Quantcast

Ponovo o vantelesnoj

vesnam71.ptt.yu

Početnik
Poruka
31
Danas sam kupila časopis,,Moje dete i ja,,privučena naslovom ,,vantelesna oplodnja kod nas,,.Međutim, u veoma šturom tekstu,kažu da će u narednih mesec dana republička stručna komisija utvrđivati stroge kriterijume na osnovu kojih će se birati parovi za ovaj projekat.
Ne kažu kome i gde, mi koji smo zainteresovani da se prijavimo. Da li svom ginekologu ili nekoj instituciji u Beogradu?Ako neko zna nešto više,molim da mi odgovori.
Koga zanima, kriterijumi su:da žena nije imala namerne prekide trudnoće,da žena ima najmanje 20 godina,da se nema ni jedno dete i da se poseduje kompletna medicinska dokumentacija(nije navedeno šta sve traže).
 

top10

Početnik
Poruka
18
Treba se prijaviti svom ginekologu sa nekakvom dokumentacijom koja potvrdjuje da je indikovano uraditi IVF i tu se dobije uput za specijalistički pregled u ustanovi koja se tim bavi. Za početak toliko.
Bilo bi dobro nekako stupiti u kontakt sa nekim od lekara koji rade u timu.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.