PONOVO PADA GVOZDENA ZAVESA....

РАБОТА СЕГОДНЯ!!!
Вакансия: СРОЧНО!!!!!!!!!! ВОДИТЕЛЬ НА ЛИЧНОМ ЛЕГКОВОМ АВТОМОБИЛЕ
Последнее обновление: 18.12.07 23:29
Раздел: Водители, транспорт
Страна, регион: Москва
Город, местоположение: МОСКВА
Зарплата: 2000
Тип работы: Постоянная
Возраст до: 40

Ne vidim da pise dolara.......:D:D:D:D.........
Sem toga, to su oni prevarantski sajtovi, koji nude posao , samo moras da uplatis sto rubalja..........:D:D:D.......a posla nigde:D

imas u gornjem delu ekrana $ pise nego si corav i zloban pa ne vidis nista 8-)

Oct. 20, 2007E-mail | Home
Average Salary in Russia Reaches $545 – Officials
The average salary in Russia stood at 13,800 rubles ($545) in September, 25 percent more than last year, the Federal Statistics Agency reported on Friday. Analysts warn that the growth of incomes will slow down in the next few years.

http://www.kommersant.com/p816959/r_500/Average_Salary/

pa gledajuci ovaj sajt jobs.ru sto mi je dao Jevdjo koji inace zivi u Moskvi, tamo skoro da nema posla sa platom ispod 1000 dolara tako da ne mogu da verujem u te podatke koje ti izlazes.

Kao sto rekoh vec Jevdjo radi u Moskvi za 4000 dolara mesecno , a vi sto gasterbarisete po evropi i americi , 99% vas, takve pare tamo moze samo da sanja.

.....neutralnost se ne jede, ne oblaci, ne stvara posove, cak nije ni interesantna........a ulazak u EU, je nasa buducnost,naravno, ako se srbi ne opredele drugacije.......onda, kuda koji ,mili moji:D

Oво је једноставно нетачно.
Швајцерске банке никада нису биле гадљиве на новац било да долази од Хитлера, Рузвелта или Стаљина...
Тек скоро су ушли у УН, а о ЕУ и НАТО не размишљају.....
С тим да не повлачим паралеле са Србијом.....
Ми смо увек волели негде да се убутамо да л' у Малу Атанту или Несврстане, .....
С тим да је Краљевина Југославија била верни савезник Француске и Британије, па јој није помогло кад су је брисали са мапе.

U USA radnik u Mekdonaldsu ima 1200 dolara platu. Šljaker, a ne neki menadžer. Sa tih 1200 dolara koje zarađuje kao student ladne vode uzima Mustanga na kredit na par godina (rata oko 400 dolara) i da mu ostane za fancy odeću, izlaske, zezanje. I plažu. ;)

U USA radnik u Mekdonaldsu ima 1200 dolara platu. Šljaker, a ne neki menadžer. Sa tih 1200 dolara koje zarađuje kao student ladne vode uzima Mustanga na kredit na par godina (rata oko 400 dolara) i da mu ostane za fancy odeću, izlaske, zezanje. I plažu. ;)

Stanite, ljudi............da li je moguce, da se nas nekoliko , dokazujemo sa Jeryjem, da li je veca plata u USA ili rusiji????:D:D:D:D

Pa mi smo vece budale, od njega , u tom slucaju:D:D

А то можеш да причаш неком ко је Америку видео само на цртаном филму......

to bi bilo moguce kad ne bi taj USA radnik morao da plati stan 800-1000 dolara mesecno, struja, voda, grejanje, prevoz, hrana plus minimum 500 dolara . Itd.

za mustanga ne ostane puno...

a da amerikanci prave najbolje automobile za najmanje para to se slazem.

pa gledajuci ovaj sajt jobs.ru sto mi je dao Jevdjo koji inace zivi u Moskvi, tamo skoro da nema posla sa platom ispod 1000 dolara tako da ne mogu da verujem u te podatke koje ti izlazes.

Kao sto rekoh vec Jevdjo radi u Moskvi za 4000 dolara mesecno , a vi sto gasterbarisete po evropi i americi , 99% vas, takve pare tamo moze samo da sanja.

Ne izlazem ih ja, to je zvanicna statistika. A taj Jevdjo te zayeb"o zesce. Pricaj malo sa ljudima koji su bili ili su u Rusiji, videces da si u velikoj zabludi. Bas bi bilo dobro da se Jabuchilo ukljuci u diskusiju.

to bi bilo moguce kad ne bi taj USA radnik morao da plati stan 800-1000 dolara mesecno, struja, voda, grejanje, prevoz, hrana plus minimum 500 dolara . Itd.

za mustanga ne ostane puno...

a da amerikanci prave najbolje automobile za najmanje para to se slazem.

Jaoj Jerry. :(

Pa daj primer studenta iz Moskve koji radi u restoranu brze hrane i plaća sve što si naveo....Pa poredi...
Plače mi se. :cry:

Pa da. A Jerry uzeo statistiku iz Moskve za primer. I poslove u jakim kompanijama.

Koliko para dobija lični vozač jednog Miškovića ili direktora EPS-a, NIS-a i ostalih jakih privatnih firmi?

Naravno, pa ima i u Beogradu ljudi koji zaradjuju po 2-3 hiljade ojra. A da je skoro sav kapital skoncentrisan u Moskvi i da su tamo skoro sva desavanja, to sam cuo od mnogih koji su bili u Rusiji. Ostatak zemlje je tuga golema.

Profesionalni vozač. Šta je to?
Vozač ličnog putničkog automobila? Kakva firma je u pitanju? Lični vozač jednog Miškovića? Da li si svestan šta porediš?
I to su cene u velegradovima poput Moskve. Pošto je život u Moskvi?

za 1000 dolara mozesh da kupish slona
JEFTINOCA, DIVOTA JEDNA
a shta ce mi slon? bolje da dodam josh 10 dolara pa da kupim pecheno pile pa da se bar poshteno najedem!

fazon iz vremena SSSSra

bila je to veeeeelika sila
ceo svet se "tresao" pred njima!
a narod?
jadan, gladan, nema slobode.......
dva programa na TVu
na prvom govori predsednik a na drugom pandur, preti i kaze : " VRATI NA PRVI PROGRAM!!!!!!!

Naravno, pa ima i u Beogradu ljudi koji zaradjuju po 2-3 hiljade ojra. A da je skoro sav kapital skoncentrisan u Moskvi i da su tamo skoro sva desavanja, to sam cuo od mnogih koji su bili u Rusiji. Ostatak zemlje je tuga golema.

eto moj brat je u sociju, to je krajnji jug rusije, i radi kao vozac za 1500E platu. to ti je nekih 2300-2400 dolara mesecno. Otisao pre 3-4 meseca.

Otkud mu plaza u Ajovi :D

Ma Jomini mnogo si gledao njihove tinejdz komedije...taj sto radi u meku, ima jos jedan posao... i moli boga da mu riba ne zatrudni, jer nece imati za dete.

Ne dao mu bog da se razboli...
Socijalno?
:lol:

Back