Ponovno osvajanje?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Neko mi rece pre par dana da muskarac mora stalno i iznova da osvaja zenu, tipa udvaranje, mastoviti gestovi, letovanja, dobar provod, i pitam se zasto je to tako?
Da li je to generalizacija da ako muskarac ne osvoja svoju voljenu osobu iznova i iznova, da ce njoj postati dosadno i da ce otici ili ima i istine?
Naravno stoji i oni pitanje, kako dame osvajaju svoje muskarce iznova i iznova, i zasto su muskarci ti koji moraju da imprisioniraju stalno i osvajaju?

Poslednja izmena:
Neko mi rece pre par dana da muskarac mora stalno i iznova da osvaja zenu, tipa udvaranje, mastoviti gestovi, letovanja, dobar provod, i pitam se zasto je to tako?
Da li je to generalizacija da ako muskarac ne osvoja svoju voljenu osobu iznova i iznova, da ce njoj postati dosadno i da ce otici ili ima i istine?
Naravno stoji i oni pitanje, zasto kako dame osvajaju svoje muskarce iznova i iznova, i zasto su muskarci ti koji moraju da imprisioniraju stalno i osvajaju?

U lepoj bašti žive lepi cvetovi, a lepa bašta i lepi cvetovi se moraju zalivati i održavati :hvala:

U lepoj štali žive lepi i rasni bikovi, a lepu štalu i lepe i rasne bikove održavaš i kvalitetno i zdravo hraniš :hvala:

:roll: ako nekog volis i stalo ti je da ga zadrzis normalno je da ces da se trudis....ali, glupo je drhtati nad idejom da mozes biti ostavljen...niko ne voli niti mu je izazov da ima pored sebe nekoga ko se zakacio kao pijavica pogotovu za muskarca jer ga cini mlakonjom i papucarem....lepo je da se partner trudi ali i da drzi do sebe i da ima meru....jadan taj kome zena ukapira da ima svu vlast u svojim rukama :)))))

Evo ja u 40-tim godinama učim kako se postupa sa ženama.....nikad nije kasno. :D
Dosad je najbolji rezultat pokazala taktika toplo-hladno. Udvaraš joj se do besvesti...ti si najbolja, najlepša, najpametnija,naj....naj....i tako 7 dana. U tom periodu se obično i dobije sex, ako se ne dobije ne vredi se cimati jer ga nećeš dobiti nikada. E nakon 7 dana se potpuno promeni taktika, sa maco, kuco se naglo pređe na krmačo, gusko, krmeljivice nesposobna spavaš do podne, prljavušo....ona je šokirana, od zečijeg repića on se pretvorio u vučiji zub...kako...zašto...gde sam pogrešila...koje dugme na njemu sam pogrešno pritisnula...??? Onda ona oprezno počne da se izvinjava, evo očešljaću se, umiću krmelje, počeću da se budim vrlo rano (oko 10,00 čas.) :roll: Onda opet toplo, ti si moje srce, duša, volim te......ona cveta. Onda hladno....i tako do god imam želju da se družim. :per:

Moraju kad su glupi.
SMSM: sve što je potrebno je da muškarac:
  • ne bude lošiji prema ženi neg što je bio pre nego li je osvojio;
  • nađe mesta sem nje i za kakvu drugu zanimaciju u svom životu.
Za zadržavanje žene inače najuspešniji postupak je da:
  • sklepa koje čeljade da ima da se bave čim ozbiljnijim neg ponovnim osvajanjem.
Isto i u obrnutom smeru.

Naravno stoji i oni pitanje, kako dame osvajaju svoje muskarce iznova i iznova, i zasto su muskarci ti koji moraju da imprisioniraju stalno i osvajaju?

Зато што су оне то наметнуле и зато што њима тако одговара, знаш оно ти се ломиш, угађаш, а њој супер..

Дакле све што жене кажу, ради контра и биће ти све ок, иначе си отишао у ку*ац.. Једино у сексу, тад кад кажу да им нешто одговара то можеш да прихватиш, ту неће сигурно лагати јер опет гледају њиховом дупету да буде лепо..

