Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 44.749
JesanИ ти си Хрват и геј, ко Неца АИДС?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JesanИ ти си Хрват и геј, ко Неца АИДС?
Јешан није... 'Сташа био...
To je zato što je Bakarec prvi Ponoša nazvao ustašom skoro.
Ja znam da Ponoša ima Srba, a za Bakarece još nisam čuo.
Gledam na Fejsbuku Bakareci su pretežno iz Osijeka, kao i ovaj ''naš''.Bakarec je Slovenac ili Hrvat porijeklom. Prezimena kija se završavaju sa EC su tipična za Sloveniju i Zagorje.
U svakom slučaju Neša Bakarec nije Srbin i potomak je ustaškog krvnika.Gledam na Fejsbuku Bakareci su pretežno iz Osijeka, kao i ovaj ''naš''.
Te 2022 sam bio u Beogradu negde krajem septembra i idem svojim poslom duz Bul.Mihajla Pupina na NBGD, isred starog Mercatora neka guzva, veca od uobicajene, gomila nekih tipova kratko podsisanih i krupnih (ali ipak ne bas kao ja)... a onda ukapiram preduzborni stand, vidim fotografije tog g.o.v.n.e.t.a i ukpiram da to organizuje njegova stranka. Krenem da se probijam kroz taj zaid, izvinite, samo malo, izvinite... a dva lika mi uvaljuju da potpisem nesto, valjda skupljaju potpise, kratko i ljubazno ih odbijem a jedan od njih dvojice mi stavi ruku na grudi. E tu planem, halo covece sklanjaj ruku sa mene, sklanjaj se da prodjem. Nikakvo izvinjenje sa njegove strane, skloni se on jer sam za pola glave visi i 15cm siri od njega ali pocinju da dobacuju sto si nervozan naprednjak. Mrsh u pic.hku materrinu g.o.v.n.a.r.i vojni, g.o.v.n.a.r.i prekodrinski. Do tad sam lose mislio o tom g.o.v.n.e.t.u od coveka a od tad mislim da je on nevidjen smrad, najveci koji se ikad pojavio u politici u toj zemlji, obicna vojna d.z.u.k.e.l.a, oduzeti mu srpsko drzavljanstvo i proterati ga u njegovu Croaciju, ionako trazi 9mozda je i dobio) njihovo drzavljanstvo, ionako sve najgore govori o Srbiji.Ipak, dopalo mi se kad je 2022. pričao za tvog predsednika "odlazeći predsednik."
To je izluđivalo radikalni štab
Pa bio je u pravu, očigledno je da ti više voliš A. Vučića nego presednika Ponosapocinju da dobacuju sto si nervozan naprednjak.
Podesi krivicnu prijavu onda, sta cekas ?Понош је расиста који људим броји крвна зрнца. Расизам је својствен усташкој идеологији. Тако да је тзв. Понош духовни усташа.
Slabo ti se cini. Tata joj je rodjen 1950 te nije mogao ucestvovati u II sv.ratu ali je deda ucestvovao. No, deda Ante joj je bio na partizanskoj strani i iz rata izasao kao oficir, kasnije je sluzbovao u JNA te tako dobio prekomandu u Beograd (otac Ane je rodjen u Uzicu). Tako su se Brnabici naselili u BGD. Ali na taj isti nacin je bar pola stanovnika Beograda doslo do krova nad glavom, ili su se uglavili u predratne otete stanove (deda naseg @mario80 recimo) ili su im zidani stanovi na NBG, Ceraku, Mirijevu, Zemunu, Vracaru...ustaša.. i Brnabićkoj je tata bio ustaša čini mi se
Kako kad se bori protiv Jova Vučića, bojovnika NDH-zijeПонош је расиста који људим броји крвна зрнца. Расизам је својствен усташкој идеологији. Тако да је тзв. Понош духовни усташа.
Ponos jeste Srbin po poreklu ali bolje da nije, sram za postene i vredne Srbe iz Dalmacije.Sve Srbi, Bakarec, Brnabic, Ponos, rvacka siptarija koju je Broz doveo u Srbiju tokom osme ofanizive i eto dan danas drmaju Srbijom.
Понош је расиста који људим броји крвна зрнца. Расизам је својствен усташкој идеологији. Тако да је тзв. Понош духовни усташа.
Bez obzira na politicku pripadnost Ponos je tesko g.o.v.n.o od coveka koji je kroz svoju karijeru i zivot presao put od Brozovog omladinca i oficira, pa do Milosevicevog SPS-a (oh da, nego u koju partiju je bio uclanjem '90-tih), pa do demokrate koji je sluzbovao kao predstavnik u NATO-u, da bi na kraju bio ko zna koja politicka opcija ali u svakom slucaju kao rodjeni prekodrinac koji deli packe o srpstvu ljudima rodjenim u Srbiji (ne mislim tu na Bajareca i Brnabicku nego na neke druge ljude). G.o.v.n.o od coveka koji odbija gradjane koji su za opciju demokratske Srbije u EU - kada vidis takvo g.o.v.n.o zapitas se sta imas zajednicko sa takvim g.o.v.n.o.m pa da delite i isti politicki cilj.
Mnogi su odatle došliНе знаш ко је Едвард Бакарец ? Дошао из Стаљинграда ...
Зашто бих?Podesi krivicnu prijavu onda, sta cekas ?
Не би, СНС је странка честитих родољуба, а не расиста.Znači da bi se dobro snašao u SNS-u.
Без глупетања молим!Kako kad se bori protiv Jova Vučića, bojovnika NDH-zije