Ponovo incident u Novom Sadu: Stariji par kolima pokušao da probije blokadu, potom pretili građanima

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.739
Na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu stariji bračni par verbalno vređao studente jer nisu mogli da sačekaju 15 min da se oda pošta ubijenim građanima na stanici!
Deda ih je psovao i revoltiran dobacio:

Sve bi ja vas vodenim topovima!!!!

Prvo: Gde vam se toliko jbno žuri??? Primetio sam da se tim penzionerima uvek negde žuri.. kad je neki red u marketu ili u čekaonici kod dr uvek se oni guraju da budu prvi!!

Drugo: deda kakvi bre vodeni topovi na ovu hladnoću?!?!? Strpi se , 15 min brzo prođe.. Čemu tolika agresija???

https://nova.rs/vesti/hronika/ponov...obije-blokadu-potom-pretili-gradjanima-video/

A cemu i zasto blokada? Zar nisu mogli da odaju pocast bez blokiranja drugih gradjana?
Nisu mogli, oni su revolucionari, moderne Če Gevare, medijske zvezde, nedodirljivi, imaju Indeks. Imaju pravo da rade šta hoće, blokiraju kog hoće, da igraju po mostovima fudbal , odbojku, šta im se ćefne. Srbija brale.

To vi vidite sa Milom Pajić i onim njenim

Bilo je tu studenata koji su stvarno hteli pravdu uz mladalačko druženje na kom im zavidim i prisećam se svojih dana
од миле пајиц и нјеног интимуса брнаислава ђорђевићасу се дистанцирали студентски пленуми широм србије почев од бг...
у прошлу суботу када су одустали од 24 сата блоакде моста слободе и после три сата отишли јер нису хтели да слушају убачене говорнике про гласа кесића бјелу обућину, које су мила пајић и став убацили накнадно у суботу ујутру и прекршили договор...

то сви знају...

Na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu stariji bračni par verbalno vređao studente jer nisu mogli da sačekaju 15 min da se oda pošta ubijenim građanima na stanici!

Prvo: Gde vam se toliko jbno žuri??? Primetio sam da se tim penzionerima uvek negde žuri.. kad je neki red u marketu ili u čekaonici kod dr uvek se oni guraju da budu prvi!!

Drugo: deda kakvi bre vodeni topovi na ovu hladnoću?!?!? Strpi se , 15 min brzo prođe.. Čemu tolika agresija???

https://nova.rs/vesti/hronika/ponov...obije-blokadu-potom-pretili-gradjanima-video/
немој од муве да правиш магарца!

ти си далеко од нс и појма немаш палиш се на све вести ко хепо коцкица!

народе, то је био мањи инцидент , чак и портал у нс који је наклоњен опозицији тако јавља...

ништа битно...

Na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I došlo je do manjeg incidenta, kada je stariji par hteo da tokom 15 minuta tišine prođe kroz građane koji su blokirali raskrsnicu.

Oni su se sa građanima raspravljali, a kako javlja čitateljka 021.rs, sve vreme su omalovažavali i vređali studente.

ништа страшно и не прави одмах халабуку...

Vecuna penzionera je teska sama sebi,pa ih i isprcne stvari nerviraju.

Kao ovamo "BEOGRADSKI STUDENTI" da se pomiluju a ono sve neka Požega i materine, ej ni prigradska opština makar da su
plus korupcionaška dekanka odkude Niš
Dotičnu je AV pomilovao iako je bila pod istragom zbog korupcije mnogo pre nadstrešnice, njoj se ovo fino isplatilo.

Back