Понешто о динамичкој потрошњи струје

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
32.204
Ето мало светла и на светске трендове ..на домаће трендове ..да ли је реч о струју за домаћинства или привреду ...

Колико о 'динамици' ..чак иНемци појма немају ..... ка'ћекоднас

и најважније питање...колико ће пара остати па да 'лепше половине свакакве везе ' се коначно обуку јер су 'голе и босе' ...

и коначно изађу из куће јер су 'у њој како њихве намучене бабе и маме' 'заробњење'...кувајући спремајући и гајећи децу

https://www.politika.rs/scc/clanak/650005/dinamicne-tarife-ne-ukidaju-zelenu-plavu-i-crvenu-zonu

Ja podrzavam to kao koncept prodaje, ali ne kod struje....
Nego kod robe na kiloili na komad..

Ovako,to mi lici kao kad pocnes da ebes,a tutka tikaze,ej sad nije vise 10e,sad je 100e , ako neces ti vadi...
Jeste,rucak na pola, prase izvinite gosti, ova leva strana malo svezija, skocila tarifa pa smo smanjili jacinu za stepen..

Salim se, kod trgovaca na veliko je normalno da je cena necega u trenutku kupovine....plus razlike za bonus...ili rabat, zovite to kako hocete..
Ali gde ces to da uvodis nepismenom stanovnistvu,nelogicnom, i 99% ne zna da podesi daljinski na TV....99%....

Sve vise ceo svet lici na to kao da svi slusaju neku otkacenu budalu kao Bil Gates , ili tako neko, ko je pametan za jedan mali delic stvarnosti,ili realnosti, a za ostalo nema zdravog razuma, ni u najavi...

Ja podrzavam to kao koncept prodaje, ali ne kod struje....
Nego kod robe na kiloili na komad..

Ovako,to mi lici kao kad pocnes da ebes,a tutka tikaze,ej sad nije vise 10e,sad je 100e , ako neces ti vadi...
Jeste,rucak na pola, prase izvinite gosti, ova leva strana malo svezija, skocila tarifa pa smo smanjili jacinu za stepen..

Salim se, kod trgovaca na veliko je normalno da je cena necega u trenutku kupovine....plus razlike za bonus...ili rabat, zovite to kako hocete..
Ali gde ces to da uvodis nepismenom stanovnistvu,nelogicnom, i 99% ne zna da podesi daljinski na TV....99%....

Sve vise ceo svet lici na to kao da svi slusaju neku otkacenu budalu kao Bil Gates , ili tako neko, ko je pametan za jedan mali delic stvarnosti,ili realnosti, a za ostalo nema zdravog razuma, ni u najavi...

тутка ... занимљив израз ...

Back