P
Ponosna Srpkinja
Gost
Prelepe, krupne okice.Ne. Volim ih prirode, doista ja zaista I nemam sta da cupam. Negde sam vec kacila sliku.
Pogledajte prilog 1265323

Prelepe, krupne okice.Ne. Volim ih prirode, doista ja zaista I nemam sta da cupam. Negde sam vec kacila sliku.
Pogledajte prilog 1265323
Ostavi u pp broj telefonaPrelepe, krupne okice.![]()
P ima ona svo pravo da ne cupa obrve i brkove, ali isto tako nema pravo da se vredja ako je neko ne smatra privlacnom.
Lepa je.
Samo neuobičajeno dlakava.
Ali čeznjivo gledam njene obrve, jer ja kod mojih nemam šta da čupam. Imam manjak.![]()
Da da. Mogu da zamislim tu dimenziju realnosti zvanu zona sumraka.Pa ona se ne vredja
Možda je vredja jedino da je neko pita ili čak ružno se ophodi prema njoj na osnovu brčića ili cupavosti
Ne pregoniDa da. Mogu da zamislim tu dimenziju realnosti zvanu zona sumraka.
Usla u prevoz i svi je isprebijaju zbog neocupanih obrva i brkova. Posle se tako klati do bolnice, a doktori nece da je pregledaju i na kraju zavrsi na mejn skveru gde je javno obeleze zigom na celu: brkata vjestica i posalju je u gulag.
A, khm, da nije slucajno... Mozda... Da privuce malo puno paznje onlajn dramom?
Brate, uvek imas ljude koji bulje u tebe.Ne pregoni
Gore je kad se neko udubi u tebe gleda i posmatra te
Ko zna šta oni u svojimbolesnim glavama misle.Ne smeš ni da ih pogledaš.A i bolje je ne gledati.Brate, uvek imas ljude koji bulje u tebe.
Svaki dan neko bulji u mene. Cak nije ni na polnom nivou. Jednostavno bulja mentakitet. Bwate, znam te znas me, uvek neko ubulji.
To ne znaci da te neko diskriminise iki si neka posebna kategorija koju diskriminisu. Jednostavno ima razloga koliko hoces. Pogotovu ako si neuobicajena i odstupas od usvojene kulture.
Diskriminacija je jasna i nesto sasvim drugo.
Takvi ljudi. Mozda imas poznatu facu pa se zamisli neko. Mozda licim na Ramba.Ko zna šta oni u svojimbolesnim glavama misle.Ne smeš ni da ih pogledaš.A i bolje je ne gledati.
Brate, uvek imas ljude koji bulje u tebe.
Svaki dan neko bulji u mene. Cak nije ni na polnom nivou. Jednostavno bulja mentakitet. Bwate, znam te znas me, uvek neko ubulji.
To ne znaci da te neko diskriminise iki si neka posebna kategorija koju diskriminisu. Jednostavno ima razloga koliko hoces. Pogotovu ako si neuobicajena i odstupas od usvojene kulture.
Diskriminacija je jasna i nesto sasvim drugo.
Sta sve nije kulturno i kad bi krenuli tako po ljudima daleko bi otisli.pa to nije kulturno
Sta sve nije kulturno i kad bi krenuli tako po ljudima daleko bi otisli.
Poenta je da to nije diskriminacija.
Diskriminacija bi bila kada na pr joj ne bi dali da udje u autobus jer nije iscupala obrve ili brkove. Ali to sto neko primeti neku neuobicnost kod nekoga, to nije diskriminacija.
Ne. Poenta teme je da clanak govori o toj devojci koja se zali kako je polno diskriminisana jer postoje dvostruku arsini za muskqrce i zene i kako je njen zivot tezak zbog toga.poenta je da u nekoga buljiti izaziva neprijatnosti kod osobe u koju buljite
Ne. Poenta teme je da clanak govori o toj devojci koja se zali kako je polno diskriminisana jer postoje dvostruku arsini za muskqrce i zene i kako je njen zivot tezak zbog toga.
A moja poenta je da to nije tako crno belo, da nije diakriminisana, vec da poatoje kulturoloske razlike i da je normalno ocekivati da ako odstupas od njih, da ce ljudi i pogledati u tebe. Pogotocu ako je vizuelno, jer je to prvo sto pada u oci.
I bla bla bla bla bla bla, jednostavno skuplja paznju na tviteru, a ija jok bogme dajem ovde pisajuci o njoj, a ne vidim nista pametno tu.
Aj zdravou! I zdravlje!
Buljila bih i ja da je gdje sretnem. A ježim se od naslova teme btw...ispade brkovi i čupave obrve karakteristike Bosanki![]()
Ma ponosna moj klinac...kenyam se ja na ponos u drugoj državi. Sve patriote i ponosni a kunu se u evro. Mojne meni tooo mače maleno, mojne meni to stipu gatibo. 😁 Nek se prošeta po Bosni takva, pa prva stara žena koja bi je srela bi joj rekla sine nešto ti ne valja sa obrvama, hoder vamo nana skuha šećernu pastu da to skinemo.a to ti je jedina briga!?jer su sve bosankie kompletno glatke popot djecijeh doopeta!? i sad ova ovako chupava ne sme da kazhe da je ponosna bosanka
dobro
opa machko sad smo malo i ljubomorniMa ponosna moj klinac...kenyam se ja na ponos u drugoj državi. Sve patriote i ponosni a kunu se u evro. Mojne meni tooo mače maleno, mojne meni to stipu gatibo. 😁 Nek se prošeta po Bosni takva, pa prva stara žena koja bi je srela bi joj rekla sine nešto ti ne valja sa obrvama, hoder vamo nana skuha šećernu pastu da to skinemo.
Ima veze jer je to u Njemačkoj drugačije, žene se ne dotjeruju skoro pa nikako. Prošetaj se po gradovima Bosne pa ćeš vidjeti kako izgledaju, sređene kao za izlazak a odlaze na pijac ili po dijete u školu.opa machko sad smo malo i ljubomorni
shta ima veze gde zhivi i da li je u pitanju evro, krune ili km!?
chu prva stara zhena bi joj rekla pa zaboga shta to ima tuzhno u ljudima pa ulaze u tudje zhivote
?
A na šta da bude ljubomorna??opa machko sad smo malo i ljubomorni
shta ima veze gde zhivi i da li je u pitanju evro, krune ili km!?
chu prva stara zhena bi joj rekla pa zaboga shta to ima tuzhno u ljudima pa ulaze u tudje zhivote
?
Ima veze jer je to u Njemačkoj drugačije, žene se ne dotjeruju skoro pa nikako. Prošetaj se po gradovima Bosne pa ćeš vidjeti kako izgledaju, sređene kao za izlazak a odlaze na pijac ili po dijete u školu.
Ljubomorna na šta? Što je uzgojila brke jer joj je to jedini način da privuče pažnju na sebe?
Pogledajte prilog 1266529
Ovako su se Bosanke dotjerivale u ratu, sjećam se potapala se maskara u vrelu vodu da bi se svaka mrvica iz nje iskoristila. I sad se pojavi neka lajkova željna feministkinja da se poredi sa njima.
Slobodno nek pusti dlake na nogama i ispod pazuha (ako već nije) možda se nekome čak i dopadne, ima svakakvih ljudi.