Lionheart
Domaćin
- Poruka
- 4.084
Super! Možda sad ja malo dođem dosađivat vama kod vas. Dosta vi meni kradete parking mjesta. Na mene je red.![]()
Ко ти брани. Немој само на зелене површине.
Super! Možda sad ja malo dođem dosađivat vama kod vas. Dosta vi meni kradete parking mjesta. Na mene je red.![]()
opet ti kažem
opet ti kažem, ne pričaj lažne priče...taj jadni pekar u Borči i oni pekari u Dolovu, koji su se slikali sa oružjem...nisu nimalo jadni...ajd malo proguglaj pa se javi
Ко ти брани. Немој само на зелене површине.
Ja sam bio skaut, ne brini. I planinar sam. Cijenim prirodne ljepote.
Koji si ti hejter... u tvojoj basti raste neko cudno crno cvece.A što vam je skrivila ona Hrvatica, vlasnica onog kafića, koju ste maltretirali na nacionalnoj osnovi? Valjda ne da da je se reketari pa joj hebete mater hrvatsku, ustašku itd. Je l to posrijedi?
U tvoje vreme su se zvali izvidaci.Ja sam bio skaut, ne brini. I planinar sam. Cijenim prirodne ljepote.
Ima i na drugim mestima, neka gleda zeleno u EU.Тога имамо, имао би шта видети.
Тога имамо, имао би шта видети.
Vjerujem da bih. Bio sam više puta u Srbiji, ali većinom u Beogradu i bližoj okolici. Možda skoknem razgledat i druge dijelove. Samo ne na Ravnu goru. Tamo bih se proveo kao crnac okružen Ku Klux klanom.![]()
Eto, ništa novo, umišljeni Hrvati standardno! zašto bi Hrvat bio pošteđen od reketiranja, ako nisu ni Srbi u Srbiji?A što vam je skrivila ona Hrvatica, vlasnica onog kafića, koju ste maltretirali na nacionalnoj osnovi? Valjda ne da da je se reketari pa joj hebete mater hrvatsku, ustašku itd. Je l to posrijedi?
U tvoje vreme su se zvali izvidaci.
Можеш и на Равну Гору, наравно на ауту морају бити јасно истакнута обележја Динарске дивизије, и не би имао никаквих проблема. Следеће године би дошао опет, са шајкачом на глави и Баја би ти постао дражи од Томпсона.
Sigurno ako bi išao objašnjavati da Hrvatska treba biti do Zemuna!Vjerujem da bih. Bio sam više puta u Srbiji, ali većinom u Beogradu i bližoj okolici. Možda skoknem razgledat i druge dijelove. Samo ne na Ravnu goru. Tamo bih se proveo kao crnac okružen Ku Klux klanom.![]()
Ne može Srbin bez Načertanija.![]()
Sigurno ako bi išao objašnjavati da Hrvatska treba biti do Zemuna!![]()
Само кажем да би ти се свидело.
A ako to ne pomogne, na popravni u Guču!Можеш и на Равну Гору, наравно на ауту морају бити јасно истакнута обележја Динарске дивизије, и не би имао никаквих проблема. Следеће године би дошао опет, са шајкачом на глави и Баја би ти постао дражи од Томпсона.
A ako to ne pomogne, na popravni u Guču!![]()
Kada već pitaš, taj deo svakako treba preurediti! Ovako veliki deo prometa ide preko Nacionalnog parka Fruška Gora!Zar ne treba?!
![]()
Ma popushio je kom*njarsku kubansku propagandnu cigaru! Četnici i ustaše su imali samo JEDAN ozbiljniji međusobni okršaj tokom celog WW2!Ја му кажем да би се добро провео, он не верује. Он ваљда мисли да смо ми као они што се окупљају на Блеибургу.
Sta da ti kazem ... far right u trci za KO JE OD NAS LUDJI ...Malo protiv Židova, pa malo protiv Hrvata. Ide to.
UTORAK, 04. FEB 2020, 13:16 -> 17:14
IZVOR: DSHV, FONET, TANJUG
Razbijen prozor i ispisan grafit na Hrvatskom domu u Novom Slankamenu, uhapšen osumnjičeni
Demokratski savez Hrvata u Vojvodini saopštio je da je Hrvatski dom u Novom Slankamenu, sedište mesnog Hrvatskog kulturno-prosvjetnog društva "Stjepan Radić", sinoć bio meta napada. Pripadnici MUP-a u Inđiji uhapsili su osumnjičenog.
U fotografijama koje je DSHV, zajedno sa saopštenjem, postavio na svojoj Fejsbuk stranici, vidi se da je na zgradi doma razbijen prozor, a na fasadi ispisan simbol krsta sa četiri ocila (S).
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...fit-na-hrvatskom-domu-u-novom-slankamenu.html