Nemoj se time opterećivati.
Postaće joj dosadno kasnije ili pre, još ako je lepa i pametna a oko je startuju razni likovi pokušaće da razbije monotoniju.
Muškarac isto tako, dosadiće mu a jednom će poželeti da kresne i nešto drugo za promenu.
Da nije tako sve bi veze trajale večno.
Muškarci su ti koji moraju da impresioniraju i osvajaju zbog svojih hormona koji ih pokreću na to, tako je priroda uredila.Da su još i žene te koje treba da jure muškarce za sex ljudska vrsta bi se nakotila kao muve što se kote.
E sad možda se polako dešava neka seksualna evolucija gde će žene da jure muškarce ali ni ja ni ti to nećemo doživeti a i da doživimo mislim da ne bi bilo interesantno ;)

Žena je kao novac, ako ne radiš na njemu, može da usreći drugoga. ;)

Što se mora-nije teško, bolje tako razmišljaj :D

Pa zamisli da si ti u ulozi zene. Smetalo bi ti da ti non stop donose pica, udvaraju se i pokusavaju da ti animiraju zivot? Plus sex ide opusteno uz sve to, sve sto treba da kazes je:" Hajde ti si simpatican, sa tobom cu."

c/p

Hodala sam ulicom kad me zaustavila izrazito neuredna žena, zapuštena i smrdljiva,i zatražila da joj dam nešto sitnine za hranu...
Izvadila sam novčanik i iz njega 500din i pitala je: ako ti dam ove novce hoćeš li kupti vino umesto večere?
Ne, davno sam prestala piti; odgovorila mi je beskućnica.
Hoćeš li otići u šoping umjesto da kupiš hranu? Upitala sam je.
Ne, ne gubim vreme po kupovinama; rekla je beskućnica. Vreme koristim u nastojanju da ostanem živa.
Hoćeš li potrošiti novac u frizerskom salonu umesto na hranu? Pitala sam.
Jeste li vi ludi?- odgovorila je beskućnica. Nisam bila kod frizera već 20 godina!
Dobro, odgovorila sam. Neću vam dati novac, umesto toga vodim vas večeras na večeru s mojim suprugom.
Beskućnica je bila šokirana.... Neće li se vaš suprug ljutiti na vas radi toga? Znam da sam prljava, a verovatno i užasno smrdim.
Nema problema!,- odgovorila sam. Važno je da moj suprug vidi kako izgleda žena kad odustane od šopinga, frizerskog salona i vina!!!

Pa ako hoćeš da ti pere gaće i hrani guzicu, to je najmanje što možeš da uradiš.

nije stvar u osvajanju vec u tome da dvoje ne smeju da dozvole da se pretvore jedno drugom u mamu/tatu ili sestru/brata vec da moraju da se trude da budu lepi i zanimljivi ovom drugom, da mu posvete vreme, da se ne opuste u smislu da postanu zle dzabe sa 50 kila vise koje se zaperu jednom nedeljno i to zimi kad se priudaju (jer za koga ja sad da se spremam kad nemam nikog da osvajam? :zper: ) itd...u suprotnom muskarac moze da postane nezanimljiv ili cak i odbojan zeni kad mu ona preuzme funkciju majke, a samo mogu da pretpostavim da je slicno i za muskarce, osim u patoloskim slucajevima :neutral:

Greska bato, Velika greska. Staro pravilo ali veoma vazece: Muskarac provede pola zivota da nadje zenu svog zivota- ostatak tog zivota ona se trudi da ga zadrzi. Ako nadjes neku devojku oko koje si morao da se trudis, pre, tokom i posle. Begaj bato, postaces kao onaj lik iz "Americke lepote".

meni je neophodno svremena na vreme pokazati naklonost...da mu je stalo,nije dovoljno da ja to znam..neki mali gest,reč,dodir..da znam da sam njegova i da je on moj.ne zelim da upadnem u kolotečinu..reci mi,pokazi mi.ne mora to biti ne znam sta...

meni je neophodno svremena na vreme pokazati naklonost...da mu je stalo,nije dovoljno da ja to znam..neki mali gest,reč,dodir..da znam da sam njegova i da je on moj.ne zelim da upadnem u kolotečinu..reci mi,pokazi mi.ne mora to biti ne znam sta...

Slabo pamćenje... Stari se...

Eto i ja zaboravim nekad, jesam li skontao ovu moju ili nisam, pa stalno ispočetka. Što je sigurno, sigurno je.

Ima neceg u toplo-hladnom i nepredvidljivosti, potrebno je odrzati izvesnu tenziju da se ona ne opusti previse.
Ponekad strastven i lud od zelje, ponekad uzdrzan i cool, dinamika drzi zenu u posebnom stanju i da bi joj bio blizak potrebno je ponekad da se udaljis.

Back