Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 18.684
Jaaaaaoooooo....Moram ti nešto poslati, osvetnički![]()

Jaaaaaoooooo....Moram ti nešto poslati, osvetnički![]()
Ako ćeš jesti omlet, dobar tekJaaaaaoooooo....
![]()
Najbolje od svega je sto sam planirao danas.Ako ćeš jesti omlet, dobar tek![]()
U ime dobra, oprosti!Najbolje od svega je sto sam planirao danas.
![]()
Ni te nisi umio, mislio si neka je umjesto meka je?Pa dobro, ako njoj odgovara tako meka je. Ali ksd mogu muškarci od jedne ontve da prave dve što ne bi i ona?
Uostalom, imaće pristup svuda.
![]()
Lele, sad je kasno za ispravke. Ubuduće se prvo umivam pa kucam na forumu.Ni te nisi umio, mislio si neka je umjesto meka je?![]()
A šiške ispod miške, jel djubri?Ponosna Bosanka Eldina Jaganjac ne želi čupati obrve ni brkove: Kad neće muškarci, neću ni ja
Učiteljica koja živi u Kopenhagenu
Eldina Jaganjac (32), Bosanka s trenutnom adresom u Danskoj odlučila je da ne čupa obrve i brije nausnice. Ova učiteljica koja živi u Kopenhagenu je razmišljala o tome zašto bi žene to motrale da rade, dok je to muškarcima potpuno ostavljeno kao opcija.
Ta frustracija je rasla godinama, pogotovo očekivanja modernog društva od žena kada je u pitanju izgled:
– Prije nego što sam dopustila da mi jedna obrva izraste, osjetila sam da postoje izuzetno ograničene mogućnosti kako bi žene trebale izgledati. Ako se muškarac ne brije i ne čupa obrve, niko to ne primećuje i ne komentariše, a to nije ništa neobično. Baš kao i mnoge druge žene, i sama sam ponešto naučila. Na primjer, nekad se nisam osjećala prijatno kad bih izlazila ako moje obrve nisu bile počešljane, male i počupane, i ne bih išla u teretanu ako mi noge nisu obrijane – izjavila je Eldina,
Pogledajte prilog 1265300
Cppy paste sa dnevni avaz
Mislim da bih ti je prstitji zapetljaliA sto se karminise skrndelj,ne rece u gacama sta gaji
A šiške ispod miške, jel djubri?
Ima ona sredstva za jačanje dlake
Žene vole da kopiraju jedna drugu, bitno je samo biti prva od koje je sve počelo
Ti znaci bolis obe sa jačom dlakom
Desi vidovita zorka sta ima novo u kugliMislim da bih ti je prstitji zapetljali
Iz ovog komentara vidim da i ti cupas obrve
Žene vole da kopiraju jedna drugu, bitno je samo biti prva od koje je sve počelo
Baš kao mini-val iz 80-ih odmah posle hippie kosurine preko ledja do dupeta...
Desi vidovita zorka sta ima novo u kugli
Ruki, samo da ti kazem da si ti prsla i da me tvoja ponosna bosanka uplasila za vjekivjekova i da vise necu da ulazim na tvoju temu.Pa već poodavno se gaje dlake
![]()
Ruki, samo da ti kazem da si ti prsla i da me tvoja ponosna bosanka uplasila za vjekivjekova i da vise necu da ulazim na tvoju temu.![]()
Prijavljena si za iznosenje licnih informacija!Vidjela sam kako pincetom cupas obrve
Prijavljena si za iznosenje licnih informacija!
dal ima malje na grudimaPonosna Bosanka Eldina Jaganjac ne želi čupati obrve ni brkove: Kad neće muškarci, neću ni ja
Učiteljica koja živi u Kopenhagenu
Eldina Jaganjac (32), Bosanka s trenutnom adresom u Danskoj odlučila je da ne čupa obrve i brije nausnice. Ova učiteljica koja živi u Kopenhagenu je razmišljala o tome zašto bi žene to motrale da rade, dok je to muškarcima potpuno ostavljeno kao opcija.
Ta frustracija je rasla godinama, pogotovo očekivanja modernog društva od žena kada je u pitanju izgled:
– Prije nego što sam dopustila da mi jedna obrva izraste, osjetila sam da postoje izuzetno ograničene mogućnosti kako bi žene trebale izgledati. Ako se muškarac ne brije i ne čupa obrve, niko to ne primećuje i ne komentariše, a to nije ništa neobično. Baš kao i mnoge druge žene, i sama sam ponešto naučila. Na primjer, nekad se nisam osjećala prijatno kad bih izlazila ako moje obrve nisu bile počešljane, male i počupane, i ne bih išla u teretanu ako mi noge nisu obrijane – izjavila je Eldina,
Pogledajte prilog 1265300
Cppy paste sa dnevni avaz
Nemamo svi spojene obrve i brkove.A ja i pitanje glasi
Jel cupate obrve ?