Поново нападнута Аида Ћоровић, други пут у последњих пет дана

Poruka
18.483

Поново нападнута Аида Ћоровић, други пут у последњих пет дана​

ДРУШТВО Аутор:Гордана Петковиц03. јан. 202218:54 > 18:54
Подели:

1636482797-VEC_6430-750x500.jpg
Аида Ћоровић Фото: Весна Lalić/Nova.rs
Активисткиња Аида Ћоровић објавила је на друштвеним мрежама да је данас нападнута, други пут у последњих пет дана, "на улици од стране хулигана који чувају мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу".

„Пре пет дана су мене и сниматеља Делимира који ради за РТЛ News Netherlands, два хулигана исполивали Фантом“, написала је она на свом Фејсбук налогу, додајући да је напад пропраћен увредама на њен рачун.

ПОЛИТИКА
10. нов. 2021
Данас ју је, у њеној улици, један „клинац“ исполивао кока колом, упутивши јој такође бројне увреде.
"Пратио ме је од новинског киоска и кад сам скренула у своју улицу, полио ме је флашом кока-коле и све снимао телефоном", додала је она.
Према њеним речима, оба напада су пријављена полицији.
"Сумњам да ће се ишта десити, јер је из авиона видљиво ко стоји иза тих малих дрипаца. Мени је, такође јасно да су они глинени голубови ове власти и да ће први страдати од руку налогодаваца који су им наредили да малтретирају грађане и грађанке Врачара и Београда", написала је Ћоровић, наводећи да су за овакве нападе "директно одговорни министар унутрашњих послова Алексанадар Вулин и председник Републике Србије Александар Вучић".

Додаје и да ако јој се "било шта озбиљније деси, они ће бити саучесници у томе".
"Надам се да опозиција и у овим нападима неће поново видети 'ситан вез' и расипање народног бунта, јер је малтретирање неистомишљеника много дубљи и већи проблем чије жртве можемо сви да постанемо", закључила је Аида Ћоровић на свом Фејсбук налогу.

https://nova.rs/vesti/drustvo/ponovo-napadnuta-aida-corovic-drugi-put-u-poslednjih-pet-dana/

Оно што aутошовинистички медији не преносе, да се она данима мува око мурала, да попут неког сојевског илегалца покушава да оскрнави мурал. Опет Ратка проруског комунисту, називају фашистом итд.

Младиж .. комунист ?! руски левичар ?! ?!

Младић је завршио комунистичке војне школице.

Није он био генерал као што су били Живојин Мишић, Павле Јуришић Штурм, Степа Степановић, Радомир Путник...

Није он био генерал као што су били Живојин Мишић, Павле Јуришић Штурм, Степа Степановић, Радомир Путник...

Где су били онда четници у БиХ ?!

Nema veze, cetnik je sve to, bilo crveno ili crno jedno je to krdo.

, јер је из авиона видљиво ко стоји иза тих малих дрипаца. Мени је, такође јасно да су они глинени голубови ове власти

Zanima me dal misli na Vulina ili Vuçiça

Jer se Vulin bas upinjao da brani mural

Hteo je mozda reci da su ovi ostali ratovali kao ratnici, a Mladic je anti narodni element. Ukljucujuci i antisrpski.

Оно што aутошовинистички медији не преносе, да се она данима мува око мурала, да попут неког с(k)ојевског илегалца покушава да оскрнави мурал.

:hahaha:
:hahaha:

Оно што aутошовинистички медији не преносе, да се она данима мува око мурала, да попут неког сојевског илегалца покушава да оскрнави мурал.
Па, кво то радиш, Аида? :flert:

Znači, jopet se Al Haida uradila vinjakom?! ?
Trebalo bi joj zabraniti da loče. :)

Aida ako trazi qurzza nece ga naci ispred murala Ratka Mladica on je u Hagu.
Najviše voli Njakvi, više od ćune. :pivce:

Подели:

Активисткиња Аида Ћоровић објавила је на друштвеним мрежама да је данас нападнута, други пут у последњих пет дана, "на улици од стране хулигана који чувају мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу".

„Пре пет дана су мене и сниматеља Делимира који ради за РТЛ News Netherlands, два хулигана исполивали Фантом“, написала је она на свом Фејсбук налогу, додајући да је напад пропраћен увредама на њен рачун.

ПОЛИТИКА
10. нов. 2021
Данас ју је, у њеној улици, један „клинац“ исполивао кока колом, упутивши јој такође бројне увреде.
"Пратио ме је од новинског киоска и кад сам скренула у своју улицу, полио ме је флашом кока-коле и све снимао телефоном", додала је она.
"Сумњам да ће се ишта десити, јер је из авиона видљиво ко стоји иза тих малих дрипаца. Мени је, такође јасно да су они глинени голубови ове власти и да ће први страдати од руку налогодаваца који су им наредили да малтретирају грађане и грађанке Врачара и Београда", написала је Ћоровић, наводећи да су за овакве нападе "директно одговорни министар унутрашњих послова Алексанадар Вулин и председник Републике Србије Александар Вучић".

Додаје и да ако јој се "било шта озбиљније деси, они ће бити саучесници у томе".
"Надам се да опозиција и у овим нападима неће поново видети 'ситан вез' и расипање народног бунта, јер је малтретирање неистомишљеника много дубљи и већи проблем чије жртве можемо сви да постанемо", закључила је Аида Ћоровић на свом Фејсбук налогу.

https://nova.rs/vesti/drustvo/ponovo-napadnuta-aida-corovic-drugi-put-u-poslednjih-pet-dana/

Оно што aутошовинистички медији не преносе, да се она данима мува око мурала, да попут неког сојевског илегалца покушава да оскрнави мурал. Опет Ратка проруског комунисту, називају фашистом итд.
Koliko znam mladic se jos bori protiv fasista u engleskoj i holandiji...moraju da angazuju ceo korpus SS briga da bi izasli s njim na kraj....vec 30 godina...u jedno sam siguran da ce fasisticki ideolog u westminstru pre njega na sud pravde....

Када те неко испрска кока-колом, то није напад.То је глобалистичко крштење.

Aida ako trazi qurzza nece ga naci ispred murala Ratka Mladica on je u Hagu.
Помислила да су браниоци мурала неке средовечне мушкарчине а оно неки латентни гејови.

Подели:

ПОЛИТИКА
10. нов. 2021

A sta je ona trazila kraj murala????
To sto je trazila to je i dobila.I malo je dobila.

hqdefault.jpg

A sta je ona trazila kraj murala????
To sto je trazila to je i dobila.I malo je dobila.
Mуслиманка провоцира, онда када је исполивају неким газираним соком, кука ђеносајд помози АВ.

Mуслиманка провоцира, онда када је исполивају неким газираним соком, кука ђеносајд помози АВ.
Da.Mujgurska posla.Problem je u jadnoj drzavi Srbiji.Sto je ne uhapsi.
Sramota je da neko uopste mora da cuva mural.

Ne znam dali je narod u Srbiji svestan koliko je nisko pao.

To su junački generali o kojima je svjet pisao, koji su se borili za slobodu protuv okupatora u I sv ratu protiv kojeg se svet borio.

A to ste vi tada bili na strani okupatora kao i uvjek je nesto drugo, pa je normalno da si idiot, jer samo idiot moze to izgovoriti...

Aida se cudi?

Zamislite srbina koji u sarajevu tako nesto cini kao ona u Bg?

Ne mozete ni zamisliti...

Back