Ponovo bioskop u Kragujevcu.....

Wade 94

Primećen član
Poruka
837
Veceras sam gledao "Montevideo,Bog te video" u domu samoupravljaca i mogu vam reci da sam zadovoljan.....Nema neke velike razlike u odnosu na Sumadiju,a posto od nje izgleda definitivno nema vajde,ovo je super....Poslednji film koji sam gledao u Kragujevcu u bioskopu je bio ja mislim "Jagoda u supermarketu",film koji je napravljen dok je Krkobabic jos bio u pelenama....Nadam se da ovaj "bioskop" nije samo za ovaj film i da ce se zadrzati.....Setih se lepiih godina kada smo imali bioskop...:)
P.S. Film je FENOMENALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovo je grad seljaka na brdovitom Balkanu, da i postoji bioskop, u njemu ne bi bilo publike, kao sto i u pozoriste bas nije popunjeno gledaocima, a od manifestacija bi se cenile jedino ceca, jeca, mica i ostale, sve drugo je neadekvatno. Odrzavalo se mnogo toga u gradu, ali niko nije cuo za to, neke stvari kao dzez, pank rok i tako se jako slabo oglasavaju i kad se desavaju, tako da...
grad seljaka na brdovitom balkanu...

Je l' zna neko da li se daje i sledece nedelje i od kad do kad radi biletarnica?Posto je pauza u "Joakimu",a neki ozbiljniji muzicki dogadjaji su cesti kao Halejeva kometa,otisao bih sa devojkom da pogledam ovo toliko hvaljeno ostvarenje,mada nemam bas lepih iskustava sa gledanjem domacih filmova u "Sumadiji"(ton ocajan,a kad seljoberi pocnu da grickaju semenke,glasno razgovaraju ili se cerekaju pola sata kao ludi na brasno,hteo sam da napustim projekciju)

stvarno je tuzno sto u Kg-u nema bioskop... mada i da ima ne verujem da bi se trazila karta vise... pored ovolikih torrenta i rapidshare-a ne verujem da bi ljudi cekali da film izadje u bioskopu. Ja sam poslednjih godina iz Kg-a isao u Kraljevo u bioskop... bioskop im je extra a u njemu nema 10 ljudi... npr. Avatar kad je izasao bio sam drugi dan sala je bila polu-prazna

Je l' zna neko da li se daje i sledece nedelje i od kad do kad radi biletarnica?Posto je pauza u "Joakimu",a neki ozbiljniji muzicki dogadjaji su cesti kao Halejeva kometa,otisao bih sa devojkom da pogledam ovo toliko hvaljeno ostvarenje,mada nemam bas lepih iskustava sa gledanjem domacih filmova u "Sumadiji"(ton ocajan,a kad seljoberi pocnu da grickaju semenke,glasno razgovaraju ili se cerekaju pola sata kao ludi na brasno,hteo sam da napustim projekciju)

Daje se veceras i sutra,to sigurno znam.....a za sledecu nedelju nisam ssiguran,proveri na teklareka.com(na polovini pocetna strane,sa desne strane imas kao kalendar sa dogadjajima)....Biletarnica Doma Sindikata radi od 5......Film je fantastican.....slika je ok,meni se samo cini da je toon bio slab....film je pun fora,a kad neko nesto odvali,svi pocinju da se smeju,tako da ne cujes sledece 3 recenice....to mi je bila jedina zamerka.....ostalo je sve ok

Kusturica je poklonio gradu savremenu bioskopsku opremu i to je bilo u kamionima pored same "Šumadije" izvesno vreme, uprava je samo trebala angažovati grupu radnika da to namontira i - nije. Onda je čovek sve to povukao kad je video (ne)zainteresovanost da se samo raspakuje poklon...

da, slicno kako su oterani i talijani iz korman polja, i mnoooogoooo drugih stvari...
ali mislim da je oprema preuzeta i da se ceka zavrsetak Plaze, jer kako sam cuo, tamo ce se graditi nekoliko bioskopskih sala, ali manjih...
nadam se da razumete da je ovo sve na nivou... rece mi jedan coek... :D

Back