Ponizavajuci podzemni prolazi

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
225.538
Idete desnom stranom terazija ka knezu,kad dodjete do palate albanija tu rado predjete preko preko ostvrca,ne gubite vreme silazuci u ruglo od podzemnog prolaza,malo je rizik stekaju se panduri naplate kaznu,meni je ponizavajuce da se spustam konkretno tu da bih izasao u knez,jel ima neko slican osecaj?

Мислиш на певаче или продавце? (претпостављам на продавце)
prosjaci i klošari.
odavno ne idem tuda u vreme kad ima i prodavaca.
inače gosn platine taj prolaz me uvek asocira na gosn đilasa ipa samim tim i tebe
on se nakrao para za one svetleće reklame, one kablive, kamere koje nikad nis nii postavljene nego staljae samo maske. pisala sam o tome i na forumu još kad je postavljwno sve ono.

prosjaci i klošari.
odavno ne idem tuda u vreme kad ima i prodavaca.
inače gosn platine taj prolaz me uvek asocira na gosn đilasa ipa samim tim i tebe
on se nakrao para za one svetleće reklame, one kablive, kamere koje nikad nis nii postavljene nego staljae samo maske. pisala sam o tome i na forumu još kad je postavljwno sve ono.
Да ли можеш да упоредиш период до 2013. и од 2014. на овамо? Ако се сећаш, наравно. Да ли постоји разлика? Да ли је сада помало боље или горе?

najgori podzemni prolaz je onaj koji od terazijskog ide prema balkanskoj ulici
Ako misliš na onaj gde je nekad bio genex kristal slažem se da je u katastrofalnom stanju. Prosto me šokiralo kad sam pre dve godine videla da još uvek nije srušena fontanica u njemu.
Volela sam pre 10-15 godina da sedim na onom platou iznad njega. Sad je više od pola štekao lik koji je u vili pored otvorio restoran i pretvorio plato u baštu. :ljuta:
Zelenjak je horor i dalje. Jel ste nekad obratili pažnju na one kablove. Je moguće da se zna šta je od čega. Ne znam jel ste primetili da kanalizacija iz pekare ispod meka ide u drenažni kanal prolaza. A o plafonu koji se odvalio kod stepeništa ka Prizrenskoj da ne pričam.
Već 10ak dana visi plafonska ploča a nadležni stavili dve trake i jednan znak i to je to.

1000025307.jpg

Back