Moj sin je automehaničar tačnije i majstor, učio je u jednoj radionici otvorenog tipa , znaci nije kod BNW niti mercedesa već je namjerno hteo sva auta! Nakon završetka i diplome radio je još godinu dana i upisao za majstora. Posle toga se dogovori sa sefom da mu da otkaz, odmarao je i razmišljao šta i kako dalje
Šef mu je turčin i dok je mali “odmarao” često ga nazove kad je gusto da dodje raditi sto je on ispoštovao i uvek mu je pomogao, razgovarala sam sa njim često da upise mechatroniku i stekne bačelor ali neće jer je zaista majstor ima talenta i nema auta gde nije pronašao grešku
Sve u svemu imao je ponuda ode i vrati se “nije to za mene” ni BMW, mercedes, volvo
Bivši sef ga pocetkom septembra nazove jer mora hitno u tursku jer mu je mati u bolnici , otišao je kod njega predao mu ključeve radione i mali je furao
za 10 dana je 10 000 eura “zaradio” ili ti napravio računa
Sef je posle povratka pričao sa njim i ponudio mu super platu, mali je pristao i sad opet radi tu
U toj radionici ima jedan jugović koji just for fun tu popravlja auta ostalih jugovića i njima rad uopšte ne naplaćuje! Mali je došao veceras sa posla i pitam kako je bilo na poslu! Kazuje ima posla preko glave i kod kolege jugovitja je danas bio kakerlaken dan, buba švabe dolaze naručuju djelove preko neta a ovaj za 10 eura ugradjuje! I ovaj jugos bas ima iskljucivo takve mušterije
Mene sad zanima vi koji živite na zapadu gde i kako opravljate auta? Sami radite ili isto tako imate nekog koji vam za džaba radi ? Ili molite Boga da izdrži do Bosne pa ta tamo opravite ?
Mene nervira kako ljudi mogu da ne cijene nečij rad? To je čisto nepoštovanje!
Pogledajte prilog 1655985