Ponavljači vs štreberi ko više podržava proteste?

I jedni i drugi sa razlikom što jedni uživaju neidenje u školu dok drugi žele promenu u našoj zemlji.
Link?
Ko se tu kome priklonio, ako ce oni koji su bili redovni sad da ponavljaju. :kafa:

Koliko se ja secam, obicno problematicni guraju antisistemski bunt, oni su uvek bili na strani buducnosti. A streberima je drag svaki raspust da odmore malo. Ovi prvi nemaju od cega da odmore.

Poslednja izmena:
Tipicna situacija: odeljenje maturanata, glasaju ko ce u skolu, izglasaju samo oni koji i inace dolaze da bi nesto ucili. Logicno...
KO ih više podržava to neznam, ali znam zasigurno ko ih ne podržava. A to su oni studenti kojima je ostalo 1do 3 ispita do završetka fakulteta.
Zele da upropaste sto vise svojih kolega i uspevaju u tome... mada mozda ih i skrenu na pravi put (da ne zalutaju u prosvetu npr.).
Najveća ironija ove teme, a i postavljača pride je što se toliko zalaže za obrazovanje, a od škole i edukacije beži ko đavo od krsta...:lol:
Valjda im to kao kredo svima piše u lažnim diplomama...;)
Jesi siguran da nisam bas ja neki edukator :kafa:

Poslednja izmena:
Ima li nekih statistika jesu pravljene ankete. Licni utisak po klincima koje znate?
zena radi u gimnaziji i kaze da retko ko od "pametne dece"podrzava ovu dangubu.

najglasniji su dvojkasi kojima je ovo idealna prilika da ne idu u skolu i da se zezaju.

deca koja zele da upisu faks i maturanti su protiv ovih protesta gde se konkretno ni zahtevi nz (podrska podrsci i nije neki zahtev)

Back