Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 82.203
Upozorenje ako potpiše Pariske sporazume
Мислиш, превентивно?
Мислиш, форте?
Upozorenje ako potpiše Pariske sporazume
Dva sata im je trebalo da dodju,kazu ne mogu da stignuKako saznajemo, u Osnovnu školu "Lazar Savatić" u Zemunu stigla je dojava o podmetnutoj bombi.
Roditelji su obavešteni da dođu po decu koja čekaju u dvorištu škole.
Policija je na terenu. Stigli su i pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a.
https://n1info.rs/vesti/ponovo-dojave-o-bombama-stigla-u-skolu-u-beogradu/
Nakon što je SNS tapšao sebe po ramenu o vrhunskom sistemu odbrane.
Ulazimo u 3. godinu kako ne mogu da uhvate počinioca dojava.
Ostavka deluje kao razumno rešenje.
Kako saznajemo, u Osnovnu školu "Lazar Savatić" u Zemunu stigla je dojava o podmetnutoj bombi.
Roditelji su obavešteni da dođu po decu koja čekaju u dvorištu škole.
Policija je na terenu. Stigli su i pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a.
https://n1info.rs/vesti/ponovo-dojave-o-bombama-stigla-u-skolu-u-beogradu/
Nakon što je SNS tapšao sebe po ramenu o vrhunskom sistemu odbrane.
Ulazimo u 3. godinu kako ne mogu da uhvate počinioca dojava.
Ostavka deluje kao razumno rešenje.
Niđe veze sa životom.Skola u Zemunu...
Vucicev/Šešeljev Zemunski klan spinuje...da skrene temu sa priznanja Kosova...
...
Niti im je Srbija saveznik u pravom smislu reci, kao npr Belorusija, niti je ova druga jedina.Па што да нападају своју једину савезницу, Србијицу паћеницу
Znaci treba hebati i ruskinje i ukrajinke i kineskinje, slozno i bez diskriminacije.Evo iz moje branše, ITSec, pošto se svaki dan mlatim sa njima - i Rusi i Ukrajinci pokušavaju da nas guze. Malo jedni, malo drugi, ali i Rusi i Ukrajinci u zbiru nas manje napadaju nego Kinezi.
Čisto da znate kako stoje stvari u praksi.
Dodikovi bi to riješili ne pitajSta radi taj Vulin da mu tetka nije opet poslala pare iz Kanade da kupi jos jedan stan pa ga sredjuje?
Da ali ti si pričao da je Vučić bolja opcija od G17 Plus
Sad vidiš da je tvoj glas ipak nacistički do koske
Stig'o Najgladniji sa KvadrataAlert level: Згажен Ратлук
IZDAJNIK VUCIC VAM UTERUJE STRA', AKO NE PRIZNATE KOSOVO DA CE DA BUDE KABUMSkola u Zemunu...
...
pa kada znaju da su sami odgovorni, sns sprovodi ovaj terorizam, zato i ne dolaze na lice mesta, znaju da su oni, yebu u mozakDva sata im je trebalo da dodju,kazu ne mogu da stignu
Koja vojska?IZDAJNIK VUCIC VAM UTERUJE STRA', AKO NE PRIZNATE KOSOVO DA CE DA BUDE KABUM
ja ne znam zasto vojska vise ne preuzima, i ne hapsi aljeka? samo vojni udar spasava srbiju, ali ako je vojska picketina, onda nista, neka idu i ratuju za eu protiv rusije - good luck
ONDA CEKAJTE ZEMLJOTRESKoja vojska?
Onomad kod mene par dana glumeli neko ludilo sa avionima, odmah sam rekao da je to vuciceva propaganda uterivanja straha.Skola u Zemunu...
...