Понош: Бакарец хоће да буде Србин иако то није, Ана Брнабић је могла у војску 1999. године

Ipak, dopalo mi se kad je 2022. pričao za tvog predsednika "odlazeći predsednik."

To je izluđivalo radikalni štab
Te 2022 sam bio u Beogradu negde krajem septembra i idem svojim poslom duz Bul.Mihajla Pupina na NBGD, isred starog Mercatora neka guzva, veca od uobicajene, gomila nekih tipova kratko podsisanih i krupnih (ali ipak ne bas kao ja)... a onda ukapiram preduzborni stand, vidim fotografije tog g.o.v.n.e.t.a i ukpiram da to organizuje njegova stranka. Krenem da se probijam kroz taj zaid, izvinite, samo malo, izvinite... a dva lika mi uvaljuju da potpisem nesto, valjda skupljaju potpise, kratko i ljubazno ih odbijem a jedan od njih dvojice mi stavi ruku na grudi. E tu planem, halo covece sklanjaj ruku sa mene, sklanjaj se da prodjem. Nikakvo izvinjenje sa njegove strane, skloni se on jer sam za pola glave visi i 15cm siri od njega ali pocinju da dobacuju sto si nervozan naprednjak. Mrsh u pic.hku materrinu g.o.v.n.a.r.i vojni, g.o.v.n.a.r.i prekodrinski. Do tad sam lose mislio o tom g.o.v.n.e.t.u od coveka a od tad mislim da je on nevidjen smrad, najveci koji se ikad pojavio u politici u toj zemlji, obicna vojna d.z.u.k.e.l.a, oduzeti mu srpsko drzavljanstvo i proterati ga u njegovu Croaciju, ionako trazi 9mozda je i dobio) njihovo drzavljanstvo, ionako sve najgore govori o Srbiji.

Понош је расиста који људим броји крвна зрнца. Расизам је својствен усташкој идеологији. Тако да је тзв. Понош духовни усташа.
Podesi krivicnu prijavu onda, sta cekas ?

ustaša.. i Brnabićkoj je tata bio ustaša čini mi se
Slabo ti se cini. Tata joj je rodjen 1950 te nije mogao ucestvovati u II sv.ratu ali je deda ucestvovao. No, deda Ante joj je bio na partizanskoj strani i iz rata izasao kao oficir, kasnije je sluzbovao u JNA te tako dobio prekomandu u Beograd (otac Ane je rodjen u Uzicu). Tako su se Brnabici naselili u BGD. Ali na taj isti nacin je bar pola stanovnika Beograda doslo do krova nad glavom, ili su se uglavili u predratne otete stanove (deda naseg @mario80 recimo) ili su im zidani stanovi na NBG, Ceraku, Mirijevu, Zemunu, Vracaru...

Poslednja izmena:
Понош је расиста који људим броји крвна зрнца. Расизам је својствен усташкој идеологији. Тако да је тзв. Понош духовни усташа.
Kako kad se bori protiv Jova Vučića, bojovnika NDH-zije

Sve Srbi, Bakarec, Brnabic, Ponos, rvacka siptarija koju je Broz doveo u Srbiju tokom osme ofanizive i eto dan danas drmaju Srbijom.
Ponos jeste Srbin po poreklu ali bolje da nije, sram za postene i vredne Srbe iz Dalmacije.
Ali tesko da bilo ko od njih drma Srbijom, oni su samo pioni koje pomera Veliki Vodja kao mu dune.

Poslednja izmena:

Znači da bi se dobro snašao u SNS-u. :D

Bez obzira na politicku pripadnost Ponos je tesko g.o.v.n.o od coveka koji je kroz svoju karijeru i zivot presao put od Brozovog omladinca i oficira, pa do Milosevicevog SPS-a (oh da, nego u koju partiju je bio uclanjem '90-tih), pa do demokrate koji je sluzbovao kao predstavnik u NATO-u, da bi na kraju bio ko zna koja politicka opcija ali u svakom slucaju kao rodjeni prekodrinac koji deli packe o srpstvu ljudima rodjenim u Srbiji (ne mislim tu na Bajareca i Brnabicku nego na neke druge ljude). G.o.v.n.o od coveka koji odbija gradjane koji su za opciju demokratske Srbije u EU - kada vidis takvo g.o.v.n.o zapitas se sta imas zajednicko sa takvim g.o.v.n.o.m pa da delite i isti politicki cilj.

Vojna lica ne mogu da budu članovi stranaka. Tako da su tvoje informacije sasvim sigurno pogrešne. Govorim o ovome vezano za članstvo u SPS-u ili DS-u.

Znači da bi se dobro snašao u SNS-u. :D
Не би, СНС је странка честитих родољуба, а не расиста.
Иначе,знамо ко је хтео да истреби Роме док је био градоначелник.

Back