mpeg2 posle se samo pusti kroz pvastrumento i kompajlira u dvd lab,

Back