Ponizavajuci podzemni prolazi

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
228.225
Idete desnom stranom terazija ka knezu,kad dodjete do palate albanija tu rado predjete preko preko ostvrca,ne gubite vreme silazuci u ruglo od podzemnog prolaza,malo je rizik stekaju se panduri naplate kaznu,meni je ponizavajuce da se spustam konkretno tu da bih izasao u knez,jel ima neko slican osecaj?

Мислиш на певаче или продавце? (претпостављам на продавце)
prosjaci i klošari.
odavno ne idem tuda u vreme kad ima i prodavaca.
inače gosn platine taj prolaz me uvek asocira na gosn đilasa ipa samim tim i tebe
on se nakrao para za one svetleće reklame, one kablive, kamere koje nikad nis nii postavljene nego staljae samo maske. pisala sam o tome i na forumu još kad je postavljwno sve ono.

prosjaci i klošari.
odavno ne idem tuda u vreme kad ima i prodavaca.
inače gosn platine taj prolaz me uvek asocira na gosn đilasa ipa samim tim i tebe
on se nakrao para za one svetleće reklame, one kablive, kamere koje nikad nis nii postavljene nego staljae samo maske. pisala sam o tome i na forumu još kad je postavljwno sve ono.
Да ли можеш да упоредиш период до 2013. и од 2014. на овамо? Ако се сећаш, наравно. Да ли постоји разлика? Да ли је сада помало боље или горе?

kad majistor dejan dodje u podzemni prolaz balkanska - terazije i zameni sve pocrkale sijalice ima da taj isti podzemni prolaz zasija kao las vegas

ovih dana ce majistor dejan biti poslat da zameni pocrkale sijalice u podzemnom prolazu balkanska - terazije

najgori podzemni prolaz je onaj koji od terazijskog ide prema balkanskoj ulici
Ako misliš na onaj gde je nekad bio genex kristal slažem se da je u katastrofalnom stanju. Prosto me šokiralo kad sam pre dve godine videla da još uvek nije srušena fontanica u njemu.
Volela sam pre 10-15 godina da sedim na onom platou iznad njega. Sad je više od pola štekao lik koji je u vili pored otvorio restoran i pretvorio plato u baštu. :ljuta:
Zelenjak je horor i dalje. Jel ste nekad obratili pažnju na one kablove. Je moguće da se zna šta je od čega. Ne znam jel ste primetili da kanalizacija iz pekare ispod meka ide u drenažni kanal prolaza. A o plafonu koji se odvalio kod stepeništa ka Prizrenskoj da ne pričam.
Već 10ak dana visi plafonska ploča a nadležni stavili dve trake i jednan znak i to je to.

1000025307.jpg

skrsene i slomljene pokretne stepenice koje nerade su isto ponizavajuce u podzemnom prolazu balkanska - terazije uz ckiljave i pocrkale skoro sve lampe
komplikovano je to ..Treba da izadje komisija pa da napravi zapisnik pa da se napravi plan nabavke koju treba da odbri drugakomisija i upravni odbor pa da se raspise tender pa da se vide ponude... i zato je ovako ..A u stvari treba merdevine dva entuzijasta i torba sa sijalicama i vec bi izgledalo bolje..

Back