Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 12.219
Ima li nekih statistika jesu pravljene ankete. Licni utisak po klincima koje znate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Link?I jedni i drugi sa razlikom što jedni uživaju neidenje u školu dok drugi žele promenu u našoj zemlji.
LOL. To je moj stav. Takvi su ljudi. Lenji bi da dangube, vredni bi da rade, ali kad se sistem potpuno korumpirao, voljnisu žrtvovati to vreme van nastave.
Pa jesi li ti student/djakLOL. To je moj stav. Takvi su ljudi. Lenji bi da dangube, vredni bi da rade, ali kad se sistem potpuno korumpirao, voljnisu žrtvovati to vreme van nastave.
Jesi li cuo za zivotno iskustvo? Jesi li ti nekada bio djak ili si zavrsio osam osnovne?Pa jesi li ti student/djak
Zivotnu skolu mislisJesi li cuo za zivotno iskustvo?
To je ista stvar, što se ponavljaš?Zivotnu skolu mislis
Da bi uporedili sa formalnom odnosno koja je vaznijaTo je ista stvar, što se ponavljaš?![]()
To je ista stvar, čoveče. Životno iskustvo = životna škola. Koriguješ me za nešto što nema apsolutno nikakve logike.Da bi uporedili sa formalnom odnosno koja je vaznija
KO ih više podržava to neznam, ali znam zasigurno ko ih ne podržava. A to su oni studenti kojima je ostalo 1do 3 ispita do završetka fakulteta.Ima li nekih statistika jesu pravljene ankete. Licni utisak po klincima koje znate?
Zele da upropaste sto vise svojih kolega i uspevaju u tome... mada mozda ih i skrenu na pravi put (da ne zalutaju u prosvetu npr.).KO ih više podržava to neznam, ali znam zasigurno ko ih ne podržava. A to su oni studenti kojima je ostalo 1do 3 ispita do završetka fakulteta.
Jesi siguran da nisam bas ja neki edukatorNajveća ironija ove teme, a i postavljača pride je što se toliko zalaže za obrazovanje, a od škole i edukacije beži ko đavo od krsta...
Valjda im to kao kredo svima piše u lažnim diplomama...![]()
zena radi u gimnaziji i kaze da retko ko od "pametne dece"podrzava ovu dangubu.Ima li nekih statistika jesu pravljene ankete. Licni utisak po klincima koje znate?
jao onome kom si ti edukator!Jesi siguran da nisam bas ja neki edukator![]()
Mogu da kažem za školu koju je završilo moje dete.Ima li nekih statistika jesu pravljene ankete. Licni utisak po klincima koje znate?
Kako znas da su bas oni?Mogu da kažem za školu koju je završilo moje dete.
Maturanti gimnazije su blokirali školu.
I to oni koji su osvajali nagrade na mnogim takmičenjima iz raznih oblasti.
Valjda je u pitanju visoka svest o društvu u kome žive.