Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.483
Поново нападнута Аида Ћоровић, други пут у последњих пет дана
ДРУШТВО Аутор:Гордана Петковиц03. јан. 202218:54 > 18:54Подели:

Активисткиња Аида Ћоровић објавила је на друштвеним мрежама да је данас нападнута, други пут у последњих пет дана, "на улици од стране хулигана који чувају мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу".
„Пре пет дана су мене и сниматеља Делимира који ради за РТЛ News Netherlands, два хулигана исполивали Фантом“, написала је она на свом Фејсбук налогу, додајући да је напад пропраћен увредама на њен рачун.
ПОЛИТИКА
10. нов. 2021
Данас ју је, у њеној улици, један „клинац“ исполивао кока колом, упутивши јој такође бројне увреде.
"Пратио ме је од новинског киоска и кад сам скренула у своју улицу, полио ме је флашом кока-коле и све снимао телефоном", додала је она.
Према њеним речима, оба напада су пријављена полицији.
"Сумњам да ће се ишта десити, јер је из авиона видљиво ко стоји иза тих малих дрипаца. Мени је, такође јасно да су они глинени голубови ове власти и да ће први страдати од руку налогодаваца који су им наредили да малтретирају грађане и грађанке Врачара и Београда", написала је Ћоровић, наводећи да су за овакве нападе "директно одговорни министар унутрашњих послова Алексанадар Вулин и председник Републике Србије Александар Вучић".
Додаје и да ако јој се "било шта озбиљније деси, они ће бити саучесници у томе".
"Надам се да опозиција и у овим нападима неће поново видети 'ситан вез' и расипање народног бунта, јер је малтретирање неистомишљеника много дубљи и већи проблем чије жртве можемо сви да постанемо", закључила је Аида Ћоровић на свом Фејсбук налогу.
https://nova.rs/vesti/drustvo/ponovo-napadnuta-aida-corovic-drugi-put-u-poslednjih-pet-dana/
Оно што aутошовинистички медији не преносе, да се она данима мува око мурала, да попут неког сојевског илегалца покушава да оскрнави мурал. Опет Ратка проруског комунисту, називају фашистом итд.